• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün bi de kadınlar günüydü dimi ?

Aylardır küfürlere maruz kalan biri olarak küfür etmeyi bi türlü beceremedim o da benim beceriksizliğim. İnanın ne yapsam için soğumaz neler hissediyorum bilemezsiniz... ben bunu kendime nasıl yaptım nasıl göz göre göre ateşe atladım. Ne yedirdi ne içirdiler bana bilmiyorum. Kör olmuşum kör
bu adam seni tehdit ediyor mu?
şu an irtibatın ne duırumda?
ne oldu da böyle döndün bu adama her seferinde?
ailenle paylaşman gerekiyor.
saklamanı doğru bulmuyorum.
hata üstüne hata yapıyorsun

bu adam seni tehdit ediyor mu?
şu an irtibatın ne duırumda?
ne oldu da böyle döndün bu adama her seferinde?
ailenle paylaşman gerekiyor.
saklamanı doğru bulmuyorum.
hata üstüne hata yapıyorsun
ŞUan bir tehdit söz konusu değil kendisi engelledi beni bana gerek kalmadan sağolsun. Hiç bir şekilde iletişim kurmuyoruz iki gündür. Her defasında niye geri döndüm pişmanlık gözyaşlarına inandım çünkü değiştiğine daha doğrusu değişebileceğine inandım. Herşey düzelir güzel olur sandım.

ŞUan bir tehdit söz konusu değil kendisi engelledi beni bana gerek kalmadan sağolsun. Hiç bir şekilde iletişim kurmuyoruz iki gündür. Her defasında niye geri döndüm pişmanlık gözyaşlarına inandım çünkü değiştiğine daha doğrusu değişebileceğine inandım. Herşey düzelir güzel olur sandım.

öldürülen çoğu kadın aynı şeyi yaptı, hikayeleri ortada, son bir kez konuşalım seviyorum aşığım lafına kanıp giden nice kadın sokak ortasında kafede barda öldürüldü

yine yalvarsa tutumun ne olur ?

Sizin gibi kızları kadınları yetiştiren anne babalara öyle kızıyorum ki

Allah aşkına bi silkelen bi kendine gel onur gurur haysiyet denen şey neymiş bi tat bi farkına var

İnsanlar bu sebeple evliliklerini bitiriyor.
Daha sevgiliyken nasıl göz yumuyorsunuz bu duruma aklım almıyor.
Darp raporu alıp şikayet edin.

hala evde durup şikayet etmemenizi anlamıyorum, ve zaten bu tip erkeklerde bunlardan cesaret alarak daha beterlerini yapmakta kendilerini özgür hissediyolar. bu hayatı 1 kez yaşıyacaksınız ve şuan bakkala çıktığınızda arkanızdan gelmeyeceğinden bile emin olmayacaksınız. ben olsam gider şikayer eder yapılacakların hepsini yapardım. susmayın Allah aşkına böylelerine ya, bu nedir nasıl bişey dir ben anlamıyorum.
yazık bu şekilde sindiriyolar bizi, korkmayın, bugün kendinize korkmadığınıza inandırmazsanız ve bişeyler yapmazsanız hep bi kulağınız arkanızda bi gözünüz arkanızda hareket etmek zorunda kalacaksınız .

Rabbim yardımcınız olsun

Değiştiğine inandığım erkek arkadaşım tarafından dün bi kez daha darp edildim. Gözüm morardı, vurduğu kulağım ise şuan duymuyo.. muhtemelen zarım yırtıldı. Bunları yazarken yazarken bile kendimi bu durumlara soktuğum için gözyaşlarıma engel olamıyorum. Hem canım yanıyor hemde kalbim.. öfkesine her zaman yenik düşen bu adamı değişir umuduyla hep affettim. Neden sevdim çünkü. Terkettim ağladı, kapıma geldi, bi daha yapmıcam dedi herşey düzeldi derken beni kırmamaya dahi özen gösterirken, özür dilemesini öğrenmişken dün çok basit bi tartışmada elini tekrar kaldırıp kafama ve yüzüme vurmaya başladı. O kadar sert vurdu ki kafamı yastığa gece koyamadım. Bi de kendi haklıymış gibi küfür edip bağırıp beni o şekilde yalnız bırakıp gitti.yüzümü Ailemden saklıcam diye odamdan çıkmadım bugun. Mutluyum huzurluyum rabbim bozmasın diye dua ederken şuan bu halde olduğuma inanamıyorum.
26 yaşındayım kendime yaşattıklarıma bak diyorum kızıyorum nefret ediyorum kendimden. Sevdim ya sadece sevdim başka suçum günahım yoktu. Allahından bulsun o kadar kötü haldeyim ki. Bu durumda bile kendini haklı çıkarabilen insanlar nasıl bi vicdana sahip anlamak mümkün değil
sevdigin icin bi sure aci cekip gecmesi mi daha iyi yoksa boyle olan biriyle bunlari yasaman ve kendini bu kadar dusurebilmen mi daha iyi yapma kendine bunu sen degerlisin o kim ki bunu yapar

ya böle hayretler içinde okuyorum bide kader diyolar deli oluyorum arkadaşım bildiğin kendin hayatının içine ediyorsun ben dua edeyimde bu adam senden nefret ettsin sana dönmek istemesin çünkü sendeki bu aşk oldukça bu kadar şeyi yaşayıp affeden bi akla sahip oldukça sen daha çok döner 2 çocukla dul kalırsın yada gaztede koca cinayetlerine eklenmiş bir isim olucaksın Allah islah etsin seni kalbinden şu aşkı alsın

Back