• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünya Paris Saldırılarının Şokunu Yaşarken Saldırıya Sevinen ve Kutlayanlar

Vatanseverr

Erva'm❤
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
3.752
9.414
108
Son düzenleme:
Lütfen içeriği okuyun ne haldeyiz görün o yüzden paylaştım.
Biz ne hale geldik millet ne anlıyor zihniyete iyi bakın.

Chess Chess link neden olmuyor?
onedio dan aldınız ise bazı siteler adının geçmesini,içerik alınmasını kabul etmiyor sanırım.Allahım dünya ne oldu böyle:KK43:insan insanın öldüğünü istermi?
Az önce dışarıdaydım.Şehir içinde olan bir kazaya rastladım.Kanlar içinde yerde yatan muhtemelen vefat etmiş biri vardı.Hala etkisindeyim.Bunlar takır takır öldürüp seviniyorlar:KK43:

onedio dan aldınız ise bazı siteler adının geçmesini,içerik alınmasını kabul etmiyor sanırım.Allahım dünya ne oldu böyle:KK43:insan insanın öldüğünü istermi?
Az önce dışarıdaydım.Şehir içinde olan bir kazaya rastladım.Kanlar içinde yerde yatan muhtemelen vefat etmiş biri vardı.Hala etkisindeyim.Bunlar takır takır öldürüp seviniyorlar:KK43:
Evet onediodan aldım çok düzelttim olmadı ama aynı haberden başka kaynaktan buldum onunla düzelttim teşekkür ederim.. Benimde çok moralim bozuk bu zihniyet normal olduğunu düşünmüyorum bence bizde tehlikedeyiz.

Evet onediodan aldım çok düzelttim olmadı ama aynı haberden başka kaynaktan buldum onunla düzelttim teşekkür ederim.. Benimde çok moralim bozuk bu zihniyet normal olduğunu düşünmüyorum bence bizde tehlikedeyiz.
Tabiki tehlikedeyiz.Sıra Türkiyeye geliyor diye düşünüyorum sık sık

Görmek istemiyorum. Bu tur tepkilere bu ülkede yaşanmış olan katliamlarda da sıkça karsilastik. Ben artik uzulmekten o iğrenç sevinç gösterilerini görüp birşey yapamamaktan biktim!

Dün gece Fransa'nın başkenti Paris'te art arda silahlı ve bombalı saldırılar düzenlendi. 7 ayrı saldırda en az 120 kişi hayatını kaybetti. CNN International, can kaybını 153 olarak duyurdu. Dünya olayın şokunu ve yasını yaşarken bir kısım sosyal medyakullanıcısı bu saldırıları kutladı ve destekledi.

http://www.haberdar.com/galeri/paris-saldirilarini-sevinen-ve-kutlayanlar,75/5.html

Bu olaylara sevinene insan denmez,hayvan desen hayvana hakaret olur..
Bu dinciler yok olmalı bir an önce..

Ben Cezayirde yaşıyorum ve Cezayir halkı yıllarca Fransız sömürüsüne maruz kalmış burada insanlara yapılanlar var ve ilahi adalet diye birşey var üzüldüm patlamaya kesinlikle sevinmiyorum ama Türkiyede de oldu ve yüzlerce yaşamını yitiren insanlar oldu dünya bu denli tepki göstermedi Türkiye bile her gün 1. haber olarak verdi bu patlamayı çok abartılıyor Ankara suruç Diyarbakır unutuldu bile yazık

Yahu biz bile genelleyip dinciler yok olsun diyosak daha ne olsun dünya gercekten yaşanılacak yer olmaktan çıktı. Bende senin tabirinle dinciyim hanım abla bende öleyim mi?

Sen niye ölüyorsun ki,sözüm din adı altında böyle vahşet yapanlara benim sözüm..
Dinini normal yaşayanlara elbette saygım sonsuzdur..

Senin öyle düşündüğünü biliyodum. Ama kelimelerimizi biraz daha dikkatli secelim. Onun için alıntıladım.

Hürmetler:KK52:

Dikkat edererk yazıyorum,farkındaysan dindar ile dinci arasındaki fark çok belli zaten.
Bunlar insan değil zaten,din adı altında saçma sapan şeyler peşinde koşan yaratıklar..

Yahu Ankaradaki patlamaya sevinen türkten Fransadaki patlamaya kahrolmasını mı bekliyorsunuz?

Bunu İslami cihad sanan, Peygamberin müşrikle savaşıyla bir tutan amipler var? Yani İslamı yaymakla, İslamı yanlış tanıtıp İslama cephe aldırmak aynı olabilir mi?

Allah akıl fikir versin.

Ama terörü besleyenler bundan ders almalı...

Dini ırkı ne olursa olsun bir insanın ölümüne sevinmek vicdansızlık benim çevremde de var sevinenler ve hayret ediyorum, bugün onların başına gelen yarın bizim de başımıza gelebilir Allah ıslah etsin bu sevinenleri diyecek birşey bulamıyorum başka.

Back