- 28 Kasım 2014
- 6
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi biriviium34
-
Evet sanırım parçalar onundu. Suan kanamam çok az o da regl kanaması sanırım. Şuan için yapabileceğim bişey var mı dinlme dışında ağrı ve yanma için ilaç yada başka bişeyparca dediğin şeyler kızlık zarının parçaları. kızlık zarı kalın olanlarda belirgin olarak görülen bir durum ama genede çok tedirginsen doktora git tabikide..
Evet sanırım parçalar onundu. Suan kanamam çok az o da regl kanaması sanırım. Şuan için yapabileceğim bişey var mı dinlme dışında ağrı ve yanma için ilaç yada başka bişey
hacı daha başka ne duymayı bekliyorsun ya dr a gideceksin ya dinleneceksin ağrı kesici iç demiş ablam. Ne diyelim buradan başka?Kan geldıkten sonra zaten ilişkiye girmedk bıraktık. Başka yorumlarıda beklıoyurm
arkadaşlar merhaba foruma yenı uyr oldum çünkü çaresizim. Dün gece nişanlımla ilişkiye girdik ve kızlık zarım yırtıldı ama çok kan geldi yarım saat boyunca ve içinden parçacıkta geldi şuan durdu ayriyeten reglim . Şuan çok yanıyor ve acıyor zor yürüyorum doktora gitmrye çok çekiniyorum ama nışanlımda dün çok kan geldiği için korkuyor buraya yazmak istedim bende. Napabiliriz bu normal midir ilacı felan var mıdır kullanmak için acil yorumlarımızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?