ya bıktım uleennn erkeklerden hep güçlüler, hep üstünler. artık bizimde sözümüz geçsin. erkekler acık ev işi yapsınn. efelik yapmasın. kadınlar güçlü ve uzun boylu olsun ama yüzümzü de aynı kalsın... :))) bakın size anılarımı anlatim. şimcik beden dersindeym tamm mı bak bide ben onlardan 2 yas büyüküm. 17 yasındym. onlar 15. ya erkeklere kızlar maç yaptık adamlar uçuo. biz ellerinden top alamadık. sonra kosuda erkekler füze gibi biz yolun yarısında tıkanıorz. sonracıgıma bunlar bilek güreşinde 2 elimizle bile yenemiorz. ya bi kocanızla, sevgilinzle güreşin anlarsınız. sonracıgıma kasları cok 15 kiloluk dumbell bile kaldırıo adamlar...! ben daha 7 bile deil... :// sonracıgıma hiç iş yapan yok? bazı konularda kız elinle erkek işine girişme demezler mi gelde boğğmaa...! kızım ben peess etmicem... hep varya regl oldugumuz için kan kaybedip güçsüz olduk mesela erken regl olanların boyu kısa oluo!! benmde of uleyn askere gitmek istimmmmmm...!!!!! futbol oynumak istim... hızlı koşmak ve güçlü olmak. acık ben işten gelim ev erkegi de koku sürünüp tıraş olup evde beni beklesin yemek yapsın....!