- 28 Ekim 2022
- 6.065
- 15.071
- 28
Balık bana uyar dondurucuda bekleyen sazan ve alabalık var hamsi tercihim amaUzun zamandır deniz ürünleri yapmadık. Genelde hamsi dışında pek tarif çıkmıyor. Farklı seçenekler çıkacaksa neden olmasınAma birde şu var, balık pahalı herkesin bütçeye uymayabilir. Çünkü tek başına bir ana yemek olmak zorunda Yani et olsa 200-300 gr bile olsa bir şeyler çıkarıyoruz.
Görenler fikrini yazabilir tabi
Ben dahil çoğu kişi hamsi tercih ediyor. Hem fiyatı daha uygun hem öyle alıştık galiba önceliğimiz hamsi oluyor. Ben birde palamut çok severim. Alabalık, çipura, istavritBalık bana uyar dondurucuda bekleyen sazan ve alabalık var hamsi tercihim ama Eki Görüntüle 3511937
Ellerine sağlık canım bu arada, afiyet olsunBalık bana uyar dondurucuda bekleyen sazan ve alabalık var hamsi tercihim ama Eki Görüntüle 3511937
Afiyet olsunBalık bana uyar dondurucuda bekleyen sazan ve alabalık var hamsi tercihim ama Eki Görüntüle 3511937
Ooh ellerine sağlık,şahane görünüyorBalık bana uyar dondurucuda bekleyen sazan ve alabalık var hamsi tercihim ama Eki Görüntüle 3511937
Püüüü, love'in tükürüğü
Sedoş Umut napiyor,mevlut ne zaman olacakiyi akşamlar hanımlar
Sen zaten bir şeyi kötü yap be kadin tövbe estağfurullahBalık bana uyar dondurucuda bekleyen sazan ve alabalık var hamsi tercihim ama Eki Görüntüle 3511937
Evet çoğu kişiye uymuyor bazıları koku sebebi ile de pişirmiyorBen dahil çoğu kişi hamsi tercih ediyor. Hem fiyatı daha uygun hem öyle alıştık galiba önceliğimiz hamsi oluyor. Ben birde palamut çok severim. Alabalık, çipura, istavritBalık kültürüm bu kadar Ama işte fiyatlar pahalı herkese uyar mı bilemiyorum. Normalde bir tabak bile olsa bir şeyler yapıyoruz.Balık farklı bir şey çoğumuzun ev kalabalık. Sunumda zor bilemedim.
Teşekkür ederim canımOoh ellerine sağlık,şahane görünüyor
Tatlı veSen zaten bir şeyi kötü yap be kadin tövbe estağfurullah
Ben yapıyorum benim için sorun yokEvet çoğu kişiye uymuyor bazıları koku sebebi ile de pişirmiyor
EsliiiAfiyet olsun