- 16 Aralık 2024
- 19
- 8
- 29
-
- Konu Sahibi bebegim1234567
Ben ilk defa yaptım erken gebelik cidden şaka gibi namı varmış meğer iki gün gecikmiştim eşim bundan almış diye bunu yaptım bir daha aslaaaBen artık güvenmiyorum bu testlere en doğrusu regl gününü bekleyip ya kaset test yapmak yada kan vermek. Erken gebelik testleri kaç kişiyi üzdü açılan konuları sayamadım vallahi
Freely markası bilemiyorum tabi o da olabilir çünkü iki hatta üç gün gecikmiştim yaptığımdahangı marka testınız. acaba kımyasal mı gecırıyorsunuz, bat tarıhınde mı yapıldı
Benim olsaydı eğer ikinci anneliğim olacaktı canım ilk çocuğumu ben adet olmadığım gün test yaparak öğrenmiştim gecikme bile sayılmaz yani ondan şaşırdım beş senede testler falan değişmiş heraldegeçen ay ben de kımyasal gecırdım doktor her kadının en az 1-2 kere adet donemınde kımyasal yasayabılecegını ama bunu regl gecıkmesı gıbı hıssedecegınden farkında olunmadıgını soyledı bana adet gecıkmesının 10. gününde kan testı vermemı onermıstı. daha sonra hayal kırıklığı yaşamamak ıcın onu dınlemeye karar verdım nacızane ben de senınle paylaşmak ıstedım canım benım, inşAllah en kısa zamanda annelik duygusunu tadarsın :)
Aynen öyle. Amin teşekkürlerneler değişmedi ki, her şey kalitesiz. Allah yavrunuzu size bağışlasın ne güzel. :)
Bende ilk kızım 5.5 yasında ondan sonra ilk defa bu ay denedik forumu tekrar takip etmeye başladım baktım bu testler herkesi üzüyor yanıltıyor bende adet günümü bekleyeceğim diye söz verdim kendimeBen ilk defa yaptım erken gebelik cidden şaka gibi namı varmış meğer iki gün gecikmiştim eşim bundan almış diye bunu yaptım bir daha aslaaa
Bendede böyle olmuşdu bikac gün sonra tekrarladım suan 11 haftalık gebeyim Allahım isdeyen herkese nasıp etsınEki Görüntüle 3522067 bu gebelik testlerine hiç mi güvenemicez şoktayım
Nasıl yani adet mi oldunuz önceBendede böyle olmuşdu bikac gün sonra tekrarladım suan 11 haftalık gebeyim Allahım isdeyen herkese nasıp etsın
Aaa aynıyız hadi bakalım hayırlısı olsun kardeş isteyen miniklereBende ilk kızım 5.5 yasında ondan sonra ilk defa bu ay denedik forumu tekrar takip etmeye başladım baktım bu testler herkesi üzüyor yanıltıyor bende adet günümü bekleyeceğim diye söz verdim kendimeinşallah gönlümüze göre olur canım
Eşim almış diğerlerinden daha pahalı diye test diyince eczacı direkt bunlardan veriyor heraldeMerhaba ben kaset testte kesin öğrenmiştim.
Hiç erken gebelik testi almadım.
Anladım.Eşim almış diğerlerinden daha pahalı diye test diyince eczacı direkt bunlardan veriyor heralde