Dükkanıma isim arıyorum yardımm.. Lütfennn

Fiyonk72

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
3
1
1
38
Merhaba lar ben internet üzerinden örmüş olduğum ürünlerin satişi nı yapıyorum bu aralar artık bir yerim olsun ve seri imalata geçmek istedim ve yer açmaya karar verdim şuan dükkanıma yapım aşamasında konsepti sepetler, puf minder ve yataklar, oyuncak sepetleri, runnerler, amerikan servisleri patikler trikolar kısacası örgüye dair herşey böle bir yer açıyorum ama isim bulmakta zorlanıyorum siz güzel hanım ların fikirlerine ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum

"Fiyonk"

"Fiyonklu"

"Kırmızı Fiyonk"

Kullanıcı adınızdan yola çıktım. :)

"Fiyonk"

"Fiyonklu"

"Kırmızı Fiyonk"

Kullanıcı adınızdan yola çıktım. :)
İnternet sayfamın adı aslında ama bunu kullanmak istemiyor gibiyim çünki patentini almayı düşünüyorum ii bir isim farklı akılda kalıcı bir isim olmalı patent için

Aklıma gelenler ;

Köşe minderi
Puffy (puf minderden esinlendim :) )
Merserize
Pembe İplik

Satacağınız ürünleri en iyi ifade eden kelimeden yola çıkabilirsiniz. Mesela benim beğendiğim bir site var sateen . com isim olarak çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Akılda kalıcı ve giyim çağrıştırıcı bir isimleri var. Sizde bu tarz bişey koyabilirsiniz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…