Bilmeni isterdim seni sevdiğimi,anlamanı isterdim kıskançlıklarımı,huysuzluklarımı.Üzmemeni isterdim beni,halimi anlayıp son kez elimden tutmanı..Senin gibi birinden bunları istemek çok mu zor?Sanırım evet..! Gece uykularımı kaçıran sen,sabah aklıma ilk gelen sen asla ama asla sevmeyi bilmeyeceksin,değişmeyeceksin.
Vazgeçmek kolay olsaydı senden çoktan vazgeçerdim kendi çabalarımla yıpranmış bir ilişkiyi onarmak için uğraşmazdım,giderdim.Ama gitmeyi de beceremedim kalmayı beceremediğim gibi.Karşında savunmasız küçük bir kız çocuğu gibi kalıyorum,acizleşiyiyorum kendime hayretler içinde bakıyorum.Unut diyorum içimden defalarca sonra ağlıyorum hıçkıra hıçkıra olmuyo yapamıyorum.Bu kadar güçsüz müyüm ben?Yıllarımı ziyan eden bir insana neden bu kadar bağlıyım?..Seni hem istiyorum hem de istemiyorum.İnan bende kendimi anlamıyorum.Çok yoruldum çabalamaktan çok yoruldum seni adam etmeye çalışmaktan.Bu nasıl sevmek be adam!Üzerek mi seviyorsun sen beni bu mu senin sevgi anlayışın!?
Artık git birdaha görmeyeyim seni,çıkma karşıma öldü diye bileyim,kalbimin bir köşesine gömeyim.Ama durrr son bir kez kokunu içime çekeyim,son kez benden sonra kimin öpeceğini bilemediğim o dudaklarına bir öpücük kondurayım sevgilim.Son kez bakayım gözlerine uzunn,uzunnn ve orada öleyim...
Yazan:A.L
(İlk deneyimim umarım beğenirsiniz)