Dun polisin biriyle yasadigim olay

tekrardan yazarsa şikayet edin mutlaka sapık polislerde oluyor evinizi yurdunuz öğrendi Allah korusun birdaha yazarsa uyarırsınız önce yine de laftan anlamazsa şikayet edersiniz şimdilik bir şikayete gerek yok diye düşünüyorum.

Şimdi bizler rahatsız olduğumuz konuyu 155 e ihbar ediyoruz .Onlarda o muhitdeki görevlilere haber veriyorlar onlarda tam adres için sizi arıyorlar. Daha sonrada bilgilendirme yapılıyor.
Ama Watsap dan yazması biraz abes olmuso_O

Ben de bir ihbarda bulunmuştum kendi cebinden sonra aradı ,cok ilgilendi ,olay yerinde zaten hangi telden arıyacak ki..
Sonra hiç asılmadı gidiş o gidiş.
Demek ki oluyor boyle seyler

Soruşturma geçirir en fazla. Hala daha rahatsız ediyor mu :) Çok ilginç ya whatsapp'tan bilgilendirmemi olurmuş. :KK70:
Aksine hic rahatsiz etmedi. O mesajina cevap vermedim gerci edememis te olabilir

artık evide biliyor oralarda devriye gezmesi yakındır :KK66:
Ayy yandik ki ne yandik ne ses varmis bende de

tekrardan yazarsa şikayet edin mutlaka sapık polislerde oluyor evinizi yurdunuz öğrendi Allah korusun birdaha yazarsa uyarırsınız önce yine de laftan anlamazsa şikayet edersiniz şimdilik bir şikayete gerek yok diye düşünüyorum.

Ben de sizn gibi dusunuyorum. Kendi ev adresimi dgil sadece rahatsiz oldugum aracin adresini verdim. Ama tel nomu biliyor artik. Bir daha bi sey olursa sikayet ederim bende artik

Adam resmen telefon numaranı kaydetmiş :))
yakında mesaj atar o sana bak diyorum.
o kadar sorun yaşadım nöbetçi olduğum zamanlar hiç böylesine denk gelmedim.

Belkide bedava internet paketi vardi kontr gitmesin diye vatsuptan atmistir hemen yanlis anlamayin tekrar mesaj atarsa tuhaf olur o zamanda zaten gerekeni yaparsiniz

X