♥Dukan Ekspres♥Günlüğüm➡ hedef 25 kilo ☛

_Masalim_

❤Herşey gönlümüzce olsun❤
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
22.104
27.504

✔Sp☛Saf protein (Et ürünleri,Yumurta,Az yağlı süt ürünleri(Peynir olarak lor)
✔S☛Sebze günü (kabak patlican vb firinda yada yemegi mis gibi yapilabilir)
✔2M☛2 porsiyon Meyve
✔2TB☛2 dilim tam bugday yada evinizde tam bugday unuyla 2 y kasik ev yapimi yapabilirsiniz benim tercihim bu yönde oluyor)
✔P☛40 gram yagli peynir hakkimiz var (onun yerine bi avuc kuru yemis yenebilir)
✔N☛Nisasta günü( kepekli makarna esmer incir bulgurdan kisir,esmer bulgurdan pilav,nohut,fasulye) 1 tabak yeme hakki var öğlen tercih edilmeli
✔Ödül öğünü☛1 öğün yemek tatli icicegi kapsiyor (abartmadan) diğer öğün hafif bi sekilde saf protein yenilmeli (tavuklu corba vb gibi)

☛Not: Her gün 1 bucuk yemek kasigi yulaf kepegi tuketilecek(krep ekmek yapilabilir)
☛ürünleri az yagli tercih ediyorum yada evde kendim yapıyorum(yogurdumu peynirimi daha leziz oluyor)
☛1 yemek kasigi yag hakkimiz var

✔Kilom☛ Başlangiç 92.9
✔Hedefim☛6li rakamları
görmek❤

➡12 Nisan başlangıç↔27 Ağustos bitiş

❤Kurban bayramında yeni ciciler alip incecik olup giycem iNŞALLAH ❤

☛Resimli günlüğüm olucak ve böylelikle motivem articak❤

❤Tarti günüm Pazar günleri❤

Haydi BiSMiLLAH❤

☛Tabağımda küçük yumurtadan iki tane haslanmis yumurta var
☛Pul biberli lor peyniri
☛1 tatli kasigi acili ezme (anne yapimi)
☛vee yulaf kepegimden yaptığım kreplerim

✔Tarif isterseniz verebilirim kuzular cok tok tutuyor
Yagsiz 1tane yumurta sut ve 1 bucuk yemek kasigi ykepegiyle yaptım 3 tane cikti ben gündüz kahvaltida iki tanesini yedim aksama bitane sakladim göründüğünden kucuk ama doyurucu bu dukan ekpres bana iyi geldi❤

Hec sormaaaa adımız ilk sıralarda desene kuzummm olsun bu sefer vericez ben eminim ❤ kuzucannn bu sefer zafer bizi çağırıyor

Slm kolay gelsin bende 82 ye düştüm şükür ama 10 kilo daha veresim var miyavsu 75 canım topiktasim kendisi ins. Verip kurtulucaz

Slm kolay gelsin bende 82 ye düştüm şükür ama 10 kilo daha veresim var miyavsu 75 canım topiktasim kendisi ins. Verip kurtulucaz
Sagol canim kactan dustun ? Ahhh sizlerin desteğiyle bende duserim benimde cokkk eskiden beri dostumdur Miyav_su ❤ bende bi 82 olsam sonra 75 sonrada 69 INŞALLAH yolum uzun kuzum benim

↪Mamamiyaa↩

Ciger sotemi yedimmm oh
misss kalan yulaf kepegimden krebime sarip dürüm yaptım❤

yarin icin ekmeklerimi yapicammm oh mis saglik burda ev yapimi tertemiz❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…