kadermiş kısmetmiş demekki, benimde ağzım dilim tutuldu hiç bişey yapamadım, şu anda boşanmayı düşünemiyorum o gücü kendimde bulamıyorum, önce gücümü toplamam lazım, eşimin mesleğinden dolayı hiç bilmediğim bi ile geldim, kimsem yok burda, bana destekolacak kimse yok, boşanma aşamasında naparım bilemiyorum, bide benim tekrardan tayin olmam lazım boşanınca, oda çok zor oluyo, napıcağımı bilemiyorum.
Teşekkür ederim,öyle bir hırsla ve aklıma ne gelirse yazdım ki,inan hala sinirden köpürüyorum.Daha çok şey var söyleyecek ama son karar arkadaşımızın, o duygusuzla evli olan o maalesef senağlamaancak bu kadar şahane anlatılırdı,DİLAREM süpersin:lepi:
cnm çalışıyorum ben o şekilde gidemem, önce tayin olmam lazım
cnm çalışıyorum ben o şekilde gidemem, önce tayin olmam lazım
hakkaten nasıl bir börek avcısıysa:roflol::roflol:s........rim onun börek çörek avcılığını...bizim buralarda bir laf vardır...zıkcazımın dipcezini yesin diye
inşallah banlanmam....adam çocuğunu düşünmüyor aklı midesindeklava:
bi gücümü toplayabilsem alır başımı giderim kimsede geri çeviremez beni, o kolay kısmı, yaparım, gidecek bi yerim olmasada yaparım, işin zor kısmı ilk hareketi yapabilmek, gerisi gelecek zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?