- 30 Haziran 2013
- 21.171
- 16.765
- Konu Sahibi elifelif1404
etkılenmıs o zaman :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
etkılenmıs o zaman :)
Soruşturma geçirir en fazla. Hala daha rahatsız ediyor mu :) Çok ilginç ya whatsapp'tan bilgilendirmemi olurmuş.Milleti ekmeginden etmek olmaz mi? Ya da vicda meselesi mi diyelim
artık evide biliyor oralarda devriye gezmesi yakındırSesimden mi etkilenmis
Şimdi bizler rahatsız olduğumuz konuyu 155 e ihbar ediyoruz .Onlarda o muhitdeki görevlilere haber veriyorlar onlarda tam adres için sizi arıyorlar. Daha sonrada bilgilendirme yapılıyor.
Ama Watsap dan yazması biraz abes olmus
Demek ki oluyor boyle seylerBen de bir ihbarda bulunmuştum kendi cebinden sonra aradı ,cok ilgilendi ,olay yerinde zaten hangi telden arıyacak ki..
Sonra hiç asılmadı gidiş o gidiş.
Aksine hic rahatsiz etmedi. O mesajina cevap vermedim gerci edememis te olabilirSoruşturma geçirir en fazla. Hala daha rahatsız ediyor mu :) Çok ilginç ya whatsapp'tan bilgilendirmemi olurmuş.
Ayy yandik ki ne yandik ne ses varmis bende deartık evide biliyor oralarda devriye gezmesi yakındır
tekrardan yazarsa şikayet edin mutlaka sapık polislerde oluyor evinizi yurdunuz öğrendi Allah korusun birdaha yazarsa uyarırsınız önce yine de laftan anlamazsa şikayet edersiniz şimdilik bir şikayete gerek yok diye düşünüyorum.
Ben de sizn gibi dusunuyorum. Kendi ev adresimi dgil sadece rahatsiz oldugum aracin adresini verdim. Ama tel nomu biliyor artik. Bir daha bi sey olursa sikayet ederim bende artik
Çok çokta engelleyin gitsin.. Rahatsız edersede şikayet edersiniz olur biter :) bu arada hangi şehirBen de sizn gibi dusunuyorum. Kendi ev adresimi dgil sadece rahatsiz oldugum aracin adresini verdim. Ama tel nomu biliyor artik. Bir daha bi sey olursa sikayet ederim bende artik
Ben genc diye bakmadim. Kisisel birinin telefonu mu diye baktim. Sahisa mi ait diyeolan nedir yahu sende polis genç falan diye merak edip bakmışsın ne var yani
İstanbulÇok çokta engelleyin gitsin.. Rahatsız edersede şikayet edersiniz olur biter :) bu arada hangi şehir
Ben cevap vermedim atmaz heraldeAdam resmen telefon numaranı kaydetmiş :))
yakında mesaj atar o sana bak diyorum.
o kadar sorun yaşadım nöbetçi olduğum zamanlar hiç böylesine denk gelmedim.
Hadi arasa neyse diyeceğim, bilgilendiriyor diyeceğim de whatsapp ne iş?
Oyle mi dersiniz:))mesaj atarsa şikayet et madem, etik değil herşeyden önce ama bakarsın bir aşk doğar
Ben cevap vermedim atmaz heralde