Duman dedik beğenmedi dumuşuk oldu

DELYSHE

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
923
2
Garfield Türkiye şubesini açtık kızımla sene 2007 nisanında...:KK1:

Daha 5 gunlük bebecikti,koymuşlar bi karton kutuya atmışlar çöpün yanına.Ne yalan olsun sevmem kedileri ama bir köpek olarak topak efendi(arkadaşımın köpeği olur nam-i diğer İtcan:KK60:)izin vermedi onu orda bırakmaya.Aldık getirdik eve,tutmaya korkuyordum,nasıl tutarsın ki göbek bağı üstünde henüz.
Kendi kendime dedim; kızım bu pire torbası kalacak başına,bakma gözlerine elleme,bağlanacaksın sonra başına iş alacaksın ama deli gönül dinlemedi:KK16:
Aldım avcumun içine önce doğru bi banyo yapalım dedik,topak efendi yine sahnelerde yıkıyo ortalığı
-derdin ne be senin köpek derdin nee?bidibidi yıktın be yeri göğü:KK47:

kedi için değilde topak efendi için aradik veterineri bu hayvan manyadı gene diye:KK60:
araya kediyide soktuk tabi...:KK66:
Veteriner aman ha 5 günlük yıkamayn sakın dedi,biz telde konuşurken topak girişmiş işe yalıyor kediciği,her dil darbesinde el kadar kedicik yerden havalanıyo:KK62:
temizlik içinide böyle hallettik.
Sade temizlikle bitmedi tabi 5 günlük kedi kendi başına yapamazmış çişini,kakasını annesi yalarmış(yuh benmi yalayım daha neler:63:) eeee ne yapsın ben aldık pamuğu ıslattık ılık suyla,ovuşturduk durduk popişini,koyverdi gitti 10 dakika içinde,meğer baya içine atmış yavrucak:KK60::KK60:
Ben nasıl beslicem bunu kedi maması varmiş (kıtty milk)
1haftada ancak gelirmiş buralara,dedim el kadar bebek ne bilsin kıtty mıtty bastım inek sütünü sek olarak:KK60:
Böyle geceleri 3-4 defa uykudan kalk besle ,popiş ovala ile 1 ayı bitirdik.Vete gidecektik artık aşılamalar başlayacakti.
Veterinerden yediğim fırçayı annemden yemedim ben beee:KK43:
bebek kediye sek sütmü verilirmiş,besleyici olsun diye içine yumrtamı kırılırmış amaaa kediş turp gibiymiş 2.ayda çıkacak dişleri bile patlatmış:KK9:

(Her rahmetinden sual sorulmaz ALLAHım sen ol dedikten sonra benim gibi cahil elinde bile hayat buldu minik yürek)
hani o kedi sevmeyen ben varyaa,koynuma almadan,göbişini öpmeden uyuyamaz olmuştum:KK16::KK16:amaaa birseyi unutmüştuk kedi aşağı kedi yukarı:KK59:
eee bu kedinin adı yok beee:KK1:
gıpgri kediye koyulacak en guzel adı koyduk Duman.
Beğendiremedik bi haspama:KK60:
'Çok uyuşuk gel dumuşuk' derkennn adı da dumuşuk oldu:KK62:

şimdi mi şimdi kocaman göbekli çakır gözlü'anne,mama,gel'diyebilen evdeki kuşumuzu gözunden sakınan,kıskanç mı kıskanç 7 kg ağırlıgında aşırı feminist(mecbur kısırlaştırdık erkek kedilere saldırıyordu)bir prenses annesiyim...

İyiki karşıma çıkmıssın güzel göbişlim,kocaman uzun uzun yaşa emii:nazar:

Annen seni çok seviyorrrr:KK16::KK16:

X