Dün akşam olanlar oldu bitirdik

Benim basimdada aynisindan var .evlenene kadar 4 takla attik .11 senelik evliyim ama gel sen bide bana sor cekmedigim sıkinti kalmadi.ufak borclari bile odeyip bitiremedik halen oduyoruz.ailesine duskun deyildir ama duskun olsa nolacak.boyle tipler insana huzur mutluluk deyil sıkınti getirir.basini yakma derim pisman olursun.

Arkadaş belki de barışmıştır , çünkü buraya bir gazla yazılıyor ve barışınca konu ortada kalıyor :) ama ben yine de yazayım belki görür . SAKIN ama SAKIN , aynısından bende de var ( ki ben evlenmeden önce hiç bu konulara girmedim, eşyaları bile evlenince aldık ) böyle çok aileci tiplere fazla yaklaşmamak lazım. Çünkü onlardan ne baba oluyor ne koca, onlar ömür boyu hayırlı evlat olmak için , en çok sorumlu olduğu kişileri en son düşünür, kısacası hiç düşünme bile

Sen birikim yapalim ailene artik bu kadar para verme de bakalim nişandan sonra o yüzük öyle bi atılır ki canım. İşler ciddiye binince herkesin rengi belli olur. Ailesine karşı gözü bu kadar kapalı bir adami ailesi cok kolay kandirir ki kandiriyor da

Iyi yapmissin bunlar hepsi ayni seni atarlar analarini babalarini atmazlar.Ki atmasinlar ama bizi de unutmasinlar sartlarini konus yoksa cahil sanip gecistiriyorlar..Donerse sevmistir..

Çok pis vurmuşşsun Dklsfjfjafa
İnsan az insaflı olur.

Yok canım ben son sözümü söyledim barışmayı düşünmüyorum hatta bian önce onu hayatımdan silip atmak istiyorum nerde lafı sözü adı izi geçiyosa orayı kazımak istiyorum

Bi şöyle bir TECRÜBE edinemedim içimde kaldı ya

Giderken herkese sövdü saydı,şimdi de kendi evlilik işini yoluna koymakla kalmayıp kelebeğinkini de yoluna koydu galiba ki,kelebekte kanat açtı,uçtu gitti.İnterneti yoksa onu bilemem tabii.

Kelebekten en azindan nabiz aliyorum hala
Hayata tutunacak gibi
(Cocuk yok desede kavga dövüş en azindan kendi isteklerini hala ön planda tutuyor, bir benligi var yani ahaha)

Digeri icin hic umit yok. Tamamen gidik.
Kasinmayin kiz sonra yemedigimiz laf kalmiyor

Evet bdv cok uyuz olabilennbir yer bazen kisilerin uzerine gereksiz gidilebiliyor vs ama onun hicbir konusunda bu yapilmadi herkes kendi yegenine kardesine kizina akil verir gibi nasihat etti tecrubesini paylasti vay benim gecmis konumu niye actiniz dedi e gecmis konunda soylenen bak bunlari bunlari yasarsin denilen herseyi birlestirip konu acarsan insanlarda gecmis konundan ornekler verir cok normal kimsenin derdi aman ayril degildi sonucta verdigi tepkiyi hepimiz biliyoruz
Simdide tercih kendinin sonucta mutsuz olursa kendi secimini yasar mutlu olursa ki insallah oyle olur biz haksiz oluruz hic gocunmam sevinirim anlatilanlar gercekse!!!

2. Benin icin bir diger secenekte dugun stresini atmak icin takildigi ve aslinda konularin oyle olmadigi bilerek tepkili yazdigi yonunde olurki o noktadada anca kendini eglendirir eglendirsin biz alisigiz

eğer taş taş üstüne koysalardı tamam sorma ailesi derdim

ama
bu şekilde ne yaptıkları belli değil ortada birikim yok ama 70 000 TL borç var
sevgilinden ayrıl
adam ailesinin her yaptığının onların hakkı olduğunu düşünüyor bu zarar
evliliğinizde çok başınız ağrır
boşanma noktasına gelirsiniz sevgilin borç ödemekten senin çalışmanı ister sen de çalışıp da onlara bakmaktan bunalır sinirlerini yıpratırsın

kimse 4x4 lük değil ama bu şekilde cebi delik olan kayınpeder evlilik bitirme sebebi olur uzak dur sevgilinden

Maddi durumları iyi olmayan bir aile ise, eksik eşya olsa ne olacak ki zamanla eşya vs. tamamlanır.

Ama elinde var da görgüsüzlük ve kurnazlık yapmaya kalkışıyorlar, karşısındakini enayi yerine koymak ve değersizleştirme oyunları peşindelerse, Allah 4 yılın her günün hesabını onlara soracaktır.

Daha evlenmek için yaşınız çok küçük. Çocuğu bu kadar bunaltmanız acele etmeniz saçma. Yüzük takalım dediğinde belli bir miktar birikim yapalım yüzük takarız dersiniz gerisini o düşünür. 1-2 sene içinde kredi borçlarını bitirirse o kadar maaştan 3 bin bile atabilir her ay kenara. Sizin de bişeyiniz yokmuş zaten nasıl biriktirmeyi düşünüyorsunuz 2 senede ? Biraz zaman tanıyın birbirinize.

Yani kelebek eski konularını az çok biliyorum,bu adam böyle bir adam.10 sene gecse de degismez.Kendini ailesine adamış,kendi geleceğiyle ilgili en ufak bir fikri yok.
Bir şekil yapıp evlenseniz bile sorunlar bitmeyecek aksine katmerlenerek artacak.Mesele maddiyatta değil aslında.Az kazanıp az harcardiniz yeterki gonuller bir olsun derdik.Mesele adamın kazandığını kazanamadiğini,olanı olmayani ailesine dökmesi. O zaman oturacak annesinin babasının dizinin dibinde ölene kadar kazanıp dökecek önlerine.Evlenip elin kizinin hayatını karartmayacak.

Ona bu cümleleri kurunca anneni babanı aç açık bırak sokağa at demişim gibi muamele görüyorum
4 senedir kendime yazık ettim konuş konuş değişmedi
Hep aynı şarkıyı baştan söyledi
Borçları bigün bitse bile kii pek ihtimal vermiyorum ama yine de ailesinden eline 5 kuruş kalmaz
Paşa gönlü bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…