• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün Sabah Doğum Yaptım

karameleq

MeLeqim ßediRim
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
220
0
26
İstanbul
kızlar 2 qun once az bısey suyum ve kanamam oldu hasdaneye qıttıqımde bebeqın suyu ve 1 cm acılma olduqundan hasdaneye yatırıldım asırı sancım vardı ama acılma olmadı 2 qun boyunca sonra sunı sancı verdıler suyumu patlattılar dun sabah 09:30 da normal doqum yapdım 2.5 kq aqırlıqında suan evımızdeyız yarın oqlen qunesınde de banyosunu yapdırcam bebeqımın fakat emmesı cok yavas kucuk olduqundanmı bıde cok sutum yok tam anlamıyla qelmedı 10 dk bır emzırıyorum arada aptamıl 1 verıyorum acıkdıqından aqlıyo cok mutluyum kız bebek annesıyım allah olmayanlara versın :16::16::16:

ıns cnm dunyanın en quzel seyı anne olmak okadar masum okadar tatlılarkı koklaya koklaya doyamadım 2 qundur :)) ama fazla emmıyo o canımı sıkıyo saatlerce bekledıqım oluyo emsın dıye ama napalım oyle boyle buyuyecek :))

Allah bağışlasın kızınızı, bende küçük doğarda bakamam diye çekiniyorum. Ama onun kokusunu almak muhteşem duygudur eminim. Rabbim bizlerede asip etsin hayırlısıyla...

35. haftada mı doğum yaptınz? şimdi çok heyecanlandım işte =) 15 haftam filan kaldı demektir =)
Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin inşaallah sağlıkla mutluluklaaa :)

kızlar 2 qun once az bısey suyum ve kanamam oldu hasdaneye qıttıqımde bebeqın suyu ve 1 cm acılma olduqundan hasdaneye yatırıldım asırı sancım vardı ama acılma olmadı 2 qun boyunca sonra sunı sancı verdıler suyumu patlattılar dun sabah 09:30 da normal doqum yapdım 2.5 kq aqırlıqında suan evımızdeyız yarın oqlen qunesınde de banyosunu yapdırcam bebeqımın fakat emmesı cok yavas kucuk olduqundanmı bıde cok sutum yok tam anlamıyla qelmedı 10 dk bır emzırıyorum arada aptamıl 1 verıyorum acıkdıqından aqlıyo cok mutluyum kız bebek annesıyım allah olmayanlara versın :16::16::16:

hayırlı olsun canım..Allah sağlıklı bişekilde büyütsün inşlhh..Rabbim bizde nasip etsin o mutluluğu inşlhh:16::16:

Tebrikleeeeeer , allah analı babalı büyütsün , şansı bahtı açık olsun , darısı bizlereee :)))

Back