Dün Nişanlımla İlişkiye Girdik Kızlık Zarı Çok Kanaması

biriviium34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
6
0
1
35
arkadaşlar merhaba foruma yenı uyr oldum çünkü çaresizim. Dün gece nişanlımla ilişkiye girdik ve kızlık zarım yırtıldı ama çok kan geldi yarım saat boyunca ve içinden parçacıkta geldi şuan durdu ayriyeten reglim . Şuan çok yanıyor ve acıyor zor yürüyorum doktora gitmrye çok çekiniyorum ama nışanlımda dün çok kan geldiği için korkuyor buraya yazmak istedim bende. Napabiliriz bu normal midir ilacı felan var mıdır kullanmak için acil yorumlarımızı bekliyorum

Sabaha kadar yatamadık doktorada gıtmek ıstemedıgımden buraya yazdım son çare olarak. Adetiö evet ama okudugum yerlere gore kızlık zarından bu kadar kan gelmemesi lazım çok kam geldi ve parça düştü hep şuanda ağırıyor

adetliyken ilişkiye girmek sana ruhen ve bedenen zarar verir.. bunu bir daha sakın denememelisin bence. çünkü bütün kanallar açık oluor o dönemde mikrop kapma ihtimalin çok yüksek... soruna gelince benimde ilk gecemde öyle oldu.. normal yani.. sıkıntı yapmana gerek yok..

Herkezin yapısı farklıdır, kim ne dese boş, doktora git.

parca dediğin şeyler kızlık zarının parçaları. kızlık zarı kalın olanlarda belirgin olarak görülen bir durum ama genede çok tedirginsen doktora git tabikide..

parca dediğin şeyler kızlık zarının parçaları. kızlık zarı kalın olanlarda belirgin olarak görülen bir durum ama genede çok tedirginsen doktora git tabikide..
Evet sanırım parçalar onundu. Suan kanamam çok az o da regl kanaması sanırım. Şuan için yapabileceğim bişey var mı dinlme dışında ağrı ve yanma için ilaç yada başka bişey

Evet sanırım parçalar onundu. Suan kanamam çok az o da regl kanaması sanırım. Şuan için yapabileceğim bişey var mı dinlme dışında ağrı ve yanma için ilaç yada başka bişey

şu anda yapabileceğin bisey yok..keşke adetliyken olmasaydın birlikte..yok o kendiğinden gececek.. yani yanlış hatırlamıyorsam 3 gün falan sürüyor yanma hissi..

Doktora git için rahatlasın en azından. Özele gidersen daha rahat olur diye düşünüyorum. Muhtemelen adet kanıdır o yani onla birlikte geldiği için öyle olmuş olabilir.

dinlen. gecer bi iki güne.
cok kanda adetli oldugun içindir. endişelenicek bişi yok.
agrı cok dinmezse. doktora görün o zaman.

Kan da parçalar da adetle ilgili olabilir. Yanmanın olması ilk ilişkiden kaynaklı muhtemelen. Adetliyken ilişkiye girmek de yanmaya sebep olmuş olabilir ama ilk ilişki daha yüksek ihtimal gibi geliyor bana. Geçmiş olsun.

Kan geldıkten sonra zaten ilişkiye girmedk bıraktık. Başka yorumlarıda beklıoyurm
hacı daha başka ne duymayı bekliyorsun ya dr a gideceksin ya dinleneceksin ağrı kesici iç demiş ablam. Ne diyelim buradan başka?

Çikolata kistiniz olabilirmi ?
Benim de evliliğimde ilk gece anlattığınıza benzer bir durum olmuştu ve 3-4 ay sonra öğrendim ki kistim varmış ..
Önce zar kanamam oldu bi kaç saat sonra da tuvalete gittiğimde yoğun kanamam vardı ve sabaha dek sürdü ..
Sonra kesildi ama ilk bi kaç gün acıma çok fazlaydı .. Ama parça olayını anlamadım ?

Adetli ilişkiye girmek hem sağlıksız bir davranis senin icin kotu acidan baska birsey hissetmezsin hemde gunah. canim seni kinamiyorum yanlis anlama bilmiyor olabilirsin bilmen amaçlı söylüyorum . . Soruna gelince parca adetten olabilir ben kimseden kizlik bozulunca parca geldigini duymadım kan gelir cok gelende var az gelende 3-5 gun bekle bak nolcak ona göre gecmezse bi doktora gorun derim geçmiş olsun. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…