Dün ne olduğuna anlam veremedim?

Cloud61

Jidotta
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
6
1
86
Merhabalar,dün reglmin ilk günüydü.Normalde bu günler benim için çok ağrılı geçmez(migren hariç),düzensizlikte nadiren olur.Dün ilklerde bir şey yoktu,sonra ani bir terleme başladı,ardından yediğim ne varsa istifra ettim.Hem terliyorum,hem kusuyorum,bir yandan gözlerim kayıyor,kararıyor,elim ayağım titriyor filan bir garip hâl aldım,ilk defa yaşadığım içinde çok korktum tabi.Kasıklarımdan sanki bir şeyler koparılıp alınıyordu bir an tuttuğum örtüyü yırtacağımı zannetim.Neyse sonra yengem geldi bana şeker şerbeti ve buscopab verdi hiç umudum yoktu ama yarım saate geçti bu işkence.Bu gün korktum okula gitmedim ne olur ne olmaz diye.Hala dün yaşadığım şeyi adlandıramadım,arkadaşım kist düşürmüş olabileceğimi söyledi.Annemde çikolata kisti vardı ama bende var mı yok mu bilmiyorum.Dün ne olmuş olabilir,birdaha ki tüm regl dönemlerim böyle mi geçecek,tecrübelerinize ihtiyacım var. ?

Cok sikinti cekmissiniz belli ama boyle seyleri buraya sorarak vakit kaybetmeyin. Doktora gec olmadan gorunun. İnşallah bi sıkıntı yoktur

Can'ım hem şekerin düşmüş hemde adet sarsmış biraz kafana takma öbür ay olursa yine bi doktora gidersin bende de olmuştu yıllar önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…