Dün Gece son kez ağladım

Başından beri tehdit etmiş yok şu olacak evleniriz yoksa olmaz. Bence sizin onu çok sevdiğinizi ve bırakamayacığınızı düşünüyorki böyle tehdit ediyor.

siz niye bu kadar buyruk altına giriyorsunuz?
kusra bakmayın ama siz de hatalısınız.
ağzınız diliniz yok mu?
ben gidemem diyemiyor musunuz?
gece vakti çıkamam diyemiyor musunuz?
o ya geliceksin ya bitecek derken siz biterse bitsin sen kimi tehdit ediyorsun kendine gel diyemiyor musunuz?
niye savunmuyorsunuz kendinizi?
niye bu kadar ipleri eline verip sizi kukla gibi oynatmasına izin veriyorsunuz?

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

insanlığından nasibini almamış biri resmen.. paranı da kazanıyosun, böyle bir insanla ömür geçirmek zor gelmiyo da başka yere tayin olmak mı zor geliyo? yazık diil mi sana ya anneciğin de ne üzülüyodur.. o kadar çileyi sen bu hale gelesin diye çekmedi heralde.. otur düşün ve kararını ver bence, daha fazla zaman kaybetmeden..

nasıl katlanabiliyosun böyle bi adama. Allah yardımcın olsun. bekara karı boşamak kolay gelir belki ama yada başıma gelmediğinden böyle düşünüyorum bilmiyorum ben olsam boşanırdım.
inşallah hakkınızda hayırlısı olur.

Canım ya
bu evliliğin dışına çıkmış artık...
tayin dilekçeni ver annenin olduğu yere çıkıncada bişi demeden bas git. onlarda bi taraflarına kına yaksın otursunlar. Sonrada boşanma davanı aç kurtul o adamdan sen sabrın sonuna gelmişsin zaten. Allah bundan sonrası için önüne iyi insanlar çıkartsın canım :teselli:

benim hatalı olduğum o kadar çok şey varki, o yüzden dedim artık dün gece son kez ağladım, yapamadıklarım, söyleyemediklerim için,

akşam dışarı çıkma olayınıda vurdum zaten yüzüne, bişey diyemedi:1no2:

arkadaşım sen bu adamın sorunlu olacağını en azından nişanlıyken anlaya bilirdin bebeğin için gerçekten çok üzüldüm allah kimsye yaşatmasın çok zor birde ben en çok size kızdım çok pasif kalmışsınız onun karşında kendinizi hiç savunmamışsınız ki susarak insanlar değişmez kendini anlatman ifade etmen gerkti onu geçiyorum artık yapacak tek şey var sen onu biran önce hayatından çıkar (biliyorum bekara boşamak kolay gelirmiş ama anacım yazık sanada ) die düşünüyorumbuarada AŞK VE SEVGİDİE BİŞEY YOK KALMADI en aznıdan

okuyunca gerçekten çok üzüldüm canım yaa..böyle şeyler insanın içindeki bütün sevgiyi aşkı öldürüyor işte, bi bakıyosun sevgiden eser kalmamış.. Allah yardımcın olsun..

Canım yazdıklarını okuyunca inan ağlayasım geldi. İnanılmaz zor bir durum. Bebeğine sevinmedim desem doğru olur. Çünkü bu adamla ilgili hiçbir şey olmasın derim ben artık hayatında. Bir an önce kurtul. Madem mesleğin de var. Ailen de olumlu bakıyorsa çok da güzel olur boşan bence. Hiç düşünme bile. Bu hayata bir kere geliyorsun ve mutlu olmak herkesin hakkı. Böyle düşün canım. Önünde yıllar var. Ama bu yılları bir hiç için harcama boş yere. İmkanların varsa kendine yeni bir hayat kur. Kimbilir, hayat bu, belki yeni hayatında seni mutlu edecek bir insanla tanışırsın. Diyeceğim şu, bu adamdan kurtul ve kendine şans ver canım. Kafana da takıp üzülme sakın. Düşünsene ya çocuğun olsaydı. O zaman bu adamın kahrını çekmek zorunda kalabilirdin ve hayatından tamamen çıkarman imkansız olurdu.

allahım ya arkadasım bır ınsan 7 sınde neyse yetmısınde de odur.helekı esının yasında huyundan vazgecmek dahada zor.kolay kolay kımseye evlılıgını bıtır dıyemem demem ama senın esın ınsanlıktan yoksun.bencıl ve sadıst bır ınsan.ınsanın karısı dusuk yaparken taksıye bın gıt dıyıp,hastaneden cıkınca taksı tutacagına yuruten,tadı guzel olmayan bı pasta ıcın o kadar lafı eden hatta daha onemlısı annene laf eden bı adam.annen sana ceyız yapamamıs olabılır ne demek o bastan yapmsaymısta bılmem ne.ya guzelım adam kendı cocugunu bıle cıddıye alamıs.senın kımsneın olmadıgını bıldıgı bı yerde kımsesız hastaneye yollayacak kadar kendıne asık.yolun yakınken dön.sakın cocuk dusunme o adam es olmayı basaramısken baba olmayı babalıgın sorumlulugunu nasıl alıcak.dogacak cocuk baba sevgısı sevkatı ılgısı ısteyecek .bu adam onu vermeyecek.yazık sakın cocuk yapıpta onuda cezalandırma.
yuva kurmak kolay degıl ama olmayan bıseyı ıterek yurutmek ılerısı ıcın buyuk kayıp.memursun tayının zor olmaz soylekı bosanma gıbı durumlarda tayın kolay oluyor.agrıdamı yasıyorsun.ben az bucuk bılıyorum erzurumluyum cunkuyardımcı olabılecgım bısey olursa elımden gelenı yaparım.

sulugöz diyorsun ya şu anda boşanmayı düşünemiyorum çok zor diye ama emin ol boşanmazsan çok çok daha yıpranacaksın.
zararın neresinden dönsem kardır diye bir laf var ya bu durumun özeti bence..
kal çabala desek öncelikle zaten senin bu ikişkiye yön verme inisiyatifin yok ki baksana evde söz hakkı bile vermiyor adam sana, hizmetçi yerine koyuyor neredeyse bana şunu yap bunu yap, sonra bir de beğenmedim diyen birinden bahsediyoruz.
senin bırak sözün olmasını adın bile yok maalesef.
sen bunları hak ediyor musun sence??
bence kesinlikle hayır!
en hassas döneminde en duygusal ve fiziksel açıdan acılı döneminde bile sana bırak kadına davranılması gereken üslubu insan gibi bile davranmayan biriyle hala neden birlikte olacaksın ki..
ona niye hizmet edeceksin?

bence bir an önce kendine gel, sen çok değerli birisin. bunu hatırla ve kedine hak ettiğin değeri vermek adına eşinle yollarını ayır.
ona anlat nasıl bir duruma girdiğini ve laflarına kanma (eğer yok pişmanım derse)
kesinlikle kanma hem de.. yaptıkları yapacaklarının teminatıdır çünkü.
böyle birinin değişmesi çok zor. ama sen hayatını değiştirebilirsin. çocuğun da yok.
biraz zor gelir başta ama sonra nefes alırsın...
hem hayat devam eder kim bilir belki başka biriyle mutlu olursun.
bu sitede bunu yaşayan birçok insan var.
sen neden yaşamayasın??

umarım kendine hak ettiğin değeri verir ve doğru adımı atarsın canım:1hug:

Yaşadıklarınız gerçekten çok zor şeyler,neyse ki artık siz de birşeylere karşı uyanmışsınız.Benim söyleyebileceğim tek birşey var,kapıyı vurup çıktığımda ailem kesinlikle arkamda olur diyebiliyorsanız,bir saniye durmayın artık ..
Umarım bu saçmalıklardan kurtulur ve mutlu olursunuz a.s.

hepinize desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim, burden çekip gitsem zaten sadece bi anneciğim var, başka kimsem yok, oda bağrına basar zaten beni, yalnız bırakmaz, ama çok ta üzülür, onun üzülmemesi için düşük yaptığımı da söyleyemedim, hamile olduğumu da bilmiyordu. en azından ilk önce bi süre izin alıp yanına gidebilirim.

merak etme biraz daha canını yakınca nasılsa bulacaksın o gücü kendinde sadece daha umudun var onu hissettim ben ve adım gibi biliyorum bu adamı böyle bir adamı 1 sene taşıdım allahtan bebepğim olmadı da bıraktım geldim baba evine. çok huzurluyum. bu durumda zor ama inan öyle bir adamla yaşamanın yanında bile geçmez zorluğu devede kulak yani. senin kararın sen bilirsin ben bişe diyemem dışarıdan konuşması kolay ama her dakikanı her duygunu öyle iyi anlayabiliyorum ki. aynı şeyleri ta düğününden tut gecesinden tut gündüzüne kadar birebir yaşadım. allah hepimiz için hayırlısını versin. ama çok sabredemeyceksin biliyorum çünkü sabrın sınırını geçirtiyorlar.

ne mecburiyetin varda o adamın kahrını çekiyosun arkadaşım bas tekmeyi gitsin ne hali varsa görsün anladığım kadarıyla meslek sahibi kendine bakabilecek bir kadınsın ve sanırsam ailende arkanda olabilecek bir aile böyle bir adamı çekmen o kadar anlamsızki çocuk için üzüldüm ama allahın sevgili kuluymuşsunki böyle birinden çocuk sahibi olmamışsın sana kocalık etmeyen çocuğuna babalıkta etmezdi emin ol kendini daha fazla yıpratma inan o akıttığın göz yaşlarına da deymez kendi değerini kendin bil önce bi bilende çıkar elbet.....çok sinirlendim çokkötükedihüso

mesajlarinin tumune baktim arkadasim bi kere sizin evliliginizin 7 ayi ayri gecmis daha evvel de bi siteye uye olup degisik icerikli mesajlar atmis oyle ki bunu cok dert edip baslik acmissin zaten.
kaynananla bi sorun olmus hemen seni kotulemis..
nasil bi evlilik bu? guclu bi kiz oldugunu biliyorum cunku baskalarina verdigin akillara baktim ezdirmem kendimi yapmam etmem ne mecburiyetin var cekiyorsun demissin,.. demek ki insanlarin bu gibi durumlarda karsisindaki adami cekmek zorunda olmadigini biliyorsun.
bana kalirsa cek git annenin yanina arayip sorma da sana ulasamasin.. biraz pesinden kossun..
bu adamla cocuk mu buyutulur hayat mi gecirilir allah askina?

canım karısını bırak ınsan olarak bır ınsana yardım etmesı gerekırdı .sanırım annen arkanda oyuzden yol yakınken bırak o adamı bugun boyle davranan ılerıkı senelerde dövmeye bıle kalkar.aslında yüzlerini evlenmeden önce göstermişlerde anlaşılan siz anlayamamışsınız.ne demek ya tuzlu olsa yere tükürürmüş hay oğlu ne kadar kıymetliymiş.ne karakterde oldukları zaten burdan anlaşılıyor canım.Allah iyi bir insan olduğun için sana acımış bırak o adamı .o adam yarın cocuk versende kıymetini bilmez çocugunun.

arkadsım annen ılk basta uzulur belkı ama bır gun onun karsısına bıtık tukenmıs bırı olarak cıkınca dahamı az uzulur.yada sıddet gorup dayaktan yataklık oldugundamı dahamı az uzulur.delımısın sen.annene bunların 10 da bırını anlatsan emınımkı senı orda bırakmaz.
ekonomık ozgurlugun var nıye cekıyorsun bu asagılamarı.sana bırak es olarak ınsana verılecek derı bıle esırgeyen bırını nıye cekıyorsun.annenı sebep gosterme belkı sen korkuyorsundur yasayacaklarında ama boyle bır hayatı kendıne reva goruyorsan ona dıyecek lafım yok.
eslerınıze kole gıtmıyorsunuz arkadaslar.evlenıyorsunuz dıye kendı hayatınızdan ınsanı ıhtıyaclarınızdan vazgecmek ıcın evlenmıyorsunuz.evlılık bırlıkte ömür paylasmaktır.bır baskasının uzerıne semer vurmak ve bu semerı sırtlanmak degıldır. nıye ızın verıyorsunuz sıze ezıyet edılmesıne.
hıcbır maddı gelırı olmayan kadınlar var bu asagılamarı cekmıyor sız neden krkuyorsunuz anlamıyorum.
yarın bır gun allah gostermesın hastanede yatack hale gelsen bu adamın sana bakmayacagı bıle bellı olmus daha neyı beklıyorsun gormek ıcın.es dedıgın zor anında anenen babandan daha yakın olur.senınkı elden bıle uzak olmus.
daha oncede yazdım ben kolay kolay yuva bozulması taraftarı degılım ama bu tur durumlarda kusura bakmayın ama sız sebep oluyorsunuz bırazda.
kendınıze ezıyet edılmesıne ızın vermeyın.

bi gücümü toplayabilsem alır başımı giderim kimsede geri çeviremez beni, o kolay kısmı, yaparım, gidecek bi yerim olmasada yaparım, işin zor kısmı ilk hareketi yapabilmek, gerisi gelecek zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…