dün doktora gittim...

feryal58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
17
0
86
Sivas
kızlar dün doktora gittim dudağımın kenarında bi leke çıkmıştı hamilelikten önce büyümeye başladı dktor 25 haftalık hamile olduğumu duyunca ilaç vermedi bi vazelin verdi safmış vazelin bide ben dedim önerebileceğiniz bi güneş kremi varmı bana dediki sakın kullanma onlarda kimyasal madde çok ciltten kana karışıyor bebeğine zarar verir.bende bu haftaya kadar hep lorealin kremini kullanmıştım şimdi çok korkuyorum bişi oldumu bebeğime diye...kalbinde sıvı birikmesi varmış ondan olurmu sizce doktorum çok ilgisiz değiştiricem hiç bişi soramıyorum...kızlar uzun oldu kusura bakmayın hepinize hayırlı sağlıklı bebişler diliyorum...:CüvCüv:

zannetmiyorum antibiyotik kullanmak zorunda kalan gebeler var.ayrıca ünlüler kim bilir kaç kozmetik ürün kullanıyor.doktorum bana genital sigil için asitli bir ilaç vermişti prospektüsünde kana karışır diyo onunda yararları zararları düşünüldügünde doktor önerebilir yazıyo.
ben şuanda emziriyorum bebegimi ve ellerim sürekli yıkamaktan çok çatladı çocuk doktorumuza sordum yumuşatıcı krem hametan vs kullanmamdan bebegim etkilenirmi diye bir sorun olmaz dedi.
ama doktoruna birşey soramıyorsan degiştirmeni tavsiye ederim bizim için en önemli şey güvenebilecegimiz bir kadın dogum doktoru bence

benimde yüzüm çok kuruyor mecburen kullanmam lazım yoksa pul pul dökülüyor çok çirkin bi görüntü oluyor krem sürmeyince. bide gebelik org da yüksek faktörlü bi güneş kremi kullanın diye yazıyordu bende 50 faktörlü aldım zararlı olsa yazmazdı heralde öle değilmi...

Back