Dün Gece son kez ağladım

Bence eşinin yanında güçsüz duruyorsun oda bunu anlamışki resmen gövde gösterisi yapıyor evlilikte şantajlarla. Onun yanında biraz güçlü dur asi ol tehditlerine boyun eğme belki o zaman aklı başına gelir.

tayin işini eşime çaktırmadan yapamam mutlaka duyar, küçük bi yer burası

Canım bırak duysun ya daha iyi. Bakarsın tepkisi ne olacak diye... Gerçekten seviyorsa düzelir diyeceğim de. Bence düzelmez bu adam. Umutma az önce de dedim mutlu olmak için başka frsatın yok. Acele et...

allahım bu nası vıcdan nası ınsanlık yuh ya:1shok:
tükürüyüm bern onun erkeklıgıne emi
boşan boşan boşan
inan sonra daha cok pişman olursun

Geçmiş olsun cnm...
yazının son satırlarını okurken kalbime ağrı girdi.. düşün okurken diyorum
sen birde bunları yaşıyorsun.. çok sabırlısın çok iyi niyetlisin ne yazıkkı karşındaki şahış
insan sıfatını bile haketmiyor ..
evlenirken nasıl bu kadar görmezden geldin herşeyi..
Allah yardımcın olsun..

yazdıklarının her satırını biraz daha üzülerek sinirlenerek hayretler içerisinde okudum.

bi insan nasıl bu kadar saygısız,düşüncesiz,vurdumduymaz,acımasız ..vs olabilir.aslında bu bir insan mı diye de düşünmedim değil doğrusu.

günahsız masum bebeğin için çok üzüldüm ama inan her şeyde bir hayır vardır lafının altrıa bir kere daha imzamı atıyorum.böyle bir adamdan çocuk sahibi olmaktan şans eseri kurtuldun belki de.

bence şimdi de kendini kurtarmalı bu adamdan bir an önce uzaklaşmalısın.

daha evlenmeden sana yaptıklarından dolayı keşke o zaman onu bıraksaymışsın
ama şuanda çok geç değil zararın neresinden dönersen kardır
biran önce ondan kurtulursan daha fazla yıpranmamış olursun
allah yardımcın olsun

canım ben kimseye boşan deme taraftarı değillim.düzeltebiliyorsanız düzeltin derim ama size demiyorum.KAÇ canım sen kaç kurtar kendini.bu adam düzelmez.afedersin eşin ama böyle bir adam olamaz.adam değil bu kişi.yeri geliyor normal erkek arkadaşlarımız yalnız göndermiyor gece biyerden dönerken nerde kaldı eşim gönderecek...
kendmi hazır hissetmiyorum boşanmaya deme.buarada hazır hissedilcek bir durum yok.sen boşanmaya mecbursun.al eşyalarını o evden dön anneciğinin evine.eminim daha mutlu güzel bir evlilik bekliyordur seni.

canım baştan belliymiş eşinin vicdansızlığı bütün evin eşyası sana aldırmış birde bu nasıl mantık .
peki o aldığı evin yarısını senin üstünemi yaptı
erkeklik ölmüş resmen birde çalışıyor kendi yediğin parayıda çıkarıyorsun adam zaten evliliğin sorumluluğunu almamışki
hakkında hayırlısı 14 ay iyi dayanmışsın

Ah be güzel arkadasim..dünyada bir tek o adammi kalmistida bunca olumsuzluklara ragmen ona ve görgüsüz ailesine evet dedin??:teselli:

Ne denirki?

Sevene Can feda sevmeyene el veda.....Bu adam seni SEVMIYOR.....yüzde yüz

Yol ver gitsin...ayrica gecmis olsun canim...:teselli:

bu kadar saygısızlıktan sonraa bırakın gitsin.. o adam olmaz siz bari boşuna yıpranmayın.

geçmişte 10 sayfa okudum fakat hala ilk sayfada yazılanların etkisi geçmedi üzerimden,inanılır gibi değil.arkadaşım madem okumuş mesleği olan bi insansın,kendini bu adama niye bu kadar ezdirdin bugüne kadar.resmen kullanılıyorsun farkında değil misin?allah çiğ süt emmiş insanların cezasını bu dünyada olmasa bile ahirette verecektir.ya ne diyeceğimi bilmiyorum ama bu adam seni döver de aldatır da......bence yol yakınken dön anneciğinin evine.boşanmanız yıllarca bu acıları çekmenden çok daha hayırlı olacaktır senin için.allah kimsenin başına vermesin

bak canım herşeyi es geçtim (ki nişanlılık zamanında bile benim eşim bu şekilde davrasaydı hemen ayrılırdım)
ama sen hastayken sana bakmıyorsa yanında olmuyorsa ne için evlendinizki
ki ikinizin meyvesini düşürmüşken sen acı çekiyorken
ben bu erkekleri anlamıyorum ya
ama bi yandanda erkekleri bu hale biz getiriyoruz
onların her istediğini yaparak boyun eğerek

Canım sen neler yaşamışsın böyle :1shok:aslında baştan ailesinden belliymiş eşin ama insan sevince gözü görmüyor, belkide düşük yapman hakkında hayırlısı böyle demek içimi acıtıyor ama..böyle bir insanla ömür geçermi sence canım? Allah yardımcın olsun, hakkında da hayırlısı. İşin mesleğin varmış, hayatta herşey biz insanlar için, lütfen üzülme:1hug:

Sevibadecim sadece o isaretleridigim kisma katilmiyorum...

Gözü görmüyor degil...görüyorsun aslinda biliyorsun basina gelecekleri az cok tahmin ediyorsun lakin amann bosver ben cekerim onun her türlü kahrini diyorsun, kendini kandirmaya basliyorsun...o olumsuz birseyler yaptikca sen onu kafanda iyiye yormaya calisiyorsun, yok canim o aslinda böyle demek istemedi böyle dedi diyorsun...ama gel zaman git zaman bir bakiyorsunki hicte öyle tahmin ettigin gibi degilmis...evdeki hesab carsiya uymamis...basta cekerim dediklerine sonra zerre kadar tahamülün kalmadigni görüyorsun....

O yüzden hep derim....en aci yalan kendimize söyledigmiz yalanlar...bazi seyler görmek icin müneccin olmak gerekmiyor...arkadasimizin konusuda böyle...
Balik bastan kokuyordu zaten...keske o zaman simdiki akli olsaymis....

Insanlik namina zerre kadar birseye sahip olmayan bir adamada cocuk yapmak pek akilli bir davranis degil... bunuda söylemeden edemicem

offffffffffff...nasıl bir kalp var adamda ya
insan taş olsa yine dayanamaz bu kadar hain olur mu bir insana?
eşin cok acımasız biri be kardeşim
sana cok üzüldüm ve acıdım canım
rabbim seni güldürsün insallah
ne diyeyim bilmemki

Evliliklerle ilgili böyle yazılar çok canımı sıkıyor
Aşağı tükürsen sakal ukarı tükürsen bıyık
Ama adam olmayanda olmaz işte
Aslında bu konulara çok yorum yazmam
Artık bi anlamı yok ama burdaki en baş en büyük hata eşya almamaları
Ve buna gerekçe olarak evi almış olmalarını öne süermeleri üzerine sizin özelliklede annenizin bunu kabullenip hepsini üstlenmeniz
Erkek tarafı ne yaparsa bi anlmada kendine yapar Elbette imaknı el veriyorsa oğluna ev alır
Bu demek değilki başka bişeye karışamaz
Sonuçta o evde oturacak kira kaygısı taşımayacak olan büyük ölçüde evin sorumluluğu üzerinde olan oğulları
Her ne kadar gelin çalışıp ev ekonomisine katkıda bulunuyor olsada
hhakınızda hayırlısı olsun Allah ya öyle ya böyle aydınlığa çıkış yolunda güç kuvvet versin

evlilik değil resmen kabus bu ya.nasıl böyle bir insanla ömür geçirilebilirki?çok iyi katlanmışsın Allah Peygamber sabrı vermiş sana

cok ...cok uzuldum..
bence de birdaha aglama...evet 4 aylik evli olup,bunca uzuntu ,eziyet cekmek ,beklentilerinin gerceklesmemesi seni eminim cok uzmustur.ama bu adam tek damla gozyasini dahi haketmiyor...
benim esim de ilgisiz bir insan ama seninkini okuyunca,cok sukur dedim...bu nasil bir vicdan,bu nasil bir insafsizliktir! hamile kalmissin aldir demis,inanamiyorum..sevgilin mi bu senin de aldir diyorsun be adam..yaziklar olsun onun insanligina...cok kizdim cok...
simdi sabret diyecegim...neye sabredeceksin...ben de bilemiyorum ki boylesi duzelir mi..
duzelse bile,bir kadin icin ne buyuk travmadir bebeginin dusurmek ve kocasinin bunu hic umursamamasi...
Allah ona bu yaptiginin karsiligini verir..burda da obur dunyada da...
ne yaparsin bilmiyorum ama bu adami kendi haline birak derim...
ne yemek hazirla ne ust bas... pastaymis borekmis...sakin sakin...zikkimin kokunu yesin! (cok kizdim kusura bakma)
birak,sen kendi hayatina bak...
devam etsen de ayrilsan da...
eger ayrilmazsan,adam olanak kadar onu gorme bile...
Allah yardimcin olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…