• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dun acıle gıtım gebesın dedıler

Patsi53

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
836
432
103
35
Ama pek emın degılım sıdetlı kasık agrısı vebas donmesıle acıle gıtım beta hcg 5.3 reglıme 4 gun var gebelık bası dendı bana ama emun olmıyorum sonuclarım bunlar bu arada ıdrartestımde 2 cızgı sılık

Eklentiler

• DSC_0146.JPG
    DSC_0146.JPG
    30 KB · Görüntüleme: 232
  • DSC_0149.JPG
    DSC_0149.JPG
    23,4 KB · Görüntüleme: 240
  • DSC_0150.JPG
    DSC_0150.JPG
    29,9 KB · Görüntüleme: 236
  • DSC_0151.JPG
    DSC_0151.JPG
    29,8 KB · Görüntüleme: 227
Bu konu hakında yardım edermısınız bılgısı olan eger gebeysem ılk bebeyım olacak bılgım yok

Bu konu hakında yardım edermısınız bılgısı olan eger gebeysem ılk bebeyım olacak bılgım yok
Canım 5 üzeri gebelik var denir ama önemli olan bu değerin 2 gün sonra 2 katına çıkması. Sen testi 2 gün sonra tekrarlar

Ole yapcam ttlm benımde kafmı 5:3 karstrdı ben test ıcın gıtmemıstım agrm var dıe gıtm doktor dedı gebelık bası dıe

Canım kan da gebelik değerin yeni yükselmeye başladığı için normalde 2 gün sonra yaptırsan 2 katına çıkacak ama değerin çok düşük o yüzden 4 gün sonra yaptırmanı tavsiye ederim. Testi dün yaptırdıysan ayın 14 ünde testi yinele.

Ben tedavı deılde ıdrar testını dun doktor ole dınce evde yaptım sılık cıktı esımde kımseye deme pazartesı bıde gıdelım ozele orda kan verlm dedı

Allah sag saglım kucana kısmetle bolukla berketle versın bebısını

En onmlısı hayrlı versın bısy sorcm hamıle olbılrmıyım ben
Tabiyki olabilirsin canım daha adetine 4 gün varken ilk gebelik değeri olan 5 i görmüşsün. Günlük olarak sabah ilk idrarınla evde her gün bir test yapıp ikinci çizginin koyuluğunu takip edebilirsin böylelikle değerinin artıp artmadığını da anlarsın

Back