- 16 Mart 2024
- 11
- 5
- 30
-
- Konu Sahibi melisa1308
Uzakta kalıyor kendisi Instagram üzerinden tanıştık.Nasil tanistiniz daha once yuzyuze hic gorusmediniz mi ?
Az bekleyin su an kafaya takmalik bir durum yok
Sadece yeni tanistigi ve hoslandigi birisisiniz
Ne esisiniz ne ciddi bir iliskiniz var su an verdiginiz tepki asiri sacma
Cok beklentiye girmeyin ve dikkat edin derimUzakta kalıyor kendisi Instagram üzerinden tanıştık.
İkinci görüntülü konuşmamız
Biliyorum ama kafama taktım.
Normalde yazardı o
Öncelikle sunu belirteyim, bugüne kadar hic iliskim olmadı. ne zaman birine ilgili davransam hep kaçtı gitti, o yüzden erkek konusunda biraz daha kendimi geri çekiyorum diyebilirim
bu bahsettigim kisiyle bir haftaya yakin konuşuyoruz. görüntülü konustuk beni beğendiğini söyledi. cougunlukla o günaydın iyi geceler yazar. yada telefonda görüştükten sonra mesaj atar.
dün benimle yine görüntülü konuşmak istedi. bende kabul ettim. bu ikinci görüşmede yine bana beni beğendiğini söyledi. förtlestik, bazen susup birbirimize baktık öyleyce. yani hissediyorum hoslanti var
Annem beni cagirdi bende ona annemin cagirdigini telefonu kapatmam gerektiğini söyledim. oda tamam dedi. neyse telefonu kapattık öğlen, bekledim bekledim hic birsey yazmadı bana. arkadaslarla iftara gidicem demistim ona, Story yükledim ona da bakmamis
Bugen ses seda yok. ben anlamadım ki. ne yapmam gerektiğini hic bilmiyorum. 2 gün sonra 3 saat uzaklıktan gelecekti Beni görmek icin.
çok mu ilgisiz kalıyorum, yoksa onun ilgisi mi azaldı anlayamadım.
siz benim yerimde olsanız ne yapardiniz? çok karasizim, tecrübesizlik de var acikcasi.
lütten yardimci olun
Telefon edin çok merak ettiyseniz. Ben tam anlayamadım galiba konuyu.
Kendisi hep yazan eden biri, yüz yüze daha görüşemedik ama telefonda ve görüntülü konuştuk
birinci kez görüntülü konuştuk 3-4 saat sonra yazdı ne yapıyorsun diye
Sonra telefonda konuştuk bi kaç kez yine çoğunlukla yazan oydu
İkinci kez görüntülü konuştuk dün, annem çağırdı bende kapatmam gerekiyor dedim. Dünden beri ses Seda yok
Korkuyorum, peşinden koşmuş fibi de olmak istemiyorum. İsteseydi yazardı diyorum.Tamam işte. Merak ediyorsanız arayın sorun ne olduğunu.
O zaman kısa ve mesafeli bir mesaj: merhaba nasılsın, dünden beri konuşamadık, her şey yolundadır umarım.Korkuyorum, peşinden koşmuş fibi de olmak istemiyorum. İsteseydi yazardı diyorum.
Ay ne bileyim kafam çok karışık, maalesef karşıma hiç digru düzgün bir adam çıkmadı bu saate kadar, ne kadar ilgi gösterdiysem kaçtılar
Ben bu kadar kafaya takmanizi garipsedim. 1-2 gun daha bekleyip bir sey yazabilirsiniz, bilemedim ama cok da gerek yokKorkuyorum, peşinden koşmuş fibi de olmak istemiyorum. İsteseydi yazardı diyorum.
Ay ne bileyim kafam çok karışık, maalesef karşıma hiç digru düzgün bir adam çıkmadı bu saate kadar, ne kadar ilgi gösterdiysem kaçtılar
Tamam teşekkür ederimO zaman kısa ve mesafeli bir mesaj: merhaba nasılsın, dünden beri konuşamadık, her şey yolundadır umarım.
Buna da cevap gelmezse konuşmaya gönlü yok demektir zaten
Daha önce tanışıklığınız olmadığı bir insana fazla anlam yüklemeyin derim. Bu şekilde ilişkiyi sürdürmek gerçekten zor. Kendinizi hiç o ateşe atmayın uzaklaşın sizdeUzakta kalıyor kendisi Instagram üzerinden tanıştık.
İkinci görüntülü konuşmamız
Biliyorum ama kafama taktım.
Normalde yazardı o