erkek arkadasimla 2 aydan beri beraberiz. cok mutluyuz ama hersey cok cabuk gelisiyor. o 25 yasinda ben 23.
dün beni annesi evlerine davet etti. kahve icmek icin. ilk basta kabul etmiicektim ama sonradan gittim.
kücük bir cikolata da getirdim annesine, sevinmistir umut ediyorum.
kahveleri yaptiktan sonra karsima oturdu ve sorular sormaya basladi. tipik sorular iste : nerelesin falan filan..baya bi muhabbet ettik ve hersey cok güzel gecti. bi ara annesi mutfaga gecti benim sevgilimde arkasindan. sevgilim geri döndügünde yüzü gülüordu, seni cok begenmis dedi, mutlu oldum tabi.
sonra biz erkek arkadasimin odasina gectik film izledik. film bittikten sonrada gittim zaten. kadini öptüm ve iyi aksamlar diledim. annenlere selam söyle, cok memnun oldum filan dedi.
eve geldigimde yine bir mesaj atiim , tessekür mesaji ve ardindan erkek arkadasima baska biseyler dedimi annen dedim. sadece kisa kisa cevaplar geldi: evet cok begenmis, cok cana yakin,yakisiyosunuz demis. bunlarida zar zor cikarttim agzindan. aklima soru isaretleri takildi tabi hemen. iste neden kisa kisa cevap veriyo , daha detayli anlatamazmiydi gibisinden.
neyse bugünde okulu vardi, okulu bittikten sonra mesaj attim ben ona . arkadaslarima ders caliscaktim ona haber veriim dedim. biz birbirimze haber veririz öyle ara sira nerde oldugumuzu. cevabi neydi : sadece "ok"
gerci ben hep nerde oldugumu haber verdigimde o hep "ok yada "tamam" yazar. sen napiosun dedigimdede hemen geri yazdi zaten halasinin yanina gitmis. bende geriye cevap vermedim, hani sinir etmek istemedim cocugu. sonucta soru filanda sormadi.
ama yinede benim icimde kötü bir his var. ne biliim ben gittikten sonra annesi benim hakkimda kötü bisey demis olabilirmi? ama öyle olsaydi bana söylermiydi? yada annesiyle konustular ve benim uygum olmadigimi anladilar ve bu bunu bana söyleyemiyor.olabilirmi sizce?
sevgilim bir haber duyunca hemen beni arayan birisi. mesela gecen kuzeni benim hakkimda cok guzel seyler söylemis hemen beni aradi ve anlatti. acaba bana mi öyle geliyo ve ben bosu bosuna kuruntumu yapiyorum?
belkide ben cok ilgi bekliyorum, kizlar iste, hep ilgi hep ilgi. o kadar beni evlerine cagirdilar dün, bugün napsaydi yani? biraz uzun oldu ama insallah bana yardimci olabilirsiniz. suan bunlari o kadar cok takiyorumki, sevgilimi kaybetme korkusuda yasiyorum. mesela aklima böyle seyler geliyo: yarin bana yazmassa yada beni aramassa ayrilma göstergesimidir? sizce bosuna kuruntumu yapiyorum?