Garfield Türkiye şubesini açtık kızımla sene 2007 nisanında...
Daha 5 gunlük bebecikti,koymuşlar bi karton kutuya atmışlar çöpün yanına.Ne yalan olsun sevmem kedileri ama bir köpek olarak topak efendi(arkadaşımın köpeği olur nam-i diğer İtcan
)izin vermedi onu orda bırakmaya.Aldık getirdik eve,tutmaya korkuyordum,nasıl tutarsın ki göbek bağı üstünde henüz.
Kendi kendime dedim; kızım bu pire torbası kalacak başına,bakma gözlerine elleme,bağlanacaksın sonra başına iş alacaksın ama deli gönül dinlemedi
Aldım avcumun içine önce doğru bi banyo yapalım dedik,topak efendi yine sahnelerde yıkıyo ortalığı
-derdin ne be senin köpek derdin nee?bidibidi yıktın be yeri göğü
kedi için değilde topak efendi için aradik veterineri bu hayvan manyadı gene diye
araya kediyide soktuk tabi...
Veteriner aman ha 5 günlük yıkamayn sakın dedi,biz telde konuşurken topak girişmiş işe yalıyor kediciği,her dil darbesinde el kadar kedicik yerden havalanıyo
temizlik içinide böyle hallettik.
Sade temizlikle bitmedi tabi 5 günlük kedi kendi başına yapamazmış çişini,kakasını annesi yalarmış(yuh benmi yalayım daha neler
) eeee ne yapsın ben aldık pamuğu ıslattık ılık suyla,ovuşturduk durduk popişini,koyverdi gitti 10 dakika içinde,meğer baya içine atmış yavrucak
Ben nasıl beslicem bunu kedi maması varmiş (kıtty milk)
1haftada ancak gelirmiş buralara,dedim el kadar bebek ne bilsin kıtty mıtty bastım inek sütünü sek olarak
Böyle geceleri 3-4 defa uykudan kalk besle ,popiş ovala ile 1 ayı bitirdik.Vete gidecektik artık aşılamalar başlayacakti.
Veterinerden yediğim fırçayı annemden yemedim ben beee
bebek kediye sek sütmü verilirmiş,besleyici olsun diye içine yumrtamı kırılırmış amaaa kediş turp gibiymiş 2.ayda çıkacak dişleri bile patlatmış
(Her rahmetinden sual sorulmaz ALLAHım sen ol dedikten sonra benim gibi cahil elinde bile hayat buldu minik yürek)
hani o kedi sevmeyen ben varyaa,koynuma almadan,göbişini öpmeden uyuyamaz olmuştum
amaaa birseyi unutmüştuk kedi aşağı kedi yukarı
eee bu kedinin adı yok beee
gıpgri kediye koyulacak en guzel adı koyduk Duman.
Beğendiremedik bi haspama
'Çok uyuşuk gel dumuşuk' derkennn adı da dumuşuk oldu
şimdi mi şimdi kocaman göbekli çakır gözlü'anne,mama,gel'diyebilen evdeki kuşumuzu gözunden sakınan,kıskanç mı kıskanç 7 kg ağırlıgında aşırı feminist(mecbur kısırlaştırdık erkek kedilere saldırıyordu)bir prenses annesiyim...
İyiki karşıma çıkmıssın güzel göbişlim,kocaman uzun uzun yaşa emii
Annen seni çok seviyorrrr