• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün rinoplasti oldum.Tecrübelerinize ihtiyacım var.

floranur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2015
15
13
88
24 saat doldu.Hiç nefes alamıyorum. Cok karışık bir bakım planı var.Burnum o kadar kapalı ki spreyin ucu burnuma giremiyor.Ağrım yok .O kadar buz koymama rağmen sol gözüm cok şişti. Ameliyat olmak en kolayıymış.Asıl zor bölümü şimdi. Nefes alamamak cok kötü. Teramisin kremi hem içe hem dışa sürdüler. İçteki merhem orada kuruyup burnumun ucunu iyice kapattı.Şimdi hiç nefes alamaz oldum.Bu normal mi?Spreyi yaptıkça açılır mı?Tecrübeli birilerinden bir seyler duymaya ihtiyacım var.Moralim çok bozuk.

Geçmiş olsun, burun içinde tampondan geriye kalan açıklıktaki kısmı sık sık temizlemeniz gerekiyor. Kurumuş kan, krem kalıntıları o yolu tamamen kapatıyor. Kulak pamuğunu ıslatıp yavaş yavaş bu temizliği yaptıktan sonra sprey sıkabilirsiniz. Ben telefon flaşıyla aynada ayrıntılı bakarak bu temizliği yapıyordum. Nefes alamama kısmı ise tamponlar çıkana kadar o şekilde olacak maalesef :(

Tıkanıklık şu an normal , zamanla kanamanız azaldıkça tamponlar vs çıktığı zaman daha rahat nefes alacaksınız merak etmeyin

Geçmiş olsun, burun içinde tampondan geriye kalan açıklıktaki kısmı sık sık temizlemeniz gerekiyor. Kurumuş kan, krem kalıntıları o yolu tamamen kapatıyor. Kulak pamuğunu ıslatıp yavaş yavaş bu temizliği yaptıktan sonra sprey sıkabilirsiniz. Ben telefon flaşıyla aynada ayrıntılı bakarak bu temizliği yapıyordum. Nefes alamama kısmı ise tamponlar çıkana kadar o şekilde olacak maalesef :KK43:
Teşekkür ediyorum. Sprey sıkarken başım geride olsa daha mı iyi olur,daha geriye giderse iyi temizlenir diye düşünüyorum. Belki de temizlerken başımı geriye yatırmadığımdan açılmıyordur

Teşekkür ediyorum. Sprey sıkarken başım geride olsa daha mı iyi olur,daha geriye giderse iyi temizlenir diye düşünüyorum. Belki de temizlerken başımı geriye yatırmadığımdan açılmıyordur
evet o şekilde daha iyi olur ancak şu anlık ne yaparsanız yapın bi açılma, rahatlama hissedemeyeceksiniz tamponlardan dolayı :( ben sürekli temizlememe rağmen tamponların içinde kan kuruduğu için tıkanmıştı ve hiç nefes alamıyordum. Tamponlar çıktıktan sonra gerisi çok daha kolay merak etmeyin :)

-> spreyi tamamen burnunuza sokmanıza gerek yok hafif nemlendirse yeter
-> ilk 6 saatten sonra buz uygulamana gerek yok faydası yok.
-> yüzün şişer ama geçecektir sakin olmaya çalış sürekli uyuma hareket et bol bol sıvı tüket tuzsuz ye
-> kremi kulak çöpünün ucuna sürüp ince bir şekilde sür.
-> ilk 3 gün zorlar ama sonra rahat edersin özellikle tampon çıktı mı rahatsın
-> spreyi sıkarken tam tersine başın önde olmalıdır. Fakat şuan tampon oldugu için dikey normal şekilde kullan

-> spreyi tamamen burnunuza sokmanıza gerek yok hafif nemlendirse yeter
-> ilk 6 saatten sonra buz uygulamana gerek yok faydası yok.
-> yüzün şişer ama geçecektir sakin olmaya çalış sürekli uyuma hareket et bol bol sıvı tüket tuzsuz ye
-> kremi kulak çöpünün ucuna sürüp ince bir şekilde sür.
-> ilk 3 gün zorlar ama sonra rahat edersin özellikle tampon çıktı mı rahatsın
-> spreyi sıkarken tam tersine başın önde olmalıdır. Fakat şuan tampon oldugu için dikey normal şekilde kullan
Açiklamalarınız ve destekleriniz için cok teşekkür ederim.Bugün biraz daha rahat nefes alıyorum.Bu süreç gerçekten çok büyük bir sabır işiymiş.

evet o şekilde daha iyi olur ancak şu anlık ne yaparsanız yapın bi açılma, rahatlama hissedemeyeceksiniz tamponlardan dolayı :KK43: ben sürekli temizlememe rağmen tamponların içinde kan kuruduğu için tıkanmıştı ve hiç nefes alamıyordum. Tamponlar çıktıktan sonra gerisi çok daha kolay merak etmeyin :)
Anladım,teşekkür ederim

Açiklamalarınız ve destekleriniz için cok teşekkür ederim.Bugün biraz daha rahat nefes alıyorum.Bu süreç gerçekten çok büyük bir sabır işiymiş.
Ben ikinciyi oldum iki ay önce. İlkinde bende çok zorlanmıştım ama ikincide önden herşeyimi hazırladım çok basit geçti. İnşallah gönlünüzce güzel bir sonuç çıksında bir hafta dişinizi sıkın sonrası güzel ömür boyu. Dudak için nemlendirici kullanın kurumalara karşk ve sıvı tüketin

bende yeni oldum ve tikanik zor ama 1 hafta dayanicaz artik bana temizleme vs yaptirmadi tamponlar birlesik zaten dikislere onlar cikinca krem surebilicem gecmis olsun sizede umarim sonuc guzel olur

Tıkanıklık en zoru.Bazen tamponu söküp atasım geliyor.Yarına kadar sabır...Bugün 5.günüm.Bi seyler okuyup yazmak için başımı önüme eğsem sıkıntı olur mu?Benim bi seylerle oyalanmam lazım

Tıkanıklık en zoru.Bazen tamponu söküp atasım geliyor.Yarına kadar sabır...Bugün 5.günüm.Bi seyler okuyup yazmak için başımı önüme eğsem sıkıntı olur mu?Benim bi seylerle oyalanmam lazım

bende yeni oldum ve tikanik zor ama 1 hafta dayanicaz artik bana temizleme vs yaptirmadi tamponlar birlesik zaten dikislere onlar cikinca krem surebilicem gecmis olsun sizede umarim sonuc guzel olur
Umarım cektiklerimize değer.Ben hiç böyle nefessiz kalmak bi şey beklemiyordum

Ben ikinciyi oldum iki ay önce. İlkinde bende çok zorlanmıştım ama ikincide önden herşeyimi hazırladım çok basit geçti. İnşallah gönlünüzce güzel bir sonuç çıksında bir hafta dişinizi sıkın sonrası güzel ömür boyu. Dudak için nemlendirici kullanın kurumalara karşk ve sıvı tüketin
Teşekkür ederim,dudak konusuna hiç dikkat etmemiştim. Vazelin vs biseyler süreyim

Geçmiş olsun. Başınızı öne eğmeyin.Yatarken ilk 2 ay sağ sol yatmayın hep basiniz düz ve dik olsun. Bende ilk hafta tam temizleyemedim dışarıdan olduğu kadar temizleyin. Mümkünse diyet yapın 😁 tuzlu,tatlıyı cikartın hayatinizdan. Ilk 2 ay

Back
X