- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 37
-
- Konu Sahibi sananesanane
Kimse yokmu kizlarr hadi bekliyorumKizlarrrrr benimle dukan expres denemek isteyen arkadaslari bekliyorum ben bugun baslicam hadi hayirlisi
ben yarın atağa başlıyorum bakalım sen ne durumdasın :) beraber yapabiliriz birbirimize destek oluruzKimse yokmu kizlarr hadi bekliyorum
Iyi gidiyo gibi canim bakalim sen normalmi yapiaksin yoksa expresmiben yarın atağa başlıyorum bakalım sen ne durumdasın :) beraber yapabiliriz birbirimize destek oluruz
normal bugün işte sırf protein yedim expres nasıılllIyi gidiyo gibi canim bakalim sen normalmi yapiaksin yoksa expresmi
Soyleki canim 7gunluk bir program normal dukan evreleri uzun suruyo mesela 3-5gun arasi protein veriyo sen yiyorsunda evdeki herkese aksamlari sadece et yedirwmiyorsun ayri bir menude yapamiyorsun exspreste boyle deil totalde 7gun ama 7gunden sonra tekrarlanabilir istenilen kiloya gelene kadardukan express ne ola ki?normal dukanı duydum da bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar
Hayir tam tersi daha yavas oluyor ama soyleki sikilmiyorsun digerinde protein gunu 7gunken bu 1gun s bxe+protein gunu aylar surerken bunda oyle deil bu yapim bakimindan daha kolayo zaman bu express de istediğin kiloya ulaşman daha hızlı mı oluyor?
Yok canim siteyle ilgili degil bu dr.dukan nin acikladigi ozel buna dair kitabi varmi bilmiyorum ama bi kitabinda yer verdigi bi diyet programidir istedigini sorabilirsin sorun deggil :)peki bu dukan express im kitabı var mı ? dukan tarafından yazılmış bir kitap? yoksa dukan ile ilgili paylaşım yapan site mi böyle birşey paylaşmış?çok soru sordum di mi?
Merhaba bence hic birakma bunu sana soylerken kendimede soylemis olayim bende uyguluyorum ve gercekten cok memnunum hem hafta icinde herseyden yiyorum hemde zayifliyorum bence bu harika biseykızlaaar. expressciler burda mı?
3 hafta express yaptım ve 3.5 kilo verdim ama 1 aydır geri dönemiyorum diyetebugün başladım ama artık. benimle tecrübelerini paylaşacak olan var mı? :)
Merhaba bence hic birakma bunu sana soylerken kendimede soylemis olayim bende uyguluyorum ve gercekten cok memnunum hem hafta icinde herseyden yiyorum hemde zayifliyorum bence bu harika bisey
Selam canim benimki karisik soylemeye utaniyorum ama uygulayip birakan biri olarak son baslangicim 1hafta bitti diyebilirim 66kg iken suan 63cikiyorum ama adetim falan bitti yani onuda hesaba katarsak ilk hafta 2kg verdim diyebilirim canim bilmiyorum canim bu konu hakkinda bi bilgim yok ama zaten ben exsperss yapiyorum normal dukan digilSananecim önce kan testi yaptırmayı sonra dukana dönmeyi uygun buldum. İdrardaki kalsiyum ve fosfor biraz düşük çıktı. Onun dışında bir sorun çıkmadı. Ben de tekrar başlamaya karar verdim. Bayramdan sonra diyorum ama inşallah. Şimdilik sadece dikkat etmeye çalışıcam. 1 aydır önüme geleni yememe rağmende sadece 1 kilo almışım ki o da regl olmama 1 gün kala tartım. yani belki kilo almamış bile olabilirim :) bu beni çok gaza getirdi. insanlar çok kötülüyor bu diyeti. yağ yakılmıyor kas ve sudan gidiliyor diye. ya da verilen kilolar hemen geri alınıyor diye. ben lisede 93 kiloydum. 65e kadar indim 1 yıl kadar sürede. ama o kiloyu koruyamadım ve 83e kadar tekrar çıktım. tekrar verdim tabi o kiloları. en son 60 kiloydum. boyum 1.61 ama bi 55 kilo olsam iyidi diyordum ki bi bunalıma girdim oldum 66 kiloaylarca diyet yapmaya çalıştım ama olmadı. ocak ayından beri diyet modundayım ama kilo veremiyordum çünkü 3 gün diyet yapıp kalan günler ne bulsam yiyordum. bi tek dukanla 3.5 kilo verdim ve gerçekten aç kalmadım. onda da bi motivasyonu kaybedince geri başlayamadım. bayramdan sonra kesinlikle başlıycam ve 7-8 kilo vericem.
senin ne kadar oldu başlayalı? ne kadar kilo gitti? bir de neyi merak ediyorum biliyor musun? dukanın güçlendirme aşaması var ya, emziren ve hamile kadınlar direk ondan başlıyor uygulamaya, acaba diyorum biz de ondan başlasak direk kilo verebilir miyiz?