• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Dün kuaföre saçlarımı oryallettirdim saçlarım yanık yanık olds :(

rainstarlol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
170
3
33
İstanbul
Önceki açtığım konulardan biliyorsunuz sarışın olmak istiyordum fakat diplerimde kızıllar vardı. Zaten önceden saçlarım çok işlem gördü platin sarısı röfle yaptırdım sonra defalarca kızıla boyadım falan. Sofalan saçlarım yandı ve küt kestirmek zorunda kaldım ama sarışın olma sevdam hala bitmedi

Dün burada konu açtıktan sonra bizim tanıdık kuaföre gittim saçımı sarı yap dedim hayır saçını sarı yapamam kel kalırsın dedi. Açık kumral falan yap bari dedim ona da olmaz dedi. Önce kafandaki kızılları kusturmak için saçını komple oryallememiz lazım dedi.
Ben dedim oryallemeden kumrala boyayamaz mıyız, hayır olmaz dedi ve saçımı oryalledikten sonra kumrala boyadılar. Yaza kadar sabret yavaş yavaş saçını açıcaz yazın sarışın olucaksın ama sakın saçınla evde oynama dedi

Şuan saçlarım bu halde ve yine yandı saçlarım ıslakken çektiğimde lastik gibi uzuyor ve kopuyor ama ben hala sarışın olmak istiyorum

Bugün karar verdim 10 numara açık sarı boya alıcam denemek için önce bir iki tutamına sürücem yanmazsa tüm saçımı boyayacağım sizce ne yapmalıyım kızlar bu renk bana hiç yakışmadı sarışın halim o kadar güzeldi ki tam bi afettim

Eklentiler

• IMG-20150127-WA0007.jpeg
    IMG-20150127-WA0007.jpeg
    66,3 KB · Görüntüleme: 188
Yaa lütfen yardım edin kızlar bu renk bana yakışmadı kuaför de sarı yapmıyor saçımı başka kuaföre gidicek param da kalmadı anca market boyası alabilirim nolur

sakın birşey yapma şu anda..renkte o kadar kötü değil...lastik gibi uzuyor ise saçların haftada 3 kere sirke döküp 15- 20 dk beklet..zaten bu renkte kalmayaçak saçların yıkadıkca akacak

sakın birşey yapma şu anda..renkte o kadar kötü değil...lastik gibi uzuyor ise saçların haftada 3 kere sirke döküp 15- 20 dk beklet..zaten bu renkte kalmayaçak saçların yıkadıkca akacak
Saçıma şuan Loreal 02 Çok Çok Açık Sarı sürdüm bekliyorum inşallah açılır rengi

yap yap o saçlarında elinde kalsın :))))
sakın bir işlem yapma derim..sirke haricinde..boya boyayı acmaz..kuaförünü dinlemelisin saçların kendine bir gelsin.istediğini yapar bence

Yazılanları görmemişim :) tüh ya üzüldüm ama artık boyama kel kalıcaksın yoksa zaten ince telli açtırmışsın tekrar açma

Kızlaarr 2 kez üst üste Loreal 02 Çok Çok Açık Sarı Dore ile boyadım saçımı baya bi açıldı saçımı bu halden bu hale getirdim dün kuaförün yapamadığını ben başardım

Öncesi http://i.hizliresim.com/J7BVko.jpg
Ve şuanki hali ttp://i.hizliresim.com/7VZLqP.jpg

Kuaförün yapamadığını ben yaptım :))
Gerçi saçlarımın uçları yandı ama olsun sarışın oldum ya o bana yeter sarı bana daha çok yakışıyor

Back