• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün ve bugün çıkan beta hcg sonucuma bakar mısınız????

deliminebu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2022
33
15
3
Dün sağlik Ocağında kan verdim 0,11 çıktı bugün özelde verdim 1,2 çıktı adete 3_4 gün var aşırı silik çıkan erken gebelik testim var. Sizce yükselme laboratuvar farklılığı yüzünden mi adete yakın diye yükselme olurmu kan versem mi tekrar kızlar

Dün sağlik Ocağında kan verdim 0,11 çıktı bugün özelde verdim 1,2 çıktı adete 3_4 gün var aşırı silik çıkan erken gebelik testim var. Sizce yükselme laboratuvar farklılığı yüzünden mi adete yakın diye yükselme olurmu kan versem mi tekrar kızlar
Merhaba aynı yerde yaptırmakta fayda var çünkü yapılan yerlere göre değerleme farklı olabiliyor demişti doktorum normalde artış var mı yok mu diye de 2 gün süre ile isterler ben daha bu aşamaya gelemedim 🤷🏼🤭

Merhaba aynı yerde yaptırmakta fayda var çünkü yapılan yerlere göre değerleme farklı olabiliyor demişti doktorum normalde artış var mı yok mu diye de 2 gün süre ile isterler ben daha bu aşamaya gelemedim 🤷🏼🤭
Sürekli sağlik ocağına gitmeye yüzüm yok o yüzden bugün özelden verdim 2 gün sonra tekrar vereyim inşallah vardır

1.2 mi çıktı yoksa standart yazan <1.2 mi çıktı? Şu an negatif her türlü. Bekleyin adetiniz gecikirse kan verirsiniz kolunuza yazık

Back