tabiki ailesini yardım edecek eger ihtiyaçları varsa ben 5 senelık evlıyım sevgılıyken oda alilesine yardım ettı bende ve bunu hıç proglem etmedık sen sevdıgın adamla evlenmekmı ıstıyosun yoksa kendıne guzel bır ev dızıp bırde memururla evledıp ustune bır tanede cocuk yapıp ekmek elden su gölden yaaşamakmı hayat denen sey musterek bız kadınlar evlenerek kendımıze bakacak adamla bulmuyoruz alırsın 12 bınlıralık mobılya kalırsın 2 yıl nışanlı sende çalışırsın oda çalışır gul gıbı ödersınız ha yok bn hemen evlenmek ıstıyorum dıyosan alırsın 5 bınlıralık mobılya ben öyle yaptım degıştirsın 5 yıl sonra
Yalnız benim ki yardım etmiyordu varını yoğunu hatta olmayanı veriyordu
Derdim yardım etmesi değildi kii benim haddime değil
Benim tek derdim evlendikten sonrada bu denli sorumsuzca, aldığı maaşın 3 gün sonra elinde kuruş kalmayacak kadar etrafına saçan savuran bi adamla evlenecek olmamdı
Zaten bende ona sizin yazdıklarınızı teklif ettim ama 12 bin liralık koltuk takımı için değil 5 binlik koltuk takımı için de olsa bu kadar sıkışmayalım ikimizde birikim yapalım borçlarımızı temizleyelim rahat rahat evlenelim
Tabi ki borcumuz olur ama 50-60 bin düğün borcu nerde 20 bin nerde dedim
O ne dedi ?
Borcum çok param yok biriktirebilecek durumum da yok biz evlenelim gerisi kolay
Bende kabul etmedim dolayısıyla
Bi dediği diğerini tutmuyo
Geçen sene hurra evleniyoduk ona kalsa Cizre'ye benle gelmedin evlenmedik diye işitmediğim laf kalmadı
Bi araba almıştı babasında duruyor geçen sene onu da satcam düğün yaparken diyodu
Bu sene bana gelince para yokken takı eşya almak saçma kredi çekcez ne gerek var faize az az alırız diyo
Ama altında 25 binlik araba var onu stamayıp 25 bin kredi çekip 35 bin olarak geri ödemek daha cazip geliyor
Niye babasından arabayı alamazmış
Ben ne yapayım bu adamı ?