- 7 Kasım 2024
- 193
- 37
- 13
- 36
Fahiş fiyatlardan dolayı bulunduğumuz yere yakın olan Trakya Üniversinde ücretsiz olarak HSG çektirmek için gerekli şartlar doğrultusunda gittik.sadece Çarşamba ve adetin 7 8 9 gününe denk gelmesi şartlar arasındaydı.o kadar yazı video vs şeyler okudum.ama yemin ederim öleceğim sndım.ağrı kesici bile almadım okuduklarımdan sebep.yani ne olabilirdi ki onca kadın bu testi yaptırmış rahat geçmiş.kendime gelemedim ağrıdan.anestezi olmaksızın yapıldı.ama öyle bile olsa çok rahat geçtiğini söyleyen yazan onca şey vardı ki çok lay lay lom havasında girdim.öldüm Allahım öldüm rahmim patlıcak midem boğazımdan çıkacak sandım.100 tane bıcak yumurtalarıma saplanmış gibi göz yaşı içinde kaldım.kımıldamadan durmak zorundaydım.hayatımda yaşadığın en şiddetli 3 acıya girer.özellikle sap tarafım çok ağrıdı.kananam oldu ki bunu bekliyordum 2 3 gün.akşama ağrılarım durulmaz noktaya geldi yazdıkları ağrı kesiciyi içtim ağrıdan biraz döndüm sonra uyumuş kalmışım.şuanda bile hala hissediyorum.acaba acı eşiğim mi düşük dedim ama bu acıyı tarif edemem .koridora yıkıldım eşim tuttu.Allah yardımcısı olsun herkesin.kadınlık zor iş.ama inanmayın hiç birsey olmuyor diyenlere