evlenmeden öncede bu kadar değildi ama yine de vardı belirtileri, çok kıskanç görünürdü ama işine geldiği zaman kıskançlıktan eser yok, hala öyle mesela akşam iş çıkışı çarşıya gidicem dedim bi gün, hava karardı ne işin var çarşıda dedi, ama bikaçgün sonra beni iş çıkışı kendi ihtiyacı olan birşey için çarşıya gönderdi, evlenmeden önce nişanlıyken tartışmalarımızda hemen geliceksin yüzyüze konuşucaz diyordu, gece saat 12 de çağırdı beni bigün düğüne bir kaç hafta kala, bu saatte nasıl gelicek eve ne diyecek diye düişünmeden, ya geliceksin yada biticek diye, böyle daha birsürü tehditleri var,
evlenmeden öncede bu kadar değildi ama yine de vardı belirtileri, çok kıskanç görünürdü ama işine geldiği zaman kıskançlıktan eser yok, hala öyle mesela akşam iş çıkışı çarşıya gidicem dedim bi gün, hava karardı ne işin var çarşıda dedi, ama bikaçgün sonra beni iş çıkışı kendi ihtiyacı olan birşey için çarşıya gönderdi, evlenmeden önce nişanlıyken tartışmalarımızda hemen geliceksin yüzyüze konuşucaz diyordu, gece saat 12 de çağırdı beni bigün düğüne bir kaç hafta kala, bu saatte nasıl gelicek eve ne diyecek diye düişünmeden, ya geliceksin yada biticek diye, böyle daha birsürü tehditleri var,
En büyük hatan düğün günü gelin arabasından inmemekle başlamış:1no2:
Böyle insan geçinen ve sadece toplumda evli olarak yer edinmek için evlenen,evliliğin iki kişiyle yürümesi gerektiğinin farkında olmayan,hatta farkında olsa da bunun için kılını kıpırdatmayan,önce ben diye dirsekle sıranın başına geçmeye çalışan,bencil,duyarsız,okumuş ama sosyal zekası sıfırın altında seyreden,hastalık nedir anlamayan,öküzlüğü tavan yapmış,internetle evli,karısından yemek ve hizmeti söke söke almaya hakkı olduğunu sanan,duygusuz,işkenceci,bi kuyruğu eksik zebani kılıklı kocalara sesleniyorum:
ANANIZI DA ALIN GİDİN TAMAM MI? :tomato:klava: :mymeka:
Sana da topukların arkana değene kadar hızla, aile dediğin,yuva dediğin o kokuşmuş,duygusuzluğun hükmü ele almış olduğu izbe ortamdan, koşarak uzaklaş derim de başka bir şey demem :sm_confused:
siz niye bu kadar buyruk altına giriyorsunuz?
kusra bakmayın ama siz de hatalısınız.
ağzınız diliniz yok mu?
ben gidemem diyemiyor musunuz?
gece vakti çıkamam diyemiyor musunuz?
o ya geliceksin ya bitecek derken siz biterse bitsin sen kimi tehdit ediyorsun kendine gel diyemiyor musunuz?
niye savunmuyorsunuz kendinizi?
niye bu kadar ipleri eline verip sizi kukla gibi oynatmasına izin veriyorsunuz?
kadermiş kısmetmiş demekki, benimde ağzım dilim tutuldu hiç bişey yapamadım, şu anda boşanmayı düşünemiyorum o gücü kendimde bulamıyorum, önce gücümü toplamam lazım, eşimin mesleğinden dolayı hiç bilmediğim bi ile geldim, kimsem yok burda, bana destekolacak kimse yok, boşanma aşamasında naparım bilemiyorum, bide benim tekrardan tayin olmam lazım boşanınca, oda çok zor oluyo, napıcağımı bilemiyorum.
hepinize desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim, burden çekip gitsem zaten sadece bi anneciğim var, başka kimsem yok, oda bağrına basar zaten beni, yalnız bırakmaz, ama çok ta üzülür, onun üzülmemesi için düşük yaptığımı da söyleyemedim, hamile olduğumu da bilmiyordu. en azından ilk önce bi süre izin alıp yanına gidebilirim.
mesajlarinin tumune baktim arkadasim bi kere sizin evliliginizin 7 ayi ayri gecmis daha evvel de bi siteye uye olup degisik icerikli mesajlar atmis oyle ki bunu cok dert edip baslik acmissin zaten.
kaynananla bi sorun olmus hemen seni kotulemis..
nasil bi evlilik bu? guclu bi kiz oldugunu biliyorum cunku baskalarina verdigin akillara baktim ezdirmem kendimi yapmam etmem ne mecburiyetin var cekiyorsun demissin,.. demek ki insanlarin bu gibi durumlarda karsisindaki adami cekmek zorunda olmadigini biliyorsun.
bana kalirsa cek git annenin yanina arayip sorma da sana ulasamasin.. biraz pesinden kossun..
bu adamla cocuk mu buyutulur hayat mi gecirilir allah askina?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?