"Dünya Müslüman Güzeli" Rozi Sofi, Klipte Oynayacak

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
Araplar'ın "Dünya Müslüman Güzeli" lakabı taktığı İngiltereli Rozi Sofi, Paris'te ünlü Arap şarkıcı Macid El Muhandis'in çekeceği yeni klipte oynayacak.

Rozi Sofi, Fransa'nın başkenti Paris'te ünlü Arap şarkıcı Macid El Muhandis'in çekeceği yeni klipte oynayacağını söyledi. Klibin romantik olacağını aktaran güzel, sanatçı ile başrolü paylaşacak.

"DÜNYA MÜSLÜMAN GÜZELİ"

Hristiyanlık'tan Müslümanlık'a geçen ve "Dünya Müslüman Güzeli" olarak tanınan İngiltereli Rossy Sofi, verdiği karara bağlı kalacağını ifade etmişti.

Yıllarca ateist olarak yaşadıktan sonra Müslümanlığı seçen Rossy Sofi'ye, Arap ülkeleri yoğun ilgi gösteriyor. Sofi'ye, Araplar tarafından "Dünya Müslüman Güzeli" lakabı takılmıştı.

Kaynak: Rûdaw
http://www.sondakika.com/haber/haber-dunya-musluman-guzeli-rozi-sofi-klipte-7860164/

müslüman !!!!!!!!

bu arada bana yapsalarbu kadar rektefeyi ben kainat güzeli olurum be
Rektefe neymiş deyip baktım, bilmiyordum, bir kelime öğrenmiş oldum teşekkürler.
Ne işim olur benim sanayide, eşim halleder gerektiğinde. Ama o da bana gerekli bilgileri aktarmamış demek. Sabah hesabını soriciiiim

Böyle Konuşmalar olunca yine rahmetli babam geliyor aklıma, adam ustaydı, zanaatkardı, kaporta boya dahil herşey ondan sorulurdu, o olsa 2 zımpara bir boya pasta cila tamamdır derdi

Böyle Konuşmalar olunca yine rahmetli babam geliyor aklıma, adam ustaydı, zanaatkardı, kaporta boya dahil herşey ondan sorulurdu, o olsa 2 zımpara bir boya pasta cila tamamdır derdi
Ay benim de rahmetli dedoşum deliyor aklıma. Bir kere çok dolandırılırdı sanayide, çok saftı dedem. İkincisi de ayakkabı boyamaya bayılırdı. Bir bakardık biz otururken boyamış, cilalamış. Bir kusuru vardı gerçi, ayakkabının rengini beğenmemişse onu başka renge boyardı Bordo ayakkabılarımı hem o renk boyası yok diye hem de rengini beğenmemiş diye kahverengi bulmuşluğum vardır
Boya, cila, pasta deyince dedem gelir bu yüzden.
Tüm sevdiklerimiz nurlar içinde yatsın inş. Çok özledik, çok.

rekteve edilecek arabanız olmadıysa demekki para para para
en son biz evire çevire dolandırılınca istersen öğrenme

Lafa bak müslüman güzeli nedir ya.sintoizm güzelini merak edesim geldi.

rekteve edilecek arabanız olmadıysa demekki para para para
en son biz evire çevire dolandırılınca istersen öğrenme
Çok üzüldüm, geçmiş olsun. Artık kim kimi dolandırabilirse, o gözle bakıyorlar. Misal anneme metresi 15 tl olan bir ürünü işi acil diye metresi 60 tlden satmışlar, yazık günah.
Güvendiğimiz bir usta vardı, araba alırken ona sormuştuk hangi marka diye. O bize birkaç marka söylemişti gözü kapalı alın diye; ona güvenerek almıştık. Çok şükür dediği gibi de çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…