Dukan expressss

sananesanane

B.K:74 M.K:73.50 hedeh:50
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
2.449
1.783
37
Kizlarrrrr benimle dukan expres denemek isteyen arkadaslari bekliyorum ben bugun baslicam hadi hayirlisi

Dukan dıyetıyle yaklasık 9-10 kılo vermısdım bıraktıgımda ne yazıkkı hepsını gerı aldım. koruma evresı yapmadım guclendırmede.. bunlardan dolayı sanırım kıloları hoop gerı aldım. gercekten ıse yarayan bı dıyet.. Express nasıl oluyo anlatırsan tabıkı eslık ederım ne yapıcagmı bılmıyoken ıyı bı teklıf bu

dukan express ne ola ki? normal dukanı duydum da bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar
Soyleki canim 7gunluk bir program normal dukan evreleri uzun suruyo mesela 3-5gun arasi protein veriyo sen yiyorsunda evdeki herkese aksamlari sadece et yedirwmiyorsun ayri bir menude yapamiyorsun exspreste boyle deil totalde 7gun ama 7gunden sonra tekrarlanabilir istenilen kiloya gelene kadar bu tablolardan yararlanabilirsiniz

peki bu dukan express im kitabı var mı ? dukan tarafından yazılmış bir kitap? yoksa dukan ile ilgili paylaşım yapan site mi böyle birşey paylaşmış?çok soru sordum di mi?

peki bu dukan express im kitabı var mı ? dukan tarafından yazılmış bir kitap? yoksa dukan ile ilgili paylaşım yapan site mi böyle birşey paylaşmış?çok soru sordum di mi?
Yok canim siteyle ilgili degil bu dr.dukan nin acikladigi ozel buna dair kitabi varmi bilmiyorum ama bi kitabinda yer verdigi bi diyet programidir istedigini sorabilirsin sorun deggil :)

kızlaaar. expressciler burda mı?
3 hafta express yaptım ve 3.5 kilo verdim ama 1 aydır geri dönemiyorum diyete bugün başladım ama artık. benimle tecrübelerini paylaşacak olan var mı? :)

kızlaaar. expressciler burda mı?
3 hafta express yaptım ve 3.5 kilo verdim ama 1 aydır geri dönemiyorum diyete bugün başladım ama artık. benimle tecrübelerini paylaşacak olan var mı? :)
Merhaba bence hic birakma bunu sana soylerken kendimede soylemis olayim bende uyguluyorum ve gercekten cok memnunum hem hafta icinde herseyden yiyorum hemde zayifliyorum bence bu harika bisey

Merhaba bence hic birakma bunu sana soylerken kendimede soylemis olayim bende uyguluyorum ve gercekten cok memnunum hem hafta icinde herseyden yiyorum hemde zayifliyorum bence bu harika bisey

Sananecim önce kan testi yaptırmayı sonra dukana dönmeyi uygun buldum. İdrardaki kalsiyum ve fosfor biraz düşük çıktı. Onun dışında bir sorun çıkmadı. Ben de tekrar başlamaya karar verdim. Bayramdan sonra diyorum ama inşallah. Şimdilik sadece dikkat etmeye çalışıcam. 1 aydır önüme geleni yememe rağmende sadece 1 kilo almışım ki o da regl olmama 1 gün kala tartım. yani belki kilo almamış bile olabilirim :) bu beni çok gaza getirdi. insanlar çok kötülüyor bu diyeti. yağ yakılmıyor kas ve sudan gidiliyor diye. ya da verilen kilolar hemen geri alınıyor diye. ben lisede 93 kiloydum. 65e kadar indim 1 yıl kadar sürede. ama o kiloyu koruyamadım ve 83e kadar tekrar çıktım. tekrar verdim tabi o kiloları. en son 60 kiloydum. boyum 1.61 ama bi 55 kilo olsam iyidi diyordum ki bi bunalıma girdim oldum 66 kilo aylarca diyet yapmaya çalıştım ama olmadı. ocak ayından beri diyet modundayım ama kilo veremiyordum çünkü 3 gün diyet yapıp kalan günler ne bulsam yiyordum. bi tek dukanla 3.5 kilo verdim ve gerçekten aç kalmadım. onda da bi motivasyonu kaybedince geri başlayamadım. bayramdan sonra kesinlikle başlıycam ve 7-8 kilo vericem.

senin ne kadar oldu başlayalı? ne kadar kilo gitti? bir de neyi merak ediyorum biliyor musun? dukanın güçlendirme aşaması var ya, emziren ve hamile kadınlar direk ondan başlıyor uygulamaya, acaba diyorum biz de ondan başlasak direk kilo verebilir miyiz?

Selam canim benimki karisik soylemeye utaniyorum ama uygulayip birakan biri olarak son baslangicim 1hafta bitti diyebilirim 66kg iken suan 63cikiyorum ama adetim falan bitti yani onuda hesaba katarsak ilk hafta 2kg verdim diyebilirim canim bilmiyorum canim bu konu hakkinda bi bilgim yok ama zaten ben exsperss yapiyorum normal dukan digil

Selam :) bende dukana basladim 3 gun atak yaptim 2 gündür seyir yapiorum ama coook sıkıldım herseyi istio canim seyiri birakip express e gecmek istiorum sizce mantıklı mı vermem gereken 10 kilo var. 1.68 boyum 70 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…