• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyaca ünlü siteye Türkiye'de şok yasak

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Dünyanın en büyük video paylaşım sitesi Vimeo'ya Türkiye'den erişim bir kaç saatliğine sağlanamadı. Siteye dün akşam saatlerinde girmeye çalışanlar tarayıcılarında uyarı masajıyla karşılaştı. Siteye Türkiye saati ile 00.30'da yeniden erişim sağlandı.
Siteye giren kullanıcıların bir kısmı ‘Ulaşmaya çalıştığınız internet sitesi İstanbul 10. Sulh Ceza Mahkemesi’nin 08.01.2014 tarihli 2014/23 D. İş ve / sayılı kararı ile erişime engellenmiştir’ mesajıyla karşılaşırken, bir kısım kullanıcılar ise bu mahkeme kararını da görüntüleyemiyor ve sayfa yüklenemiyor.

DNS AYARLARI DEĞİŞTİĞİNDE SORUN GİDERİLİYOR

Erişimin durdurulduğu zamanlarda DNS ayarlarını değiştiren veya VPN gibi (Sanal Özel Ağ) yöntemleri kullanan kullanıcılar siteye girmekte herhangi bir sıkıntı yaşamıyor.

DÜNYANIN EN ÇOK TIKLANAN SİTELERİNDEN BİRİ

2004 yılında Jake Lodwick ve Zach Klein tarafından ABD’de kurulan ve kullanıcıların videolarını paylaşabilmelerini ve görüntüleyebilmelerini sağlayan Vimeo dünyanın en çok tıklanan 100 sitesi içinde yer alıyor.

DÜNYANIN EN ÇOK TIKLANAN SİTELERİNDEN BİRİ

2004 yılında Jake Lodwick ve Zach Klein tarafından ABD’de kurulan ve kullanıcıların videolarını paylaşabilmelerini ve görüntüleyebilmelerini sağlayan Vimeo dünyanın en çok tıklanan 100 sitesi içinde yer alıyor. milliyet

Hangi sebeble anlamadim acikcasi :17:

Hangi sebeble anlamadim acikcasi :17:

haberde sebebi yazmıyordu ama benim tahminim bir video için şikayet gelmiştir, onun için tüm siteye erişim engellenmiştir, pek akıllıca:27::27::27::27:

Son düzenleme:
türkiyede de her siteyi kapatmaya engellemeye çlışıyolar sıktı artık
bi ara da youtube dailymotion filan kapatılmaya çalışılıyodu
bikaç gün sonra açılır büyük ihtimal ama çok saçma yani
milyonlarca insanın izlediği video paylaştığı siteler ne gerekçeyle kapatılıyo anlamak mümkün değil

Tabi bir arada youtube gibi bir site kapaliydi hemde uzunca bir sure
Hic sasirmiyorum
Sadece bu zihniyete alkis tutanlari algilayamiyorum

Bu erişim yasağını bi türlü anlayamıyorum ben.

3 yaşında çocuğuz sanki hangi sitelere girip giremeyeceğimize bile biz karar veremiyoruz :41:

diger açılan baslıktaki yasa teklifi kabul edilirse boyle sie kapatmalara gerek duymazlar.
kim istemedikleri isi yapıyor ogrenmek, fişlemek varken sansure ne luzum var...

Back