dün akşam kanama geçirdim

• Konu Sahibi Konu Sahibi mio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mio

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
77
1
286
38
İstanbul
dün akşam bi akıntı hissettim hemen tuvalete gittim bir baktım parlak bir kırmızı akıntıyla karışık kan.. sonra akan kanlar kahverengileşti. çok korktuk zaten kalp atışlarını da duyamadık 6. hafta bitmesine ragmen çok korktuk hemen zeynep kamile gittik. orda baktı doktor. kanaman artabilir seni içeriye alalım ddiler ben kabul etmedim. eğer kanama artrsa geliriz tekrar dedim. eve geldim dinleniyorum çok şükür kanama yok şu anda annem geliyor şimdi kalkmamam gerekiyormuş. bunun gibi bir şey yaşayan var mı önerileriniz var mı arkadaşlar. her şey üst üste geliyor moralim bozuluyor elimde değil. kalp atışlarını bile duymadım daha. doktorlar o kadar soğukkanlı ki hemen düşüyor olabilir. ölü olabilir falan diyorlar hem de pat diye söyleyiveriyorlar benimse ilk gebeliğim ve bunun için eşim tedavi gördü gerisini siz düşünün

canım çok geçmiş olsun
sakın kalkma ayaklarını kaldır ve yat.
sancı olmadıktan sonra korkma güzelim...
progestan kullanıyormusun?
kullanıyorsan saatlerini sakınnn aksatma.çok önemli.
bol bol sıvı tüket.inşallah meleğin seninle kalıcak.moralini yüksek tut canım.dualarımız seninle :16:

canım çok geçmiş olsun
sakın kalkma ayaklarını kaldır ve yat.
sancı olmadıktan sonra korkma güzelim...
progestan kullanıyormusun?
kullanıyorsan saatlerini sakınnn aksatma.çok önemli.
bol bol sıvı tüket.inşallah meleğin seninle kalıcak.moralini yüksek tut canım.dualarımız seninle :16:

progeston kullanmıyorum. dün akşamki doktorda hiç öyle bişey demedi. internete bakınca ne oldugunu öğrendim. bilmiyorum ne yapacagımı akşam tekrar bi doktora gidip yazdırayım olmazsa. düşük önleyici vs bi sürü önlem varmış benim durumuma ilgili ama hiçbirini söylemediler önermediler garip doğrusu.

Merhaba canım bende 9 haftalıkten ilk kırmızı sonra kahvarengiye gönüşen bir akıntım oldu.Vakit kaybetmeden doktoruma gittim.10 gün progeston kullandım senin doktorun niye herhangi bi ilaç vermedi anlam veremedim.bence başka bi doktora görün.o 10 gün boyunca sürekli yattım ve sürekli su içtim.Kahverengiye gönüşmesi iyi bişey yeterki kırmızı olmasın.

İçini ferah tut bebişini korkutma

Back