• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünya bu yaratığı konuşuyor!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Dünya bu yaratığı konuşuyor!
fft107_mf6973186.Jpeg

01/02/2016 15:49
Facebook'ta Paylaş

RADİKAL - Karayipler'de çeklien görüntüler sonucunda gün yüzüne çıkan bir yaratık şu sıralarda sosyal medyada büyük tartışmalar yaratıyor. Carriacou adasında bir balıkçının sahilde bulduğu canlı ilk başta egzotik bir okyanus balığına benziyordu. Üstünde taşıdığı mavi renklerle belgesellerden aşina olduğumuz ender görülen türlerden birine benziyordu. Ancak bir süre sonra canlıyı ters çeviren balıkçılar hayatlarının şokunu yaşadılar.

201602011549_2%20(2).jpg

Balığı gözlemleyen balıkçı ve çevresindeki görgü tanıkları canlıyı şöyle tarif ettiler: "Kemikli ve parmakları ayakları var. Derisi balıktan çok tavuk derisi gibi. Aynı insan burnu gibi bir burnu var ve yüzgeçleri çok garip." Balığı incelemesi için yetkililere başvuran 74 yaşındaki Hope McLawrence, henüz bir dönüş alamaıklarını belirterek torunlarından görüntüyü internete yaymalarını istemiş. İşte bu dakikadan sonra söz konusu garip canlı bir internet virali olmuş durumda. (Mirror)
http://www.radikal.com.tr/radikalist/dunya-bu-yaratigi-konusuyor-1503384

benim çok dikkatimi çekiyor ya, özellikle farklı belgeseller geçen vahşi brezilya diye bi belgesel seyrettim, dünya ne güzel dedim, hala insanların çok gidip gelmediği yerlerin olduğunu bilmekte ayrı güzel

Vayy ilginçmiş.Ben çok severim doğayla ilgili şeyleri.
Ben bir yerde duymuştum mesela okyanusun sadece %5ini keşfedebilmişiz.
Çok ürkütücü yaa ,hala keşfedilemeyen adalar falan var.Bitki örtüsünden ,zehirli hayvanlardan dolayı.
Doğa çok güçlü ya:KK48:

Mutasyon mu geçiriyor acep kıyamam zordur o dönemler ergenlik gibi :)

Back