- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Kirpiklerde takma, full makyaj ve al sana güzel hatunnnn, bu haber karısı tarafından kandırılmış adam topiğine dönerGözler lens ,burun çok başarılı,dudaklar özenle şişirtilm
Sabah gözünden salanan kipriği görmeden inanmaz ablaKirpiklerde takma, full makyaj ve al sana güzel hatunnnn, bu haber karısı tarafından kandırılmış adam topiğine döner
Rektefe neymiş deyip baktım, bilmiyordum, bir kelime öğrenmiş oldum teşekkürler.müslüman !!!!!!!!
bu arada bana yapsalarbu kadar rektefeyi ben kainat güzeli olurum be
Rektefe neymiş deyip baktım, bilmiyordum, bir kelime öğrenmiş oldum teşekkürler.
Ne işim olur benim sanayide, eşim halleder gerektiğinde. Ama o da bana gerekli bilgileri aktarmamış demek. Sabah hesabını soriciiiim
Ay benim de rahmetli dedoşum deliyor aklıma. Bir kere çok dolandırılırdı sanayide, çok saftı dedem. İkincisi de ayakkabı boyamaya bayılırdı. Bir bakardık biz otururken boyamış, cilalamış. Bir kusuru vardı gerçi, ayakkabının rengini beğenmemişse onu başka renge boyardı
Böyle Konuşmalar olunca yine rahmetli babam geliyor aklıma, adam ustaydı, zanaatkardı, kaporta boya dahil herşey ondan sorulurdu, o olsa 2 zımpara bir boya pasta cila tamamdır derdi
rekteve edilecek arabanız olmadıysa demekki para para paraRektefe neymiş deyip baktım, bilmiyordum, bir kelime öğrenmiş oldum teşekkürler.
Ne işim olur benim sanayide, eşim halleder gerektiğinde. Ama o da bana gerekli bilgileri aktarmamış demek. Sabah hesabını soriciiiim
Çok üzüldüm, geçmiş olsun. Artık kim kimi dolandırabilirse, o gözle bakıyorlar. Misal anneme metresi 15 tl olan bir ürünü işi acil diye metresi 60 tlden satmışlar, yazık günah.rekteve edilecek arabanız olmadıysa demekki para para para
en son biz evire çevire dolandırılınca istersen öğrenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?