• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün yaşanan birliktelik sonucu hamile kalma durumum söz konusu mudur?Hamile kalma oranı nedir ?

elizanelizan

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
1.297
526
323
Merhaba hanımlar.

Bu ay reglim gecikti . Bugun gecikmenin 6. Günü. Normalde de 2 -3 gün gecikmeler yaşıyordum.. En uzun 9 günlük bir gecikme yaşamıştım.
Hormonlarımda ya da diğer değerlerimde bir sorun yok bu arada.

Sormak istediğim şey şu ki biz eşimle korunmadan beraberlik yaşadık Çocuk da düşündüğümüz için. 6 yaşında da kızım var bu arada.

Her zaman bir ihtimal vardır ama reglim 6 gün gecikmişken dün yaşanan birliktelik sonucu hamile kalma durumum söz konusu mudur ? Hamile kalma oranı nedir ?

Normal şartlarda en fazla 3 gün sonra regl olurum o zaman da cevabımı almış olurum ama tez canlıyım biraz. Sabredemedim size danışayım dedim :)

Evet aile planlaması başlığında da konu açtım ama burası daha aktif oldugu için buraya açmak istedim. Sorun olacaksa taşınabilir konum.

Birde sorum yanlış anlaşılmış olabilir. Reglimin gecikme nedeni gebelik olabilir mi diye sormuyorum. Reglim gecikti evet.. ve bu süreçte korunmasız birliktelik yaşadık. Bu saatten sonra gebe kalma ihtimalim var mıdır önümüzdeki günler için ? Biraz karışık ilk bakışta sorum ama anlatabildim mi bilmiyorum:(

ben regl tarihime 3-4 gün kala korunmasız ilişkiye girdiğimde hamile kalmıştım. o yüzden olmaz diyemiyorum. Allah gönlünüze göre versin.

Korunmadan olan her ilişkide gebelik ihtimali var.
Hatta korunurken hamile kalan bir arkadaşım evliysen hamilelik riskin hep var der :)

Merhaba hanımlar.

Bu ay reglim gecikti . Bugun gecikmenin 6. Günü. Normalde de 2 -3 gün gecikmeler yaşıyordum.. En uzun 9 günlük bir gecikme yaşamıştım.
Hormonlarımda ya da diğer değerlerimde bir sorun yok bu arada.

Sormak istediğim şey şu ki biz eşimle korunmadan beraberlik yaşadık Çocuk da düşündüğümüz için. 6 yaşında da kızım var bu arada.

Her zaman bir ihtimal vardır ama reglim 6 gün gecikmişken dün yaşanan birliktelik sonucu hamile kalma durumum söz konusu mudur ? Hamile kalma oranı nedir ?

Normal şartlarda en fazla 3 gün sonra regl olurum o zaman da cevabımı almış olurum ama tez canlıyım biraz. Sabredemedim size danışayım dedim :)
Kan testi yaptırmanız çok iyi olur

Evet aile planlaması başlığında da konu açtım ama burası daha aktif oldugu için buraya açmak istedim. Sorun olacaksa taşınabilir konum.

Birde sorum yanlış anlaşılmış olabilir. Reglimin gecikme nedeni gebelik olabilir mi diye sormuyorum. Reglim gecikti evet.. ve bu süreçte korunmasız birliktelik yaşadık. Bu saatten sonra gebe kalma ihtimalim var mıdır önümüzdeki günler için ? Biraz karışık ilk bakışta sorum ama anlatabildim mi bilmiyorum:KK43:
Taşınır konunuz ve forumun kurallarında da belirtiliyor. Konu doğru yere açılmalı diye. Ayriyeten banlanabilirsiniz de.

Birde sorum yanlış anlaşılmış olabilir. Reglimin gecikme nedeni gebelik olabilir mi diye sormuyorum. Reglim gecikti evet.. ve bu süreçte korunmasız birliktelik yaşadık. Bu saatten sonra gebe kalma ihtimalim var mıdır önümüzdeki günler için ? Biraz karışık ilk bakışta sorum ama anlatabildim mi bilmiyorum:KK43:

regl geciktiği için gebelik oluşmaz, gebelik oluştuğu için regl gecikir..
regl gecikmeniz 1 haftayı bulduysa bir test yapın..

Korunurken nasıl hamile kalınır ? Geri çekilme ise bir yöntem değil bu diye biliyorum.

Bazen hap düzenin kaçması, başka bir ilaç ile etkileşimi vs... Etkisini yitirebiliyor.
Bir de spiralle gebe kalan çok duydum.
Yanlış zamanda takılan prezervatif vs...

Hala regl ol adım 7. Gün. Bu sabah gebelik testi aldım eczaneden. Tek çizgi çıktı. Sanırım stres vs nedeniyle gecikiyor

Dün ki ilişkiden oluşacak gebelik ancak gelecek ay belli olmaz mı🤔 yani geç yumurtlama olmuştur dün döllenme olsa bile bunu şuan anlamak imkansız. 🙃 Eğer istiyorsanız inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebişe gebe kalırsınız 🤲🏻

Dün ki ilişkiden oluşacak gebelik ancak gelecek ay belli olmaz mı🤔 yani geç yumurtlama olmuştur dün döllenme olsa bile bunu şuan anlamak imkansız. 🙃 Eğer istiyorsanız inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebişe gebe kalırsınız 🤲🏻
İnşallah çok teşekkür ediyorum

Back
X