• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dul ve yetim maaşi icin !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
Iyi aksamlar biliorum sizi cok bunaltiyorum yakin zamanda babami kaybettim aşkim babam yarin 7 si gunler ne cabuk gecermis meğer; ( babamin hic bir sosyal guvencesi yok giitik sorgulattik kurumlara kaydi çıkmadi son olarak Bağkur var ama maliye girisi var bagkura hic giris olmamia mahkeme hakkimjz varmiş? Babam is yeri çalistirdigi donemde hic giris yaptirmamis muasebecisi maliyede vergi borcu var zaten is yeri olunca maliye bagkuru otomatikmen acarmis yatirmadik diye iptal olurmuş ! Dava acabalirlirsinjz dediler ben calisiyorm ama yarin birgun gidecm annem kardeslerim madur olsun istemiorm canlarimdan cok seviyorum onlaei anneme dul ve yetim maaasi simdilik yaptrayim emeklilik hakkini oldurana kadar diyorm ben her turlu bakarimda ondan da faydalansin istiyorm napacaz nereye gidecez hic bir fikrim yok yani annem o kadar üzülüyor ki bide bi sure sonra maddiyatla sinansin istemiyorum üzülüyor zaten. Erkek kardesimnde ssk işi yok ilk işimiz onuda sskli ise girdirmek insan basima gelemz demesin neler geliyor basimiza su hayatta babama da duanizi gonderin nolur bu zorlu yolculgumda sizin fikirlerinizden cok yararlandim Allah razi olsun hic tanimadigim güzel insanlar bana bir yol gösterin?

SGK'yı arayın numarası 170.
Telefonla yardımcı olurlar en azından ne yapmanız gerektiğini anlatırlar.Çözüme ulaşması için de not gibi bir şey oluşturuyorlar takip edebiliyorsunuz.
Umarım kısa zamanda hallolur zaten kaybınız var bir de bunlarla uğraşıyorsunuz.

SGK'yı arayın numarası 170.
Telefonla yardımcı olurlar en azından ne yapmanız gerektiğini anlatırlar.Çözüme ulaşması için de not gibi bir şey oluşturuyorlar takip edebiliyorsunuz.
Umarım kısa zamanda hallolur zaten kaybınız var bir de bunlarla uğraşıyorsunuz.
Cok saolin belli süreleri varmis ya annem bide madur olmasin diyorm ben yakinda gidecem ole gözüm arkada kalsin istemiorm 170 kisi olmadan bilgi vermiyor cok saolun

Back