• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Dünden Bugüne Saç Renklerim :) Fikirlerinize ihtiyacım var!

HcRt_

♥uNutuLmu$muyduM ?
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
653
5
116
Kocaeli
Kızlar en çok hangi renk yakışmış ve doğal durmuş artık onu boyayıp hiç değiştirmicem lütfen yardım ediiin

resimler kalktı..

Son düzenleme:
sacının yıpranmaması icin,snradan üzülmemen icin kendi sacın en ideali ama bakır yakısmıs

Doğal diyorsan kendi saç rengin gayet doğal ve güzel ama dikkat çekici diyorsan ben 1 derim arkadaşların aksine bakır rengi saçı gayet yapay buluyorum renk olarak itici bence

özür dileyerek söylüyorum. sizin bileceğiniz şey tabi ama profil resminiz kendi resminizse buraya koyduğunuz askılı fotolar kopyalanabilir. genelde bayanlar olmasına karşın erkek ziyaretçiler de olabiliyor. hatırlatmak istedim yalnızca lütfen yanlış anlamayın.

ben de ilk fotograftaki siyahı ve bal köpüğünü çok yapay buldum...bal köpüğü solgun göstrmiş yüzünü,siyah ta çok sert ifade vermiş...kendi doğal rengin veya bakır rengi tavsiye ederim..yalnız bakırda dorelik ,kumrallık ta var gibi sanki..biraz daha yumuşak bir bakır tonu olmuş..sürekli kullanıp hiç boyamayacaksan bakır da olmaz ama ,sürekli boya ister....en güzeli kendı dogal rengin o zaman...(döndüm dolaştım,uzattım,sonucu kendı rengine bağladım cnm...:))))))

makyajından ötürü mü bilmiyorum ama siyah renk seni yaşından olgun göstermiş ki normalde siyah saç genç gösterir sanırım makyajda kullandığın renklerden ötürü böyle olmuş

açık renkler de açıkçası solgun bir ifade vermiş

bence doğal saç rengin en güzeli

kızlar resmleri kısasüre sonra kaldırıcam m.etmeyn dikkatnz için de teşekkürler :)
sanrm çoğu kişi siyah ve bakırı güzel bulmuş.. şuan saçım siyah böyle bi süre daha kalabilir öyleyse :)

çok tatlı bi yüzün var bence hepsi yakışmış
ama en masum duranı bakır olmuş

kesinlikle kendi saç rengin canım, çok doğal ve güzel.. ama olmadı, siyah. bakırı beğenmedim pek =) koyu renkler daha iyi durmuş

Back