• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Dün aşı oldukkk.. çok huysuzuzzz...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Pembemsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
182
0
96
45
Diğer
dün bebişimin 2. doz pnömökok ve karma aşıları yapıldı... bu sefer çok rahatsız oldu bebişim... gece ateşlendi... hiç uyumadık sayılır... şimdi kucağımda hafif ateşi var ve hiç tadı yok... gıcırdıyo resmen... ağlamaya bile hali yok... emmiyo, uyumuyo... kollarım koptu sabahtan beri kucağımda... daha ne yatağımı topladım ne de kahvaltı masasını.... onun bu hali de iyice üzdü beni... elimden de bir şey gelmiyor ki...:1no2::1no2::1no2:

geçmiş olsun. biz 3. dozda ateşlenmiştik oral polioya bağlamıştık. aşıdan önce rahatsızlığı varmıydı?aşı ateşi 37,5 geçmez deniyor ama???drunuza danışın itsrseniz

dün bebişimin 2. doz pnömökok ve karma aşıları yapıldı... bu sefer çok rahatsız oldu bebişim... gece ateşlendi... hiç uyumadık sayılır... şimdi kucağımda hafif ateşi var ve hiç tadı yok... gıcırdıyo resmen... ağlamaya bile hali yok... emmiyo, uyumuyo... kollarım koptu sabahtan beri kucağımda... daha ne yatağımı topladım ne de kahvaltı masasını.... onun bu hali de iyice üzdü beni... elimden de bir şey gelmiyor ki...:1no2::1no2::1no2:

Geçmiş olsun canım..bende oğluma karma,pnömokok ve rotavirüs aşılarını aynı anda yaptırmıştım ama herhangi bir yan etkisi olmamıştı..sen ateşini sürekli kontrol et,aşıya da bağlı olabilir tabi ama geçen haftalarda oğlumda aynı belirtilerle hasta oldu..bu aralar havada virüs varmış..umarım değildir,en kısa zamanda düzelir bebişin.sevgiler..

ben ateş yapmayan özel aşı yaptırdım hep hiç ateşimiz olmadı para ödeniyor ama değer ateşi olmuyor.

ıslak bezle kasıkları kol içleri boynuna koy ama soğuk değil ılkık olmalı ince giyindir birde evin ısısnı düşür kıyamam yaa geçmiş olsun

kızlar benm kzımda 2.5 aylık bizimde karma aşımız vardı ben aşı olmadan yarım saat önce ateş düşürücü şurup veriyorum birde öglen ve akşam çok şükür sakin oluyoo öle ateşi falanda olmuyoo

aynı andamı yapıyorlar bu aşıları ya, aynı şılınganın içinemi karıştırıyorlar acaba. Yani toplamda kaç iğne yiyo bebek.

evet canım bizde aynı aşıyı yaptırdık 3 tane vuruyolar 1 tanesi kola 2 kanesi ayrı ayrı bacaklara bizde ateşlenme yapmadı sağlık ocağında ki hemşire bu aşılar ithal ateş yapmaz dedi.ama ben yinede sağlık ocağına gitmeden ateş düşürücü 1 çay kaşığı içirmiştim belki onunda etkisi olmuştur.herkese sağlıklı aşılar

Back