Dün Gece son kez ağladım

Bu bir evlilik değil ki...

Sorumsuzluk, egoistlik, terbiyesizlik eşinin yaptıkları... Boşanmayı düşünemiyorum değil, boşanmamamı düşünemiyorum demen lazım...

Nasıl dayanıyorsun? Ben okurken bir hayretler içerisinde kaldım... ığrenç şeyler yapıyor eşin, kırıcı ve can yakıcı şeyler bunlar... Ondan nefret mi etmeni istiyor?

Severek mi evlendiniz siz merak ediyorum... Yani açıkçası ben böyle bir adamın sevileceğini bile düşünmüyorum... Çalışıyorsun mesleğin var ve seni çok seven bir annen... Bir an önce terk et o adamı...

hayatım ıyıkı bebegını dusurmussun bence hakkınızda bu daha hayırlı olur ınsallah amannn bosverrrrrr sanna sahıp cıkmaqayan adam yavrusuna hıc cıkmazz ıyıkı dusmuss yasık olucaktı cunku o cocugaaa bunun gıbılerı adam olmasss huylu huyundan okoylu koyunden vasgecmeesssss

bi gücümü toplayabilsem alır başımı giderim kimsede geri çeviremez beni, o kolay kısmı, yaparım, gidecek bi yerim olmasada yaparım, işin zor kısmı ilk hareketi yapabilmek, gerisi gelecek zaten.

canim bu adam sana daha fazla zarar vermeden otur dusun.. allahtan yardim iste eminim o sana gerekli gucu verecektir.

inanırmısın okurken gözlerim doldu..hepimizin başından nelr geçio bitanem ama seninki yaşabilicen ve sabrının denendiği son radde olmuş...peki senin ailen nedio bu duruma..ya aslında kimseyi dinlemiceksin kendi kararını kendin vericeksin??

bi gücümü toplayabilsem alır başımı giderim kimsede geri çeviremez beni, o kolay kısmı, yaparım, gidecek bi yerim olmasada yaparım, işin zor kısmı ilk hareketi yapabilmek, gerisi gelecek zaten.

sana yapılabilecek ilk hareketi anlatayım canım tecrübeyle sabittirşakkıdıbir valiz eşya topluyosun birde özel eşyalarını alıyosun bir taksi çağırıp otagara gidiyosun ilk otubüsle anneciğinin yanına gidiyosun uyuz arıyo seni nerdesin dön geri sendeki son harekette şu oluyo:dilcikarlay bitmiştirşakkıdı

ya insan hiç tanımadıgına bile yardım eder ki karısı bu durumda adamın yaptıgına bak alalaa çok şaşırdım vala hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun inş..

Keşke o zaman bitseymiş sen bu kadar üzüntü yaşamadan önce böylesine bencil ve merhametsiz bir insandan ne koca ne de doğacak çocuklarına baba olur. Allah yardımcın olsun canım dilerim en doğru kararı verirsin.

madem o seni tehdit ediyor sende onu et..ne eksigin var...sen baştan vermişsin ipleri cnm...neden sessiz kalıyosunki...madem ekonomik özgürlügün var hayatını daha fazla zehir etme derim...önünde geçirecegin güzel yılları zehir etme.gençligine yazık sana yazık....allah kolaylık versin.eşininde allah ıslah etsin.ne diyim...

yuh be daha neler...bırakın canı cehenneme ya sizi kullanıyor resmen.ne hali varsa görün basın tekmeyi işiniz gücünüz var ne bekliyorsunuz..

bu dunyaya bır kez gelıyoruz
Ne kadar yasayacagımız bıle bellı degıl.

Neden sana deger vermeyen bır ınsan ıcın bu kadar uzulesın ağlayasın canım......

hala ne yapıyosunki orda anlamadım yaşadığın evlilik değil esaret.. en başından

boyun eğmişsin adamda öle alışmış öle gidiyo mesleğin var ne güzel bi annen

varmış tahinin çıkmazsa annenide alırsın yanına bi ev tutarsın ana kız otursunuz

annen şu halini bilse seni zaten o adamın yanında 1 dakika bile tutacağını

zannetmiyorum canım annen boşanmana üzüldüğünden şuan yaşadıklarına daha

çok üzülürdü emin ol sen ona muhtaç biri değilsin hadi canım bu adamdan ne

köy olur nede kasaba ..topla kendini çocuğunun düşmeside sana allah tarafından bi

lutüf ..daha fazla gençliğine yazık etme bence

hayatım ne demek o gücü kendimde bulamıyorum
hayır ....her şey tamam ....bazı insanlar huysuz olabiliyor
ama bir insan çocuğu olacak bunu söylüyorsun ve sana o çocuğu aldırmanı söylüyor
işte bu noktada akla....tek bir şey gelir
bu adam seni sevmiyor şekerim
bak çocuğunuda düşürmüşsün....ailemde sahiplenir diyorsun

bırak şerefsizi .....çocuğunu kaybetmen allahınsana verdiği bir fırsat sakın bu fırsatı tepme
inan çok iyi adamlar var sana değer verecek
bir gün başka bir adamla mutlu olursan bu günlerine acırsın demedi deme
buda tecrübeyle sabittir

Ay canım ya kusura bakma bi kısmında güldüm gercekten annenin hazırladıgı börekleri dügünden önce tek basına mideye götürmüş ya orda. Ne Biçim insan bu ya bu kadarda odun olunmaz kardesim sende biraz alttan almısın her konuda baskası olsa bu adama 2 saniye bile dayanmaz ya ne demek cocugumu düşürdükten sonra yürüdk hemde senın koluna dahi girmemiş Anlamıyorum ya. Sakın aglama kardesim Bu adam senın gözyaslarına dahi degmez Üzme kendini sana deger vermeyen bi ODUN için. (Saygızıklık ettiysem affola ama gercekten sana kıyamadım cnm)

hakkaten nasıl bir börek avcısıysa:roflol::roflol:s........rim onun börek çörek avcılığını...bizim buralarda bir laf vardır...zıkcazımın dipcezini yesin diye
inşallah banlanmam....adam çocuğunu düşünmüyor aklı midesindeklava:

canlarım yaaa, daha anlatmadığım o kadar çok şey varki ıvır zıvır, sabah çıktı bu saat oldu daha aramadı beni, evde ekmek bile yok yiyecek, dışarı çıkıp alamıyorum, annemin bi tanecik kızıydım ben, bu halimi görse bi saiye bile tutmaz beni

Aaaaa, bu ne ya..
Karşındaki kişiye eş değil besleme lazımmış.

Allah yardimcin olsun ne diyeyim
evlenmeden oncede adam sinyalleri veriyormus zaten
cok mu seviyordunuz neden hemen nisanliyken bile emrinin altina girdiniz
hakkinda hayirlisi olsun
bence annenle de paylas belki bir fikir verir bir gun pat diye bosanicam dersen olmaz annen daha cok uzulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…