• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyada güneş en guzel Adrasanda doğar, ama güneş dünyada en guzel Asos'ta batar..

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.326
En iyi cevaplar
2
69.481
1.623
101
Heybesini alıp, bir diyara yola çıkan seyyahlar kadar aklı evvel bir durum hali tasavvur ediyorum.. Niceleri neler görüp geçmiş ve nice devr-i alemler dönmüş bu iklimde.. Kanın yuduğu bir kırmızılık gelip oturmuş göğüne.. Pençe pençe yanağında bir kaç bilmiş tarih saklamış.. eskimişlik ..

Nicedir okumuyorum kitap, tersten hecelediğim kelimeleri bütünlüyorum ve sanki bir kaç yaralanmış öteberi saklıyorum. Kimselerin görmemesine sığınıp, hani o zımpara edilmiş aslında biz olmayan sıfatlarımızı, özneye çevirmek derdindeyim.

Bak güneş bile kendini yeniden hergün yeni bir öznesinin var olduğu sabaha hazırlıyor.. En sevdiğinin yanında doğup, en sevdiği sahilde batıyor..

Bir aşk masalı çıkabilir miydi? çıkardı elbet, güneş ışığını alıp, kayalara çarpmasa, yumuşatmasa, denizi kendine mavileştirmese, sonra siyahı tanıtmasa, kumlaşmasa, camlaşmasa ve kırılmasaydı.. bir yaşanmışlık saklasaydı..

Yeni alınmış her şey gibi, öbür yanında zehir zemberek bir başka yeni aramasa..

Başka cümleler kurmuyor zaman ve zamana bırak diye fısıldıyor şeytan!

Ah! be iblis, çoktan öğrendim ki sen de aitsin.. ve sen de hayransın ona.. yani yaşamaya.. insanlaştın, öğrendin insan olmayı, çoğaldın..
Korkutmayı ivmeleyip, bizimle yaşamaya kadar inmen şaşırtıcı değildi elbet.. Bir planın parçası olduğunu bilemedin.. yazık sana!

Bak şimdi; bir yerlerde sabah oluyor, bir yerlerde uzun bir gece saklı, o yerler heceliyor.. sen de güzelsin.. artık reddedemeyeceğin yerdesin, bizdesin.. Kırılıyorsun ve kırılmayı biliyorsun..

Hüman, en büyük sendin övün!

ben sana batmak isteyen bir güneşim.. tüm aydınlıklarım senin..

Yazi bu fotograf icin Filiz Kilic tarafindan yazilmistir.

Fotograf bana ait....

$IMG_4595.jpg

Kazen bu fotoğraf çok güzel :31:

Sn.Kazen

Fotoğraf Makinenizin marka ve modelini öğrenebilrimiyim . . Yakında fotoğraf makinsi alıcak birine çok yardımcı olucaksınız eminim :)

Back