Kuzu ya yillardir burdayim vericegime aliyorum hado hayirlisiAllahım bu kilolardan ne zaman kurtulacağız balım bütün zayıflama topiklerinde tanıyorlar beni yetti gariinşallah en kısa zamanda buralardan kurtuluruz
Basimin uzerinde yerin var kuzum❤Hayırlı olsun canım takipteyimiznin olursa
Meşhur oldum kız başka yerlere gidiyorum Yok olmuyor ilede buralar beni çekiyor hani burger kıng reklamı var ya ateş seni çağırıyor o gibiKuzu ya yillardir burdayim vericegime aliyorum hado hayirlisi
Hec sormaaaa adımız ilk sıralarda desene kuzummmMeşhur oldum kız başka yerlere gidiyorum Yok olmuyor ilede buralar beni çekiyor hani burger kıng reklamı var ya ateş seni çağırıyor o gibizayıflarsam adımı değiştiricem kesin kararlıyım tanımasınlar beni
Hadi inşallah canım ağzından bal damlıyorHec sormaaaa adımız ilk soralaeda desene kuzummmolsun bu sefer vericez ben eminim ❤ kuzucannn bu sefer zafer bizi çağırıyor
Kuzum kendimi diyete ve spora adadimmmm böylelikle daha iyi olcammm ❤ zayflayinca sen gor bizi❤ kac kilosun kuzumHadi inşallah canım ağzından bal damlıyor
Sagol canim kactan dustun ? Ahhh sizlerin desteğiyle bende duserim benimde cokkk eskiden beri dostumdurSlm kolay gelsin bende 82 ye düştüm şükür ama 10 kilo daha veresim var miyavsu 75 canım topiktasim kendisiins. Verip kurtulucaz
103 ten düştüm canım daha yolum çok uzunSagol canim kactan dustun ? Ahhh sizlerin desteğiyle bende duserim benimde cokkk eskiden beri dostumdurMiyav_su ❤ bende bi 82 olsam sonra 75 sonrada 69 INŞALLAH yolum uzun kuzum benim
Harikasinnn yaaa alkislar sana gelsin canimmm hedefin ne canimmm103 ten düştüm canım daha yolum çok uzun
65 olsam süper olurda ilk hedef 75Harikasinnn yaaa alkislar sana gelsin canimmm hedefin ne canimmm
Hayatimda sadece bir kez 54bi kezde 67 oldum oda kısa bir süre onun dışında hep şişmandim bakalım deniycezsen kesin 65 olursun❤
INŞALLAH olursun canim soncuta 20 kilo gitmis ❤Hayatimda sadece bir kez 54bi kezde 67 oldum oda kısa bir süre onun dışında hep şişmandim bakalım deniycez