dün beni annesiyle tanistirdi. yinede tedirginim.

disikartal54

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
21
11
32
erkek arkadasimla 2 aydan beri beraberiz. cok mutluyuz ama hersey cok cabuk gelisiyor. o 25 yasinda ben 23.
dün beni annesi evlerine davet etti. kahve icmek icin. ilk basta kabul etmiicektim ama sonradan gittim.
kücük bir cikolata da getirdim annesine, sevinmistir umut ediyorum.
kahveleri yaptiktan sonra karsima oturdu ve sorular sormaya basladi. tipik sorular iste : nerelesin falan filan..baya bi muhabbet ettik ve hersey cok güzel gecti. bi ara annesi mutfaga gecti benim sevgilimde arkasindan. sevgilim geri döndügünde yüzü gülüordu, seni cok begenmis dedi, mutlu oldum tabi.
sonra biz erkek arkadasimin odasina gectik film izledik. film bittikten sonrada gittim zaten. kadini öptüm ve iyi aksamlar diledim. annenlere selam söyle, cok memnun oldum filan dedi.
eve geldigimde yine bir mesaj atiim , tessekür mesaji ve ardindan erkek arkadasima baska biseyler dedimi annen dedim. sadece kisa kisa cevaplar geldi: evet cok begenmis, cok cana yakin,yakisiyosunuz demis. bunlarida zar zor cikarttim agzindan. aklima soru isaretleri takildi tabi hemen. iste neden kisa kisa cevap veriyo , daha detayli anlatamazmiydi gibisinden. neyse bugünde okulu vardi, okulu bittikten sonra mesaj attim ben ona . arkadaslarima ders caliscaktim ona haber veriim dedim. biz birbirimze haber veririz öyle ara sira nerde oldugumuzu. cevabi neydi : sadece "ok" gerci ben hep nerde oldugumu haber verdigimde o hep "ok yada "tamam" yazar. sen napiosun dedigimdede hemen geri yazdi zaten halasinin yanina gitmis. bende geriye cevap vermedim, hani sinir etmek istemedim cocugu. sonucta soru filanda sormadi.
ama yinede benim icimde kötü bir his var. ne biliim ben gittikten sonra annesi benim hakkimda kötü bisey demis olabilirmi? ama öyle olsaydi bana söylermiydi? yada annesiyle konustular ve benim uygum olmadigimi anladilar ve bu bunu bana söyleyemiyor.olabilirmi sizce?
sevgilim bir haber duyunca hemen beni arayan birisi. mesela gecen kuzeni benim hakkimda cok guzel seyler söylemis hemen beni aradi ve anlatti. acaba bana mi öyle geliyo ve ben bosu bosuna kuruntumu yapiyorum? belkide ben cok ilgi bekliyorum, kizlar iste, hep ilgi hep ilgi. o kadar beni evlerine cagirdilar dün, bugün napsaydi yani? biraz uzun oldu ama insallah bana yardimci olabilirsiniz. suan bunlari o kadar cok takiyorumki, sevgilimi kaybetme korkusuda yasiyorum. mesela aklima böyle seyler geliyo: yarin bana yazmassa yada beni aramassa ayrilma göstergesimidir? sizce bosuna kuruntumu yapiyorum?

Bence boşuna kuruntu yapıosun tatlım.. Dur bakalım daha 2 ay olmuş.. Biraz akışına bırak, sende ailesini tanımaya çalış.. Sevgilin olumsuz herhangi bişi söylememişki.. Bu kadar kafaya takarsan kendini yıpratırsın..

Evet boşuna kuruntu yapıyorsunuz daha bi kere görmüş beğenmiş kadın sizi ne demesini bekliyordunuz sanki biraz daha ballandira ballandira pohpohlanmak istiyorsunuz gibi geldi kisa bi görüşmeden nekadar birbirinizi taniyabilirsinizki çok beklentiye girmeyin sonra hayal kırıklığı olmasın sıkmayın arkadasinizida

daha iki ay olmuş ve annesiyle tanışmaya gidiyorsun..oda çekilip erkek arkadaşınla film izlemeye giriyorsunuz..fim için mi gittin..tanışmak için mi..ben erkek annesi olarak şöyle düşününürdüm..bu kız 2 ayda odaya geçtiler..pek bize yakışan kız değil diye düşünürdüm..belkide benim düşündüğüm gibi düşünmüştür..

aa bak hic aklima gelmedi. yani film izlerken anneside vardi ama o sonra gitti. bak simdi cok moralim bozuldu.

bence odaya gitmek falan bunlar çok takılınacak şeyler değil ama yine de ben olsam yapmazdım herhalde, sonuçta oraya annesiyle tanışmaya gittiniz. erkekler çok detaycı değillerdir, hemen sonucu anlatırlar geçerler biz kadınlar daha çok ballandıra ballandıra anlatırız en ufak şeyleri bile. bu yüzden kuruntu yapmayın, kayınvalide adayınız sizi beğenmese bile ne olacak ki, erkek arkadaşınız sizi seviyorsa annesinin bir lafına bakarak ayrılmaz zaten. içinizi ferah tutun derim.

ya annesiyle beraber nerde oturalim dedik. sevgilimin odasinda muhabbet ettik annesiyle . ztn oturma odasi gibi. annesi de cok hos ve rahat karsiladi. ben hatta bastan dedim beraber oturma odasinda filan oturalim diye ama öyle gelisti yani. insallah öyledir tsk ederim

ya benim bi arkadaşım sevgilisinin ailesiyle tanışmaya gitti gece orda kaldı aile birlikte yatak açmış birlikte yatmışlar.bir de üstüne üstlük sevişmişler siz yine film izlemişsiniz.bu erkek aileleri rahat oluyolar valla genelde.sınırları kendin koyucaksın.

her şey iyiymişde daha sonrasında erkek arkadaşınızın odasına geçip film izlemek olayına sıcak bakmamış olabilir, yani bir önceki kuşak bu tarz şeylere sıcak bakmıyor genelde, normal kahvenizi içip biraz daha muhabbet edip çıksaydınız keşke daha tatlı olurdu sanki. ama bence annesi kötü bir şey dememiştir, deseydi giderken çok memnun oldum falan demezdi yani belli ederdi tavrından

Şimdiden müstakbel kv adayınızı bu kadar takarsanız işiniz zor:)
Gitmişsiniz görmüşsünüz memnun kalmışsınız ötesini niye arıyosunuz.
Kaldı ki sizi beğenmeyede bilir. Uygun görmemişte olabilir. Ama bu çokta önemli olmamalı. Saygı duymak zorunda çünkü.
Benim açımdan her şey çok güzeldi umarım annende memnun kalmıştır demek yeterli bence.
Annen ne dedi diye didiklemeyin. Kötü bişey söylüyo bile olsa önemli olan sevgilinizin size ne yansıttığı zaten..

Baştan hata yapmışsın bana kalırsa. Daha iki ay olmuş ilişkinin tadını çıkartmak varken şimdiden böyle dertleri çekip beni sevdi mi sevmedi diye mi düşüneceksin ? 2 ayda çocukla evlenmeye karar vermediniz herhalde? Resmen yeni başlamışsınız olmamış bu. Ayrıca seni sevse ne olur sevmese ne olur yani. Boşver ilişkine bak sen. Sevgilinin tavırları da sırf bu tanışmadan sonra değişecekse zaten ...

Artık büyüyün.Teknoloji ilerliyor,çağ değişiyor.Kimsenin anasına danasına kuzenine şusuna busuna kendini beğendirmek,kendini kanıtlamak zorunda değilsin.Bak burdaki konuların,kayınvalidesinden kocasından şusundan busundan dert çekenlerin çoğu,senin gibi başta kaynanaya kendini sevdirmek le başladılar.

Güzelim daha 2 aylık ilişki.60 gün ya.Altı üstü 60 gün.Siz bu 60 günde ne kadar tanıdınız birbirinizi.Ne kadar yol aldınız.Ne kadar çözdünüz de olay aile tanışmasına annesinin beğenip beğenmemesine geldi.Yapmayın ya.Hayatı bu kadar hızlı yaşamayınçDaha öğrencisin.Önce kendin için,geleceğin için,sonra ailen için ve şu ülke için birşeyler yapın.İdealleriniz hedefleriniz evlilik ilişki kaynana adayının beğenip beğenmemesi olmasın.

Tanisma biraz erken olmus sanki ama. Kadin her cagirdiginda yada sevgiliniz cagirdiginda gitmeyin evine. Sevgiliyken ilk ve son olsun.

Ben cok gidip geldim pisman oldum.

bence de film izlemek olmamış tanışıp biraz oturup kalkmanız gerekirdi , bir de henüz 2 aylık ilişki

annesi bu rahatlığınızı hoş karşılamamış olabilir , evlerine sevgiliyken gitmeyin bir daha zaten gerek yok ki

Yanı şimdi arkadaşnn annesını aşırı pohpohlama tavsıye etmem.Ayarında mesafelı tut ilişkini..Hem kendını sürekli ona begendirmeye çalışman sürekli arkadşına sorular sormann altında özgüvenn eksıkmış gıbı bı sonuç çıkıyor..Rahat ol.Olması gerekınin dışında abartıya kaçma..Ben nişanlıma şu ne dedı bu ne dıyor dıye sormam bıle..Saygılı seviyelı ilşkm var kayınvaldemle..Desinler demesınler için yaşamayalım..

Son düzenleme:
gitmen, tanışman, elin boş gitmemen.. tamam buraya kadar sorun yok. Ama odaya çekilmeniz doğru olmamış bence ayıp yani. Kadınla tanışmaya gitmişsin ki bi kaç senelik bi ilişki bile olsa oda da başbaşa kalmanız hele annesi evdeyken doğru değil bence. Tamam size göre sorun yok sevgiline göre sorun yok ama kendi annemden pay biçiyorum annem bunu hoş karşılamazdı mesela. Bununla ilgili bi yorum yapılmış olabilir

2 ay tanışmak çok erken.
bak bana ben kv ile evlendikten 1.5 sene sonra tanıştım
neyse konuya döneyim. evet artık tanışmışsınız artık anneler gününde yılbaşında bayramda seyranda aramak durumundasın. kendini neden böyle bir strese soktun ki?
bence kadın kötü bişey de söylememiştir. sadece erkekler o kadar detaylı anlatamazlar.
eşim telefonda annesiyle 10 dk konuşuyor soruyorum ben de tabi ne diyor diye.
iyiymiş diyor :) başka? ne biliyim ya bi sürü şey konuştu ama aklımda kalmadı diyor :) kısacası kendi kendini doldurma. kadın kötü bişey dememiş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…