- 25 Nisan 2007
- 3.910
- 12
- 358
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkon ekleyemedim nedense bu mesaja
: şok olmuş tek gözü atan kafa : Bu nasıl bir şeydir yahu! oynanmamış hali böyleyse, oynanmış halini düşünemiyorum.
Hava da kıyak geçmiş hani, o bulutların hali ne öyle :aşık:
Ya gülümsemeler olmadan yazılmıyor, sonra editleyeyim ben bu mesajı.
Ellerinize sağlık efenim, pankekten ve Peter PAn dan başka bir pan'la tanıştığım için mutluyum.
Sağol yufkam Şeniz
2.mesajdaki kareler oynanmış hali ama öylesine alel acele yaptığım bişeyler.
İmza: Peter Pannev:roflol:
ıkon ekleyemedim nedense bu mesaja
: şok olmuş tek gözü atan kafa : Bu nasıl bir şeydir yahu! oynanmamış hali böyleyse, oynanmış halini düşünemiyorum.
Hava da kıyak geçmiş hani, o bulutların hali ne öyle :aşık:
Ya gülümsemeler olmadan yazılmıyor, sonra editleyeyim ben bu mesajı.
Ellerinize sağlık efenim, pankekten ve Peter PAn dan başka bir pan'la tanıştığım için mutluyum.
pandora' nın kutusu ile de tanışmıştın yufkam. hani tıklayınca yemyeşil bir sf açılıyor, içinden ne çıkacağını bilmediğin bir alem :sinifsinif:
nevim, sen bu işi öğrenmişsin bayağı, ama hala eksikler var. bir daha foto eklerken bunlara dikkat edersen sevinirimlmaz:
konu açınca haber kuşlarını yolla bana, sağda solda kurcalama yaparken denk gelmeyelimlmaz: buna da dikkat edersen, seyrine doyum olmaz fotolarının...
küçük bir not: bunla ilgili bir madde var mı bilmiyorum ama, ön plandaki nesne tam ortada olmazsa daha güzel olur bence... biraz daha alta yakın olsa daha iyi olur sanki. askıda kalmış gibi bir görünüm oluyor... (mesela 1.mesajında, sondan bir önceki fotodaki gibi olsun diyorum)
şahsi fikrimdir, dediğim gibi teknik ayrıntıları bilmiyorum :kedi:
Haklısın bambim zaten ortada olmaz ama dedim ya işlenmemiş ham foto bunlar croplancak daha hizaya geitirilcek. Adam 200 bilmemkaç km ile giderken bende pan çekerken gözüm kadrajı bile göremiyor ki:roflol:
Çekiyoruz sonra cropla o dediğin gibi şekle şemale koyuyoruz yani sonuç haklısın evet dediğin gibi oluyorŞeniz
Bi' şey anladıysam bronz olayım :1ninca:
Çok güzel ..
Bravo sana Nevim Baharım..
Emeğine yüreğine sağlık,koy foto sever olarak,çok hoşlandım..
hele dur biraz şu foto olaylarına derinden dalayım,terimleri yiyim bitiriyim
yorumlarım daha prof olacük:)
inşallah..
Bilhassa bayanların bu işlerle uğraşmasına bayılıyorum..
:teselli:crop falan ben de anlamadım yufkam, boşver.
a.s hı hı deyip geçelim -tatlicadiarzu-
anladım nevim... işlenmemiş diye öyleler.
bende cevher var diyorum, anlatamıyorum. keşke şipşakçı olsaydım mafoldumben
Süpersin canım, çok güzeller....O kareleri yakalamak, anında çekebilmek önemli. yüreğine, o güzel bakan gözlerine sağlık....Oh! içim açıldı
nevbahar çok güzel fotolar,tebrik ediyorum.herhangibir kursa eğitime falan katıldınız mı,bu terimler benim de hiç duymadğım şeyler.
bu konuda eğitim aldığınız belli ..ilk bakışda anlaşılıyor profesyonellik...
çok hoş görüntüler..sağol...vereliniortak