• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün akşamki bakımdan sonra telefondan girerken bilgisayar ekranı gibi açılıyor forum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kimyonkokusu

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2024
717
572
18
Ya konuyu nereye açacağımı bilemedim. Giriyorum siteye ama mobilde kullanabileceğim şekilde ekran daralmıyor, bilgisayar ekranı gibi çıkıyor anlatabildim mi bilmiyorum. Yazıları okumak için ekranı daraltıp kaydıra kaydıra okumam gerekiyor. Hatta şuan bunu yazarken de aynı şeyi yaşıyorum. Yazdığım bölüm uzayıp gidiyor. Teknolojiyle aram iyi olmadığı için ancak bu kadar tarif edebildim😂😂 helpppp lütfen sinir oldum sabah sabah

Ayni sorun bende de var ekranı ufaltip çerçeveye sığdırıyorum o zaman da tabii ki yazılar küçülüyor

Ya konuyu nereye açacağımı bilemedim. Giriyorum siteye ama mobilde kullanabileceğim şekilde ekran daralmıyor, bilgisayar ekranı gibi çıkıyor anlatabildim mi bilmiyorum. Yazıları okumak için ekranı daraltıp kaydıra kaydıra okumam gerekiyor. Hatta şuan bunu yazarken de aynı şeyi yaşıyorum. Yazdığım bölüm uzayıp gidiyor. Teknolojiyle aram iyi olmadığı için ancak bu kadar tarif edebildim😂😂 helpppp lütfen sinir oldum sabah sabah
Benımde ekran yakınlaştırıp uzaklaştırmaktan midem bulandı gebeyım ondanmı diyorum ama yok daha bulantılarım baslamadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X