dünyamiz icin birseyler yapalim

emi-ne

Prenseslerim ❣️❣️❣️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
4.191
6
40
aslinda coktandir düsünüyorum böyle bir konuyu acmayi ama zamanim olmadi böyle bir konu varmi bilemiyorumda
lütfenn dünyamiz icin kendimiz icin olmasa bile bizden sonra yasayacak cocuklarimiz icin birseyler yapalim
elektrik, su, araba, sigara vs....... lütfen bu gibi seyleri daha az kullanalim gerekmedikcede kullanmayalim
gelin kimler neler yapacak bakalim hepinizden katilim bekliyorum ne olursunuz bu konuda duyarsiz olmayalim turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

nerelerdesiniz kimse hayatimiz icin bir seyler yapmiyomu???????????

ben artık evde sigara içtirmiyom evdeki lambaların hepsini tasarruflu kullanıyoz artık gerekmedikçede lamba açmıyoruz gereksiz sularıda açmıyoruzz

ben artık evde sigara içtirmiyom evdeki lambaların hepsini tasarruflu kullanıyoz artık gerekmedikçede lamba açmıyoruz gereksiz sularıda açmıyoruzz

hosgeldin canim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hah iste bunlara hepimiz dikkat edersek belki bizim cocuklarimizda daha saglikli yasarlar herseyden kismamiz gerek

bu arada bir internet sayfasinda okudum nasa ayi bombalayacakmis su icin
ayi bombalayacaklarina su sigarayi arabalari cep tl vs seyleri azaltsinlar bunlarinda cok etkiliyordiye düsünüyorum dünya icin

topiğin hayırlı olsun canım.
bizde su konusunda özellikle çok hassas davranıyoruz hayatım.
gereksiz suları açık bırakmıyoruz cancağazım.

canım güzel bir konuu bizde sigara içen yok ben evimde de içirmiyorum evdeki lambalarım beyaz tasarruflu olan lambalardan zaten benim açık kalan ışıklara hobim var nerde olursam olayım mutlaka kapatırım çamaşır tam dolmadan açmam makinayı ve akşam geç açarım hep makinayı daha çok var aklıma gelen bunlar şimdilikvereliniortakvereliniortak

topiğin hayırlı olsun canım.
bizde su konusunda özellikle çok hassas davranıyoruz hayatım.
gereksiz suları açık bırakmıyoruz cancağazım.

canım güzel bir konuu bizde sigara içen yok ben evimde de içirmiyorum evdeki lambalarım beyaz tasarruflu olan lambalardan zaten benim açık kalan ışıklara hobim var nerde olursam olayım mutlaka kapatırım çamaşır tam dolmadan açmam makinayı ve akşam geç açarım hep makinayı daha çok var aklıma gelen bunlar şimdilikvereliniortakvereliniortak

hosgeldiniz sekerler sagolun evet canim sadece biz degil bütün herkesleri uyarmamiz gerekiyo ama dinlemeyenlerde cikabilir tabi

selammm!!!opuyorumnanaktan
benn sigarayıı bıraktımm gelecekk nesilleree örnekk olabilkmekk içinn ve de kendim için!
az önce eşimm bütün öğrencileriinii toplayıpp sahilee çevree temizliğinii gittilerr kızımı da götürdüüü!!!gamyoncuiremsu
çöplere ve atıklara çokk dikkatt etmeye çalışıyorummm!!!
sonraaa suyumuzuu dikkatlii kullanalımmm!!!
benn kullanmaya çalışıyorummm ama ne kadar başarılıyımm tartışılııırr!!!!:1rolleyes:
bir de şuu hava kirliliğii kafama çokk takılıyoo özelliklee kışın kömür kullanılan illerdee çokk kötüü bunaa el atmak lazımm!!!!a.sbir dee ormanlarımızaa çokk önem vermeliyizz diye düşünüyorumm maalesefff bu konuda çok duyarsızız!!:1no2:eeee nasılımm amaaa bayaa dikkatt etmeye çalışıyomuşummm de miii???yerimseniben

biz de tasarrufluu lamba kullanıyoruzzzz!!!a.s

Gazlı ,sprey tipli deodorantlardan kullanmıyorum.. Kullananlarıda uyarıyorum... Ozon tabakasını delmeyin diyerekten

Canım topiğin hayırlı olsun
Gercekten önemli bi konu ama bunun geyiği olmaz ciddi bi mesele
Gelecek nesillere güzel bi dünya bırakmak için daha dikkatli ve tasarruflu olmalıyız:sm_confused::sm_confused:

Odada işim bittiğinde ışıkları kapatırım...Elde bulaşık yıkamak su sarfiyatına neden oluyormuş....elde gerekmedikçe yıkamıyorum....ev işlerini mümkün olduğunca gündüz yaparım gece elektrik sarfiyatı fazla olmasın diye....çalışmayan aletleri fişte bırakmam, az da olsa elektrik çekiyormuş....

selammm!!!opuyorumnanaktan
benn sigarayıı bıraktımm gelecekk nesilleree örnekk olabilkmekk içinn ve de kendim için!
az önce eşimm bütün öğrencileriinii toplayıpp sahilee çevree temizliğinii gittilerr kızımı da götürdüüü!!!gamyoncuiremsu
çöplere ve atıklara çokk dikkatt etmeye çalışıyorummm!!!
sonraaa suyumuzuu dikkatlii kullanalımmm!!!
benn kullanmaya çalışıyorummm ama ne kadar başarılıyımm tartışılııırr!!!!:1rolleyes:
bir de şuu hava kirliliğii kafama çokk takılıyoo özelliklee kışın kömür kullanılan illerdee çokk kötüü bunaa el atmak lazımm!!!!a.sbir dee ormanlarımızaa çokk önem vermeliyizz diye düşünüyorumm maalesefff bu konuda çok duyarsızız!!:1no2:eeee nasılımm amaaa bayaa dikkatt etmeye çalışıyomuşummm de miii???yerimseniben

evet canim cok haklisin bende
tv bakarken lambalarimi kapatiyorum esimede kiziyorum kapat lambayi diye kizima ögretiyorum az su kullan diye ama herkesin duyarli olmasi gerekiyo turkbayragi turkbayragi turkbayragi

Son düzenleme:
Gazlı ,sprey tipli deodorantlardan kullanmıyorum.. Kullananlarıda uyarıyorum... Ozon tabakasını delmeyin diyerekten

cok haklisin canimmmmm

Canım topiğin hayırlı olsun
Gercekten önemli bi konu ama bunun geyiği olmaz ciddi bi mesele
Gelecek nesillere güzel bi dünya bırakmak için daha dikkatli ve tasarruflu olmalıyız:sm_confused::sm_confused:

sagol canimmmm aslinda geyik icin degil her yerde bunu acmak istiyorum ama birsey derlermi diye burda actim

Odada işim bittiğinde ışıkları kapatırım...Elde bulaşık yıkamak su sarfiyatına neden oluyormuş....elde gerekmedikçe yıkamıyorum....ev işlerini mümkün olduğunca gündüz yaparım gece elektrik sarfiyatı fazla olmasın diye....çalışmayan aletleri fişte bırakmam, az da olsa elektrik çekiyormuş....

evet elde su daha sazla gidiyo ben bile ne varsa hepsini makinaya dolduruyorum ne kadarda az kullaniyorum desem ben alismisim cok su kullanmaya kendime mani olamiyorum hatta camasir makinamda öyle A+ az su ve az elektirik harciyo
ben sadece banyoda dayanamiyorum ama onuda azaltmaya calisiyorum

kizlar nerdesiniz baska dünyamiz icin biseyler yapan yokmu????

X