Dünya öyle pozlar verdi ki...

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
772
413
45
Avrupa Uzay İstasyonu astronotlarından André Kuipers, çektiği fotoğrafta uzay istasyonuyla Avrupa'nın ışıklarını aynı kareye sığdırıyor.

André Kuipers bu fotoğrafında da Britanya ve İskoçya ile Kutup ışıklarını buluşturuyor.

(buna bayıldım)Kuipers'ın vizöründen Kuzey Avrupa

Kuipers'ın vizöründen Londra

Chris Cassidy uzay istasyonunda.

Uzaydan gün doğumu

Temmuz 2013'te çekilen fotoğrafta Mısır'dan kalkan toz bulutu ve Kızıl Deniz görülüyor. Üst solda ise Nİl Nehri var.

Ocak ayında Pasifik Okyanusu'nun kuzey batısında toplanan alçak seviye bulutları fotoğraflanmış.

Astronotlar Mayıs 2013 tarihli fotoğrafta Alaska'daki Pavlof Volkanı'ndan çıkan külleri görüntülüyor.
tr24

Eklentiler

• $list__082760781.jpg
    1,7 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
işte bu minik nokta dünya. içinde nice kavga, savaş, kan, gözyaşı, acı nın, tarihler boyu süren iktidar savaşlarının, insanlaık ayıplarının, haksızlıkların, adaletsizliklerin yaşandığı minik toz zerresi......

Son düzenleme:
yiğit özgürünmüydü tam hatırmalmıyorum , "oksijenin mi bitiyor senin" karikatürü aklıma geldi, çok gülüyorum ben ona, ama ekleyemeceğim kadar küfürlü malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…