Dün Gece son kez ağladım

Ahhh ahhh duruma cok uzuldum arkadasim beaaa:çok üzgünüm:

Evet sizinde dediginiz gibi maalesef okumakla adam olunmuyor,en yuksek okullar bitirse bileee:1no2:Yaptigi seyler gercekten cok agir insan karisina o sekil davranirmi yaaaa inanamiyorummmmmm,birde karinin dusuk tehlikesi var,ve dusuk yapiyor Allahimmm sok oldum okudumda Allah esinize akil,fikir versin karar sizin..........Evlendiginiz gunden belli etmisler bunlar kendilerini...:mymeka:

Ayrica cok gecmis olsun....a.s.

Son düzenleme:
dün akşam saat 10 gibi geldi, bana nasılsın varmı durumunda bi değişiklik dedi, aynıyım dedim, geçti bilgisayarın başına yine, yarın sevk getir dedim bana, getiremeyeceğini işlerinin olduğunu söyledi, bide ben senin müdürünmüyüm ara işyerini söyle getirsinler dedi, çok sinirlendim kes sesini dedim bende, gittim yatak odasından yastığı aldım zaten battaniyem yanımdaydı, koltuğa uzandım, iki saat daha internette oturdu, ışığı ve televizyonu klapattı gitti yattı, ben koltukta kaldım, sabah o işe gittikten sonra, ondan gelecek hayır allahtan gelsin diyerek işyerimi aradım ve sevkimi istedim.

hangi erkek düşük yapmış karısına gidip sevk getirmez ki, bence sevki bırakın girer koluna hastaneye götürür, yalnız bırakmaz, iş yoğunluğunu bırakın gerçek bir erkek iki eli kanda olsa yapar bunu.

ahh be güzelim sen hatayı bastan yapmıssın
bunu ne mal olduğu ortadaymıs zaten
bence daha fazla keçke dememek için
derhal boşan bu adamdan

Allah aşkına sen ne yaptın bu adama:uhm:
Yani anlayamıyorum bir insan!!!! bırak karısına düşmanına bile böyle hastalık gibi durumlarda elini uzatır yahu kötükedihüso.Sen ne biçim,ne insaniyetsiz bir adamın yanında köreliyorsun canım be :teselli:
Bir geriye dön düşün,sanki senden intikam alırmış gibi bir hali var eşinin.Eğer ki hiç bir yanlışım yok diyorsan- ki burada parantez açıyorum olsa bile bu yaptıklarını haklı kılmaz-,insanları sevmeyen nefret ve kin dolu bir adamın yanında belki de büyük tehlikeleri beraberinde getirecek bir evlilikte sebat etmeye çalışıyorsun,haberin olsun :a015:

burda yasanan olayları okudukca evliliğime ve eşime dahada sıkı sıkı sarılıyorum ...
bu erkekler ne amaçla evlenior anlayamadım senin eşinin yaptıgı tam saçmalık sen onun hayat arkadasısın onun böyle bir zamanda seni sırtında dahi tasıması lazım çok üzülüyorum burda arkadasların bu tip sorunlar yasamasına gerçekten artık sorun yasanmayan evlilikler kalmamıs

sahsı fıkrım bu davranıslara yapılacak tek sey hıcbırseyden korkmadan cekıp gıtmektır
bu adam !!! senı kesınlıkle haketmıyor

bu evlilik bitmiş.......

eşinde insanlık denen bişey yok,insan komşusuna,tanımadığı bir insana bile yardım ederken eşin,karım dediği insana bir sevk bile getirmiyor ki bu sağlık yanii
çok yazık...

okuduklarima inanamadim bence bi an önce kaçip kurtulun inanin onun gibi bi ayiyla yasamaya gücünüz yetiyorsa bosanmaya çekip gitmeye daha çok gücünüz yeter

eşin çocoğu zaten istememiş özellikle aldır demiş
ve bu kadar umursamaz olması ilgilenmemesi belkide çocuğu
düşürmen içindi valla aklıma ilk bu geldi baska ne olabilir ki
iyikide düşük yaptın kusura bakma ama öyle çünkü bu adam çocuğuda takmazdı
boşanmak için bi engelin yok ve bu adamı çekmek içinde bi sebebin yok
ve onu terk ederken suratınada koca bi pasta yapıştır benim için

merhaba canım cidden durumuna çok üzüldüm ama en başından hata yapmışsın bile bile ta en başından belliymiş adamın durumu geç sayılmaz çocukta yok ayrıl derim sevgi kalmadıysa yüreğinde sürdürmenin bi anlamı yok saygıda bitmek üzere ayrıl kurtul hiç korkma senin için en iyisi ayrıman

eşinizle berber geçirdiğiniz her günü hayattan çalmış oluyosunuz..

cesaret gerekmiyo bunun için bence hemen harekete geçin...

çekin gidin..

burda ne dertliler var gidecek yerleri sığınacak aileleri yok olsada gitsem diyen..

sizin anneniz varmış ne güzel yanınızda olacak..

bu arada çok geçmiş olsun..

ve bence hamile kalmamk için çok dikkat edin..

bebeğini doğurarak o adamı şereflendirmeyin çünkü hiiç haketmiyo.

canım boyle bır adamla hayat surmez ınsan komsusu hastayken bıle onunla gece gunduz ılgılenıyor sen onun cocugunu tasıyorsun ve adam bu kadar umursuz senı bırakıp ıse gıdıyor ya sana evde bırsey olsa ALLAH korusunda kanamam fılan olsaydı tekrardan basın donse dussen ne olacak tınasıl boyle vıcdansız bır ınsanmıs

Cnm hakkaten Çok sabırlısın ama naparsın pat dıyede bırakılmıyo kı
cnm bu nasıl bı eŞŞ
herŞey bı tarafa dÜŞÜk halınde bıle yanında olmadıysa
ha bu arada Çocuk konusunda dıkkatlı ol bundan eŞ olamıyorkı nasıl baba olacak
bundan sana ne koca olur ne de dost
daha yenı evlı sayılırsın ama ınanamadım yazdıklarına nasıl bı ınsan bu yaa
aklın varsa bıran Önce kurtar kendını
hayırlısı olsun hakkında
ama bununla bı ÖmÜr Çok zor gıbı

çok üzüldüm okurken
Allah cümlemize hayırlı nasipler versin.
Lütfen kendini daha fazla yıpratma ve bir an önce kendi hayatını yaşamaya bak. Hayat çok çabuk geçip gidiyor çünkü.

arkadaşım ben okurkan sinirden kudurdum içimden geçenleri burayı yazsam konu kapanacak yani o kadar sinirlendim sen nasıl hala o evde o adamle aynı catı altında yasıyosun ya bu kadar niye korkuyosun sen adamın bebeğini kaybetmişsin sanki o yavru onun değil nasıl bir adam bu ya nasıl canım benim sen canını yolda buldun tayin cıksın cıkmasın git anacığın evine iş her yerde var ya git kurtar kendini şu adamdan ben sinirden kıpkırmızı oldum sana böyle davrandıkça sen orda kaldığın sürece bu adam bunları yapacak canım annen seni bu günler için büyüttü biraz kendini düşün ne olur ya

kimseye kolay kolay yuvanı yık git demem ama bu adamın ya hayatında biri var ya gay yada bilemiyorum ruhsal sorunları var.. insan nasıl kıyar eşine hem çocuk aldırmak ne demek CİNAYET allahım , allah korkusundan yoksun hemde utanmazlardam muhafaza etsin hepimizi ..Kardeşim bir müddet sabret tekrar dene ama lütfen çocuk yapma hemen lütfen lütfen...

Eşinizin size saygısı kalmamış insan en sevmediği bi insana bile bunları yapamaz diye düşünüyorum bilmiyorum vicdan yok zannedersem

zor bir durum göze alacağın şeyler çektiğin ve çekeceğin şeylerden daha büyük değildir. ayrılırsan senin için daha iyi olur bence . o gücü toparlamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…