Sivilceli Ciltler Dün Doktora gittm, iki ilaç verdi. .....

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

esqiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
9
0
34
:sm_confused:kızlar dün doktora gttim bana nadixa,benzac,:sm_confused: azomax die bi hap bide yüze sürülen losyon tarzı bişe verdi...!!
nadixa ve bnzcda sabah akşam haricen dio önce birini yüzüme sürüp dha sonra yıkayıp sonra diğerinimi sürmem geekiorr !!!
ßiLqisi oLn varmı???

ama ikisinede sabah akşam haricen yazıo bn anlamadm nasıl sürülceğini birini sürüp bekledkten sonra yıkayıp spnra diğerinimi sürmem geerekio hiç anlamadm

yıkamak söz konusu dgil. birini sabah 8 de sürüyosan deigerini 10da 11 de sür.. ama hiç olmadı bi eczacıya git anlatırlar sana..

diğerini bilmem ama benzac çok güzel.. yüzüne sürünce uzun süre beklet..mesela akşam sür yatana kadar kalsın... 2 günde kurutuyor sivilceleri..

bn şöle yapıorum ama ne derece doğru bilmiorum işten eve gelince 6 da benzacı sürüorum yüzümü yıkayıp güzelce sonra 8.5 gibi
ndixayı sürüorum ysabaha kadar böle böle tutuorum sabah 6 da kalkıp güzelce yıkıorum yüzümü tekrar benzacı sürüorum 8.5 gibi nadixayı sürüorum yane saatlarini kendimce ayarladm
doğrumu yapıorum sizce

fayda görüyosan neden olmasın...ama bi bilene danısmak en dogrusudur...

cnm benzac ı akşam sür sabah yıkadıktan sonra losyon olarak ne verdiyse onu sür bana siwex wermişti ....

bende banzac kullanmaya başladın ama ben sadece sivilcelerin üzerine sürüyürum cünkü tüm yüze sürersem kurur gibi geldi bana ve cesaret edemedim açıkcası. bu arada ben kükürtlü sabun kullanıyorum eğer yüzünüz çok kuru deilse tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…