Dümdüz memede mamografi çekimi

lily16

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2011
216
47
kızlar 16sında ameliyat oluyorum doktodum mamografi istedi ama araştırdığım kadarıyla memeler sıkıştırılıp çekiliyor bende sıkıştırılacak meme yok nasıl olacak?

Küçük memelerde sanırım ultrason ile bakılıyor. Benim de memelerim çok çok küçük. Herhalde bi 10 sene evvel bu küçüklük nedeniyle ultrasonla bakılmıştı bana.

Küçük memelerde sanırım ultrason ile bakılıyor. Benim de memelerim çok çok küçük. Herhalde bi 10 sene evvel bu küçüklük nedeniyle ultrasonla bakılmıştı bana.
teşekkürler cevap verdiğiniz için☺️ bugün gidip genel cerrahiden yönlendirmesini isteyeceğim özellerde fiyatlar nasıl bilmiyorum🙄 artık mamografi olmazsa ultrasonla çekerler ne yapayım yok yani

benim memem yok ki memem yok! siz beni çıldırtmak mı istiyosunuz? diye çığlık atmak istiyorum😆

memesiz kızların dikkatine 😂mamografi çekimi yapılamıyor ultrason çektireceğim ama devlette çok sıra varmış özelde halledeceğim

memesiz kızların dikkatine 😂mamografi çekimi yapılamıyor ultrason çektireceğim ama devlette çok sıra varmış özelde halledeceğim
Evet bende demiştim bana ultrason isteği yaptı doktorum diye,zaten meme dokusu pek olmayınca 5 dakika sürüyor ultrason 🤭

Evet bende demiştim bana ultrason isteği yaptı doktorum diye,zaten meme dokusu pek olmayınca 5 dakika sürüyor ultrason 🤭
ben de çektirip rahatlamak istiyorum bi yandan da bişey çıkar diye korkuyorum inş tertemiz bi şekilde geri sayıma devam ederim🙏🏼☺️

X