Dün Gece son kez ağladım

Allah senı o adama cocugun var dıye katlanmak zorunda kalmayasın dıye cocugu gerı almıs canım sakın ama sakın bu evlılıgı surdurme el alem ne der deme.annende yalnızmıs beraberce yasar gıdersınız.o adamdan ne baba nede koca olur.hıc degısır belkı falanda sanma asla degısmez.

once bır kamyon ve bır kac kısı ayarla esın ıse gıttıkden sonra esyalarını yuklet kamyona dogru annenın yanına...ıste bu kadar basıt..bosanma davasını daha sonra acarsın.

bence bi an önce bu adamdan ayrılmalısın onla daha fazla aynı çatı altında kalmak bile psikolojini bozar. Bi an bile dönüp bakma kaç kurtar kendini senin durumunu yaşamış bi annenin evladıyım ben durumunu çok iyi anlayabiliyorum ve annem olan bitenleri hiç bir zmn atlatamadı atlatmış gibi görünse bile en sonundada kaybettik onu . Biliyorum burdan anlatmasınıda sevmiyorum ama eğer ibret olsun aynı hatalara kimseler düşmesin diye cvp yazma gereği duydum ...Herşeyini düzene koy ve ayrıl.....

kesinlikle yolun başındayken dönmelisin..haketmediğin şeyleri yaşamak zorunda kalma..

cnm çalışıyorum ben o şekilde gidemem, önce tayin olmam lazım

Arkana bakmadan bırak o adamı...
Sen düşük yapıyorsun sancılar içinde kıvranırken yanına bile gelmiyor...
Bir de kahvaltı hazırlamanı istiyor....
Allah bile istememiş ona evlat vermeni...
Sakın gençliğini heder etme öyle kıymet bilmez adama...
Anneciğinin yanında hergünün bayram gibi geçer...
Hiç acıma geçen günlerine...
Daha iyigünler seni bulur merak etme....

Canım araştır,gerekirse durumunu anlat,kendi torpilini kendin yarat, tayin iste, ne bileyim çalış didin ama noolur ezdirme kendini ya da bi şekilde kapat çenesini,benim burdan gelesim var klava:

canım once annenın yanına gıt ve tayın olmanı onun yanında bekle ve annecıgınle beraber gıt tayın oldugun yere.evlılıgınızın daha ılk aylarında boyle olan bır adam daha sonra bunların bın beterını yapar emın ol.kendını cek kurtar bu hayattan lutfen.

bu yoruma bayıldım...valla
tam adamına göre olmuş:jeyyar:

cnm şok oldum yazdıklarını okuyunca bıde bışı merak ettım asker esımısın benımde bı komsum vardı asker esıydı adamda aynı böyle gaddar bırı ve esını hıc symayan duşunmeyen genelde askerlr böyle gaddar asabı duşuncesız olur

Öncelikle ilk önerim dikkat et birdaha sakın hamile kalma canım.
Bu işin sonu belli. Birde çocuk perişan olmasın.
Biran önce kurtul derim bu adamdan.

ah be güzelim onca şeye rağmen neden evlendin zaten.

Bırak ne hali varsa görsün. Anneciğin sana mis gibi bakarda destek de olur bence.

hiç üzme kendini. bırak o üzülsün artık.

Ya inan okurken çok ama çok üzüldüm. Gözlerim doldu. senağlama Bak birincisi bu forumda bilmiyorum adını vermeme kendisi kızar mı ama yanılmıyorsam laela adında bir bayanın açtığı konuyu okumuştum. Ve o an bir kadın nasıl güçlü olabilir anlamıştım. Onun o güçlü tavrına çok özenmiştim. Sen de bulabilbirsen bir oku.

Sen çok ama çok değerli hissetmelisin kendini. Bu adam da kim? beni üzmeye ne hakkı var? demelisin.
Ben çok değerli bir insanım. Ve beni hakedecek insanlarla beraber olmalıyım.demelisin. Ben olsam önce tayin isterdim. Çıkar çıkmaz da "Yar saçların lüle lüle. Haydi sana güle güle. Benden iyisini bulursan benle de tanıştır." derdim. İnan önünde koca bir ömür var. Daha yapacak çok işin var bu hayatta. Annen bunları öğrenirse üzülür. Sen ayrılınca üzülürsün. Ama emin ol geçer. Ama bu adamla evli kalırsan 40-50 yıl ömür boşuna akıp gider. Senin gözyaşın da gururun da mutluluğun da hiçbişeyden daha değerli değil. hele o adamdan daha değerli hiç değil. Kaç kurtar kendini. Arkana bakmadan kaç. Güneş hergün yeniden doğar. Gelecek günler ne gösterir bilinmez. Ama tahmin edilebilir. Ve tahminim bu adamla gelecek günler koca bir ömrü kabettirir. Senin mutlu olmaya, gülmeye, sevilmeye, ilgiye ihtiyacın var. Hepimiz bir kez geliyoruz dünyaya. Bir kez işte Bunu hiç unutma. BİR DAHA GELMEYECEĞİZ BURAYA. BU SON. Mutlu olmak için bundan başka fırsatın yok. Allah sabırlar versin. :teselli:

canım okuyunca şok oldum beterinde beteri varmış ya..kaç kurtul bu adamla bir ömür geçmez.hani anlattıklarında bir iyi yönünü görsem mücadele et diycem ama öyle bir şey de yok.bebek olayına üzüldüm ama allah çok büyük işte bu adamdan çocuk doğurmak bir facia olurdu mutsuzluğunuzu çocuğunuzada yansıtacaktınız çünkü ve o bunu haketmiyordu.sığıncak bir alen yokmu tayinin çıkana kadar sana destek olsunlar canım.

tayin işlerimi halletmem lazım diyosun ya bir an önce bunun için ne gerekiyosa eşine çaktırmadan yap.tayin işin belli olunca da çek git.olmaz böyle.senin bi işin var tutunabileceğin.işi olmayıp da böle zulümlere katlanan o kadar çok insan var ki sen şanslısın onlara bakarak

tayin işini eşime çaktırmadan yapamam mutlaka duyar, küçük bi yer burası

bi gücümü toplayabilsem alır başımı giderim kimsede geri çeviremez beni, o kolay kısmı, yaparım, gidecek bi yerim olmasada yaparım, işin zor kısmı ilk hareketi yapabilmek, gerisi gelecek zaten.

tam olarak neden korktugunu anlayamadim. bir cekincen var belli ki. bu adam daha evlenmeden kendini belli etmis, asla evlenmemeliydin. ama evlilik boyunca da bu sacma sapan hareketlerine goz yummusun. bir seyden mi cekiniyorsun? dovuyor mu seni?

tayinin olmadan gidemiyorsun anladigim kadariyla. bu durumda bu isi hallet oncelikle ve bu arada sakin tekrar cocuk yapma.

En kolayı anneniz gelsin beraber ev tutun madem bu kadar sıkıntılı tayin işi. Tayininiz çıknaca hem yanınızda durur hem boşanma sürecinde destek olur. Ayrıca tayin dilekçenize boşandığınızı belirtirseniz kolaylık olacaktır.

Bence sen bu adamdan kurtulmak falan istemiyorsun. Göze alamıyorsun onsuzluğu.
Gerçekleri görmeni temenni ederim.

allaha şükür çekindiğim hiç bişey yok, sadece süreç beni korkutuyor, nelerle karşılaşırım, neler olur bilemiyorum, ama ilk önce annemin yanına gidip olanları anlatmam lazım, ilk işim bu olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…