- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
-
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
bu adam Cizre'de. kelle koltukta yaşıyor. ailesi daha ne kadar sömürürüz derdinde yazık.Aynen artık bende öyle düşünüyorum bi ömrün yanında 4 yıl ne ki
Üstelik sözlü değilim nişanlı değilim
Evlenip boşanmaktan bin kat daha iyidir şimdiden bitirmek
Büyük bi mucize olmadığı sürece anne ve babası hep ona muhtaç üstelik elleri ayakları tutuyo şuanda
Şimdiden böyleyse ileride ne olur
Bu sefer geldiğinde kartından para çekçekti bende yanındayım benden saklı ekranı atm de ama gördüm eksiye düşmüş 1 hafta önce hesabında 900 tl para vardı 1 hafta sonra -1300 de ve benden gizliyo 2 bin tl nereye gider 1 haftada
Cevap vereyim eve kalorifer döşettirceklerdi onun masrafları için verdi kömür falan alındı adım kadar eminim
Hemde acele acele yaptırdılar niye çnkü o gitmeden parasını almak istediler
Evlenmek isteyen bi adam böyle yapar mı
Yda anne baba bunu yaptırır mı
Vallahi doğru dedin bulmuş beni aptal saf onu alma bunu istememadem önemli olan huzur.
mal mülk olmasa da oluyor madem. niye kızkardeşine her şeyi yaptı, annesinin evini yeniledi, babasına araba aldı. onlara da aynısını deseydi 60 bin tl borca girmezdi.
afedersin ama bu adam senin aptal olduğunu düşünüyor. seni kekliyor resmen.
onunki sevgi falan değil cizre'den kaçışısın sen, gönül eğlencesisin.
O çoktan zirvede bilebu adam Cizre'de. kelle koltukta yaşıyor. ailesi daha ne kadar sömürürüz derdinde yazık.
hiç acımıyorlar evlatlarına.
o da akıllı olsun da ayağını yorganına göre uzatsın.
yakında kredi kartı da zirveyi görür, onu da kapatmak için kredi çeker.
enayi çünkü.Vallahi doğru dedin bulmuş beni aptal saf onu alma bunu isteme
Bunların birini ailesine deseydi bu duurmda olmazdı
Tek ihtiyaç sahibi olan onun ailesi sanki
Bikaç ay önce babasının bi konuşmasına şahit oldum kız kardeşi taşıncaktı başka bi şehre damadına demiş ki ya oğlum sıkıntınız varsa al araba kapının önünde satın sıkıntınızı halledin boşuna taşınmayın bide bunu kendisi anlatıyo
Ya bu araba kimin lafa gelince oğlunun ama damadına al kapının önünden diyo bu kadar basit çnkü kendi cebinden çıkmadı ki parası
Sevgilimde gık sesini çıkartmıyor ben hayırdı ne iş diye soruncada ya babam laf olsun diye öyle demiştir diyo
Olsun yinede denmemeli laf olsun diye arabayı sat da kredini öde evlenceksin bian önce bitir sıkıntını demiyo mesela
Allah'ım bide ailesi öyle iyi tanımış ki oğullarını istemelerine fırsat bile bırakmıyor öyle acitasyon yapıyolar ki istemeden kendisi veriyo
afedersin ama sevgiline gerizekalı deyip bir tane osmanlı tokatı atmak istedim.O çoktan zirvede bile
Asg. ödemesini yaptı bu ay rahat 3-4 bin vardır oda
Ama ona rağmen annesine 300 tl ye ayakkabı erkek kardeşinede 400 tl ye bot alacaktı en son ne yaptı bilmiyorum
Bende bi eşofman üstü beğendim 60 tl ye onu alacaktm da sonrada vazgeçtim niye almadın dedi bana bende bilmem diğer ayı düşündüm ödemem çok grek yok aslında ihtiyacım da vardı ama sonra alırım dedim
Bana diyo ki bende ne zaman bunu düşünceksin diye bekledim
Laflara bak kendisin borçları burdan Çine yol olur o düşünmüyor bana diyo ne zaman düşünceksin diye bekledim
O çoktan zirvede bile
Ama ona rağmen annesine 300 tl ye ayakkabı erkek kardeşinede 400 tl ye bot alacaktı en son ne yaptı bilmiyorum
Bende bi eşofman üstü beğendim 60 tl ye onu alacaktm da sonrada vazgeçtim niye almadın dedi bana bende bilmem diğer ayı düşündüm ödemem çok grek yok aslında ihtiyacım da vardı ama sonra alırım dedim
Laflara bak kendisin borçları burdan Çine yol olur o düşünmüyor bana diyo ne zaman düşünceksin diye bekledim
Çok dert etme,Öyle bi gelin bulurlarsa ne ala
Ahh bi bilsem neyini sevmişim düşünüyorum da birbirinden saçma hal ve hareketleri varafedersin ama sevgiline gerizekalı deyip bir tane osmanlı tokatı atmak istedim.
sülalesine gelince her şey ihtiyaç, sana gelince israf.
sen bu pisliğin nesine aşık oldun?
Tek kelime safım işteYOK ARTIK! Bak simdi cok kizdim sana. Sen ihtiyacin olan seyi alma ama o gitsin o kadar paraya ananasina babasinda bilmem nesine ayakkabi alsin. Oldu pasammmm, istersen maasin yarisini da sana baglayim diyeydin. Niye kendine yapiyorsun bunu ablacim?
Evet,kabahat sende,neyine gerek senin yeni eşofman,kıy nikahı,düş peşine,yalnız gecelerine arkadaş bulsun,ağız açma,hesap sorma,annesine bu kez 600 tllik ayakkabı alışını izle,kendin eski giyerken,ne de olsa önemli olan huzurO çoktan zirvede bile
45 yaş nedir ya,eniştem 54 yaşında,çocuk okutuyor,2 ayrı işte çalışıyor,sanki 45 ten değil,75ten bahsediyor senin çokbilmiş.Bizim 78 yaşındaki komşumuz yük olmuyor çocuklarına,kendi yağıyla kavruluyor,kelebek,kendine ne yapıyorsun böyleBunların hepsine bi açıklaması var biliyo musun
Hatta açıklamayı bırak ben soru sorunca bile sana yazıklar olsun bunuda mı sordun dercesine konusuyo benmle
Babası için adam ne yapsın kaç yasına gelmiş ne iş yapsın zaten bugüne kadar bizim için elinden geleni fazla fazla yaptı
Durumu kötü psikolojik olarak çökmüş durumda deyip gözleri sulu sulu oluyo
Ben düğün eşya diyince ya önemli olan hzuur değil mi kelebek ben sana almam mı diyorum hepsini alırım ama yok işte yok diyo niye yok diyincede ailemin ihtyiacı vardı bu kadar basit hep aynı cevaplar aynı replikler sıkıldımmm
senin paranı sana yedirmeyeceği bu davranışıyla belli olmuş.Ahh bi bilsem neyini sevmişim düşünüyorum da birbirinden saçma hal ve hareketleri var
O beni o eşofman üstünü almasın diye düşünürken kii ben zaten kendi paramla alcaktım ben ona ayakkabıyı al annen sevinir dedim safım işte
Öyle şeyler gözüme batmıyor o an ama sonra düşününce fazla geliyor
Heh bende bunu anlamıyorum oyle bi bahsediyor ki babasından durumundan insnaın çıkartıp para veresi geliyor45 yaş nedir ya,eniştem 54 yaşında,çocuk okutuyor,2 ayrı işte çalışıyor,sanki 45 ten değil,75ten bahsediyor senin çokbilmiş.Bizim 78 yaşındaki komşumuz yük olmuyor çocuklarına,kendi yağıyla kavruluyor,kelebek,kendine ne yapıyorsun böyle
Yok canım ne olursun öyle deme , bu sefer bitti zaten dua ediyorum artık Allah'ım sök al içimden şu sevgiyi hayırlısını ver bana diyeBaşlığını okudum sadece. Kelebek sana asla inanmıyorum sen bu adamla evlenirsin.
Mevzu bilezik para pul değil canım o değeri görememekKELEBEK konunu okuyunca resmen kendimi gördüm. Benim nişanlımla senin eski nişanlın aynılar. Bende konu açmıştım. Herkes bilezik istiyorsan kendi paranla al dedi bir sürü şekillere soktular. Açık açıkta yazamıyorum herşeyi. Ama şu var ki. Ailesine yaptıkları ile sana 60 liralık eşofman üstünü bana da 200 TL'yi çok görmesi insana dokunuyor.
Lafta en kıymetli en değerli benimSeni 4 yıl oyalamışlar, daha 4 yıllarını feda etme. O aileyle mutlu olamazsın. Sana gelin/ eş değeri verilmiyor. Seni aileden bile saymıyor. Yoluna bak artık, devam edersen daha nice konular açacaksın... 4 yıl gitti diye 4 yıllar gitmek zorunda değil. Karşına çıkabilecek kişilerin de çıkma olasılığını düşürüyorsun.