Dünya' nın En Uzun Şeyleri

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
45
Dünyanın yaşayan en uzun boylu insanının bir basketbol oyuncusu olduğunu düşünüyorsan, yanılıyorsun. 2 metre 36 cm boyundaki Xi Shun 16 yaşına kadar ortalama bir insanın uzunluğundaymış. Ama aniden boy atmaya başlamış. Peki hiç profesyonel anlamda basketbol oynamış mı? Tabii ki denemiş, ama fazla hızlı olmadığı ortaya çıkınca aile işine geri dönmüş; yani keçileri gütmeye!

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Shamsher Singh bir kulede kapalı kalsa, sakalını bir ip gibi kullanarak onu kurtarmak mümkün olabilir. Çenesinden ucuna kadar ölçüldüğünde, sakalının uzunluğu 1,83 metreyi buluyor. Bu, bir insanın bugüne kadar sahip olduğu en uzun sakal. Rekoru onaylamak için dört doktor çalıştı. İyi ki sakal daha uzun değildi; o zaman sakalın boyunu ölçmek için Singh’e bir oda dolusu doktor gerekirdi!

Kaupoug Thum'da Yaşayan Diith Pang'ın dili, tam çıkardığı zaman 29.843 cm geliyordu. Konuşurken, dili göğsüne düşüpde insanları korkutmasın diye dişlerini birbirine kenetlemiş halde konuşurdu. Daha küçük bir çocukken, uzun diliyle sinek avlayarak kurbağaları taklit eden Pang'ı, durumu fark eden annesi bundan vazgeçirmişti

ahahaha koptum valla.ne ilginc seyler var hayatta.kk de olmasa hic ogrenemicez.

dil resmi filan goremedim ben nerde hani

X