Dukan diyeti yapanlar yardımcı olurmusunuz

nesteren85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
198
35
53
Ankara
Kızlar bende bu dukan diyetini yapmak istiyorum ama nasıl yapılıyor pek anlamadım okuduklarımdan. 1 atak dediklerinde 5 gün sırf et ve süt ürünlerimi tüketiliyo kahvaltı nasıl oluyo ,sebze yenmiyomu zeytin vs. bi listesi varmı neler ve nasıl yapıldığını anlatırmısınız lütfen

Canım ben dukan diyeti yaptım daha önce atak evresinde sadece protein yiyosun. Ekmek şeker yağ tuz vs. yok yiyebildiklerinde yağsız olucak lıght yoğurt lıght peynir gibi yağsız kıymadan köfte yapıcaksın yani biz atak evresini bu şekilde yaptık arkadaşlarla.
Ancak en önemli konu dukanı bıraktıktan sonrası azimli olup sonuna kadar götüren arkadaşlar ayrı ama ben mesela ataktran sonra yapamadım insan sürekli proteinden midesi bulanıyor. Dukan da enerjin kalmıyor karbonhidrat almadığın için ölü gibi oluyorsun (şahsen ben öyle olmuştum.)Benim böbreklerim ağrımıştı mesela ve en kötüsüde verdiğimi fazlasıyla geri aldım.
Dukan yapmış biri olarak benim sana tavsiyem . Kısa vadede kilo verdiren diyetlerden kaçınman. Sağlıklı beslen herşeyden ye ama az ye ölçülü ya emin ol daha sağlıklı kilo verirsin ve tabiki spor. :KK49:

Teşe
Canım ben dukan diyeti yaptım daha önce atak evresinde sadece protein yiyosun. Ekmek şeker yağ tuz vs. yok yiyebildiklerinde yağsız olucak lıght yoğurt lıght peynir gibi yağsız kıymadan köfte yapıcaksın yani biz atak evresini bu şekilde yaptık arkadaşlarla.
Ancak en önemli konu dukanı bıraktıktan sonrası azimli olup sonuna kadar götüren arkadaşlar ayrı ama ben mesela ataktran sonra yapamadım insan sürekli proteinden midesi bulanıyor. Dukan da enerjin kalmıyor karbonhidrat almadığın için ölü gibi oluyorsun (şahsen ben öyle olmuştum.)Benim böbreklerim ağrımıştı mesela ve en kötüsüde verdiğimi fazlasıyla geri aldım.
Dukan yapmış biri olarak benim sana tavsiyem . Kısa vadede kilo verdiren diyetlerden kaçınman. Sağlıklı beslen herşeyden ye ama az ye ölçülü ya emin ol daha sağlıklı kilo verirsin ve tabiki spor. :KK49:
Teşekkür ederim canım..

şu anda hala bu diyeti yapma planın var mı bilmiyorum ama önce dukan diyetinin kitabını okumalısın. Karbonhidratlar ve proteinler hakkın da bilgiler veriyor. bu bilgileri ve hayatın da yatığın yanlışları görüp beyin olarak bu diyete hazır olmalısın. Kitabı okumadan forum dan yazılan kulaktan dolma bilgilerle bu diyet yapılmaz. Emek olmadan aş olmaz demiş atalarımız.
Bu zamana kadar hiç diyet yapmadım. Bütün diyet programlarına sıcak bakmadım. Ayrıca verilen kiloların fazlası ile geri alındığını gördüm. Dukan ın kitabını okudum. hayatımdaki yanlışları gördüm ve bu sağlıklı beslenme programına dahil olmak istedim. Sonuç:
dukan diyeti ile 1 ay gibi kısa bir süre de 6.5 kilo verdim.
ŞU ANDA ELİM DE BİR REHBER VAR VE KENDİMİ YORMADAN SAĞLIKLI BESLENME PROĞRAMIMA DEVAM EDİYORUM.
Eğer başlamayı ya da devam etmeyi düşünüyorsan tavsiyem önce kitabı oku....Aklın tamam desin...İrade kendiliğinden gelir...

Back
X