• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyada İyiliğin Hala Varolduğunu Kanıtlayan 23 Kişi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.078
30.653
1.123
61
Konya
Van depreminden sonra mağdur halkın ayakkabılarını tamir etmek için Van'a giden Çanakkaleli amca
11.jpg

Norveç'te akıntıya kapılan koyunu kurtaran iki genç.

11.jpg

Kilis'te doğumgünü kutlamak isteyen ama mumları bir türlü yakamayan 2 çocuğu Mobese'den görüp yardımlarına koşan polisler.

11.jpg

Hindistan'da selden yavru kedileri kurtaran adam..
11.jpg

Bu duygusal doğalgazcı:
11.jpg

Brezilya Rio'da, ayakkabısı olmayan evsiz bir yerliye ayağındaki terlikleri veren turist.
11.jpg

Palandöken kayak merkezindeki bir otelin Kral dairesi balkonuna yuva yapan şahinler rahatsız olmasın diye daireyi kapatan otel görevlileri
.
11.jpg

Yangından kurtarılan yavru kediye oksijen maskesi takan itfayeci.
11.jpg

Trafikten men ettiği arabadaki genç kızın nişanlısını askerden karşılamaya gittiğini öğrenince kendi arabasını veren polis.

11.jpg

Guatemala'da yerli kız çocuğuna jest yapıp sevindiren genç.

11.jpg

Kanala düşmüş köpeği çantalarının yardımıyla kurtaran ufaklıklar..

11.jpg

Tekerlekli sandalye kullanan engelli oğullarına, cadılar bayramı için bu kostümü tasarlayan anne baba..

11.jpg

Diyabet hastası çocukları kendini yalnız hissetmesin diye, aynı cihazdan kendilerine dövme yaptıran anne baba.

11.jpg

Yağmurda kendisi ıslanma pahasına engelli kadınla şemsiyesini paylaşan Bursalı genç.
11.jpg

Eşcinselliğe karşı eylem yapan "Tanrı Eşcinsellerden Nefret Ediyor" pankartı taşıyan birinin yanında "Tanrı Kimseden Nefret Etmez" yazısı açan cesur genç.
11.jpg

Kaza yapan bir ailenin çocuğuna mama verip ayağında sallayarak uyutan Sakaryalı sağlık görevlisi
11.jpg

Nazi Mitinginde Nazi selamı vermeyi reddeden insanlığın umudu tek kişi.
11.jpg

KPSS'de kullanılıp bırakılan kalemleri ihtiyaç sahibi öğrencilere gönderen öğretmenler...
11.jpg

Evsiz ve yürüyecek hali olmayan bu adamı, sağanak yağmurdan koruyan bu kadın.

11.jpg

Henüz 14 haftalık olan ikizlerinin ağzından beraber uçacakları yolculara böyle bir paket hazırlayan anne baba.

11.jpg

Paketin üzerindeki notta "bu bizim ilk uçak yolculuğumuz, eğer korkarsak veya kulaklarımız acır da ağlarsak şimdiden özür dileriz. Burada kulak tıkaçları da var isterseniz onları kullanabilirsiniz" yazıyor. Kim kızabilir ki?

Sivas'ta, üniversite öğrencileri arasında düzenlenen yüzme yarışında, bacağına kramp giren bir sporcu boğulma tehlikesi geçirince yarışı bırakarak rakibini kurtaran öğrenci.

11.jpg

Aşkın ölmediğini kanıtlayan ve hayranlık uyandıran bu ilişki.
11.jpg

Böbrek nakli bekleyen ancak ölen yeğeninin bağışladığı böbrekleri "71 yaşındayım gençlere takılsın" diyerek reddeden Şerafettin Amca.
11.jpg

Ne güzel insanlar var bu dünyada, umarım sayıları gittikçe azalmaz da kat kat çoğalır.

Hiii ay o yavyu kedileyi yeyim ben :) Gurur verici böyle şeyleri okuyunca istem dışı gözlerim doluyo hemen :) Çok duygulanıyorum ya..

Benim de gozlerim doldu. Ben de boyle bir iyilik yapmadan olmek istemem. Yapabildigim kadar yapmaya calisiyorum iste.
Su dogalgazla ilgili olana cok guldum ama. :)

Dünya böyle insanların yüzü suyu hürmetine hala dönüyordur belki

Back