dün beni annesiyle tanistirdi. yinede tedirginim.

koptum bu yoruma hahahhha

bende sevgilimin ailesiyle çok erken tanışan biri olarak 2 ayda tanışmanı yadırgamadım :) ama film izleme olayı olmamış bence. muhabbet bittikten sonra kalkıp ikiniz dışarıda bir yere gitseydiniz sonra. bazı insanlar takabiliyor böyle şeylere. benim kuzenim var oğlu benle yaşıt, oğlunun kız arkadaşı onlara geldiğinde, biraz oturup muhabbet ettikten sonra film falan izlemeye baş başa konuşmaya çocuğun odasına gidip orada takılıyorlarmış. kuzenim laf edip duruyordu onu. hani evde kendi var zaten aralarında bir şey olduğundan ya da olacağından değil o da biliyor ama yine de kaynana işte. ama ben sizde öyle bir durum olduğunu sanmıyorum zaten annesinin seni sevdiğini söylemiş erkek arkadaşın. benimki de öyle dallandırıp budaklandırıp anlatmamıştı ben zorla zorla laf almıştım ağzından annen ne dedin benim hakkımda diye :)

ne bileyim ben cok takılacak bi şey görmedim.daha 2 aycık olmuş yeni yeni birbirinizi tanıyacaksınız.kadın seni bi kere görmüş fazla bi şey dememiştir.belki film izlemeniz biraz farklı gelmiştir o bile muamma.bekle biraz şüphelenmekte haklıysan çıkar kokusu

hersey cok cabuk gelisiyor demissiniz. fakat sizde 2 aylik bir surede.
sizinde erkek arkadasinizin annesiyle bu kadar kisa surede tanismaniz bence hos olmamis
hele hele film izlemeyi kabul etmeniz sizi hafife almasina neden olabilr
bence biraz agir ilerlemeli arkadasliginiz

Bence kuruntu yapıyorsun :) Annesinin yanında kısa cevaplar vermesinin nedeni senin hakkında konuşuyor olmaları diye tahmin ediyorum.

inanmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…